Alis Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 http://www.fubon.co.uk/ Siteye girince direkt yanitim helal olsun tabi sitenin swf versionlari var =)elimde heueu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kim vermiş ödülü, ne zaman vermiş onuda yazsaydın... :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Oldukça güzel olmuş fakat bana nedense The Chronicles of Narnia'nın web sitesini anımsattı. Aynı tarzlar kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 kime göre neye göre =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sitedeki wallpaperlar süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Klasik ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 http://www.fubon.co.uk/ şu url taglarını koymayı unutmayın. kısayollar bunu rahatça yapabilmenizi saglıyor. bu arada bu kadar geç açılan bir site ödül falan haketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 togi +1 15 sn de açılmayan siteye girmiyorum ben eğer çok gerekli değilse. =) sıkıntıya geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 e haliyle yurtdisinda =) sunuculari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 FRP-RPG olayını anlamadım.. biz güzel dizayn yaparız işimiz bu diyen adamlar gibi geldi.. FUBON ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Çok hoşuma gitti yaw, hele duvar kağıtları süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sabırla bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Yurtdışında sunucusu olup da hızlı açılan site yok mu sanki? Bahane olamaz yani bu dediğin. http://www.hacivatkaragoznedenolduruldu.com [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 00:48 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Merak etme yurtdisindan da ayni hizla aciliyor aşşa yukari : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 toggie resmen ukalasin ha =) Dosya boyutu farki var 1 Yurt disinda deyince nerde olduguna bagli 2 Icerik bakimindan farki var 3 Bunlari goz onunde bulundurursan ozmn gelip yurt disinda olunca bir sorun mu oluyor diyebilirsin 4 Yukarda saydigim 4 madenin 4 nunu'de onlari savunmak icin saymadim sadece dedigin seyin sacma birsey olamaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Avustralyadayim yaklasik 10 saniyede acildi? Senin baglantinla yavas aciliyo olabilir ama heryerden ayni sekilde acilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Toggie'ye en güzel cevabı afterdeep vermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Afterda 1.5mbit bağlantı vardı yanılmıyorsam? :) Bizlerde 256-512kbit... Site nerden baksan 3-5mb. Geç açılması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Avusturalya'da hangi baglantıyı kullanıyosun acaba? Biz 256k ile girmeye calısıyoruz da o yüzden yani. Eger Türkiye hariç sayılacaksa bu ödülü verenler adına tamam, tabiiki dısardan daha rahat acılır site. Ama siz bu sitenin hostunu Türkiye'ye tasısanız da (ortalama 256k-512k internet hızına sahip bir ülkede) yine çok beklersiniz acılması için. Ki daha pek çok site bulunabilir bundan daha iyi olup da daha hızlı açılan (hostu dısarda olmasına ragmen) Ben hacivat'ın sitesini sadece benzediği için verdim hızlı açıldıgı için değil. Yanlıs anlamıssın sen Alis, ya da ben yanlıs anlatmısım açıklamam gerekirdi linki verirken. Ukalalık değil amacım. edit// bağlantımda hiçbir sorun yok. bazı arkadaslar da kendi işlerine baksınlar kimin kime ne cevap verdiğini yazacaklarına. [ Mesaj 11 Mart 2006, Cumartesi - 14:02 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 i love u yau =) tmm tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 kafa mı buluyon? =) dalga geçmeyin benle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 =) niye dalga geceym bende ayni seyi demek istedim senle o yuzden i love u dedim yau =) yoska sahiden love iih . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 me too o zaman (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Site tasarımı çok hoş gerçekten, bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 bu site nasil co.uk onu annamıs degilim. her yer rusca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar