Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ahmet: olm Ahmet: gelemem Ahmet: işim var Nadir: ne işin var Nadir: ben sana demeidmmi annen dışarı çıkcakmıs ize misafir gelcekmi die Nadir: a.koduumun bi oyunu için aksıorsun kendini bebeler gibi Nadir: japonlar gibi oldun bacısını sikim Ahmet: sen cs oynarken ben sana bısı dıyormuydum Ahmet: allah allah Ahmet: yeter bıaraz da canım oyun oynamak istiyor Nadir: ok tamam Ahmet: ya Ahmet: Nadir Ahmet: bugun isim var Ahmet: ondan bugun oynicam diyorum Nadir: ne işin var olum Ahmet: clan macı gibi bişi anlamıyormusun Nadir: olm bi oyun için satıorsun Ahmet: YA Ahmet: S*K*RM SIMDI SENI Ahmet: SSUS TAMAM YA Ahmet: YETER SENIMI CEKICEM Ahmet: BI SEFERDE SEN FEDAKARLIK ETSEN ÖLCEKSIN Ahmet: SANKI HER GÜN SATIYORUM Nadir: hayır olum sattın iki böcek öldürmek için Ahmet: EVET Ahmet: ÖLE Ahmet: HADI Nadir: evet abi bi wow için okey oynicaz bizi satıorsun Ahmet: sattıgım falan yok kendi kendine triplere girmişsin Nadir: oyun oynamayı tercih ediorsun Ahmet: ya nadirrr uzatma Ben yorum bulamadım =S [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 18:33 tarihinde, Reaper08 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ben de bulamadım. Nedeniyse şu: 19 yaş ve ehliyetle ne ilgisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ehliyetle ne ilgisi var onu çözemedim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 adam dışarı çıkmıyor 1 yıldır.. oyun için =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Yanlış c/p olmaya bu kuzum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bir topic aç kaç da burda var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 okey oynamak için ehliyet gerekli gibi bir fikirde karar kılmış bulunmaktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya abi adamı hala dışarı çıkartamadık annicanız.. 1 yıldır oyunda oyun.. başka bişi yok artık hayatında adamın =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 o ole demiyor ama... Ahmet: SANKI HER GÜN SATIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 adam oyunun başında sallıo ne warsa ortaya.. :) baktığı yok ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 bu "amına koyarım" modası da çok gülünç ya. a.koyarım, a.k., a.q. diyerek kibar olduğunu sanıyor ama kibar değil sonuçta ne dediği belli, ne demek istediği belli. düşünmeden konuşuyoruz, küfür etmek sanki bir gereklilik, bir karizma işiymiş gibi algılıyoruz. -sikerim seni -haha a.q. -orospu çucuuu gençler arasında moda oldu, bir trend haline dönüştü. üzülüyorum gördükçe. "amına koyarım" gibi bir küfür, gerçekten deli gibi öfkelenildiğinde, belki annemize tecavüz ettiklerinde veya babamızı öldürdüklerinde (tamam Türk filmi gibi oldu ama idare edin orasını) söylenebilecek bir laf. ama biz bunu bir konuşma tarzı haline getirdik. küfür etmek bir çözüm veya zeka göstergesi değildir. tam tersi, kişinin bilgisiz olduğunu, düzgün kelimelerle anlaşamadığını göstermektedir. Türk gencinin düzeleceğini de pek zannetmiyorum. 2000'li yıllard hiphop müziğinin yükselişi, "rap star"ların çocuklar arasında bir idol haline gelişi, bunların altında önemli etkenler. aile disiplinin eksikliği mi acaba çocukların bu tip kelimeler kullanırken utanmadan, komik birşeymiş gibi konşmasına mı neden oluyor, onu düşünmekteyim. konuyla alakasız birşey mi? valla ben yukardaki c/p'ten bu ana fikri çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yahu sen sokakta yürürken "amına koyarım senin" mi diyeceksin arkadaşına öyle muhabbette " a.k senin be " dersin daha iyi olur yanından bayanlar geçerken sen direk söylersen ortamda nasıl bir tepki toplarsın. yanlış düşünüyorsun. konudan da böyle birşey çıkmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 içinize i$lemiş sizin iyice yanlış dü$ünüyorsun diyo ya :) adam küfürü basıyor senin rahatsız olman gerekmiyormu ki ? Bana küfür edilmesinden ve etmekten ho$lanmam küfürlü $akamı olur AQ BAB [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 19:13 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 1 yıldır evden çıkmıyor ehliyeti olmasına rağmen bu mudur ? Ehliyeti olan insan elit insan mıdır ? Neler oluyor yahu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 warhero, reaper08 yavas arkadaslarim. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 19:38 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 1 gün evden çıkmaya göriyim be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 said: foruma yaptıgınız copy-pasteleri bi inceleyin. argo / küfürlü post etmekten uzakşaştırlabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 arabasınımı kaybetmiş cs oynarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 abi, adaöın işi varmış, ayrıca ehliyele de ilgisi yok :) benim de ehliyetim var ama bende deli gibi oyun oyunom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 19 yaşında ve ehliyetli arkadaşım var benim tıt ! Kalıbına bile sokabiliriz belki bunu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 baslik degissin. 19 yasinda akli olmayan cocuklarin sacmaliklari olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Hayır bu kesinlikle bir dram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Çok Acıklı... Ağladım ya Ahmet'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 xaenin naaptin cigerim, beybin yardirmasin simdi =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ahmet haklı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar