Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bu thelbgra'nın ısrarla mesaj atmayın diye yazdığı topictee tr-game'nin reklamı vardı. merak işte girip baktım. incelemeler bölümüne girdim. Guild Wars var merak edip ona girdim. Trgamer'daki guild wars incelemesini direk almışlar copy paste tr-game'ye. isimler zaten benzeşiyor. yani acaba trgamer'e ait falanmıdır nedir? öyle değilse rezillik zaten. hangi hakla copy paste yapıyorsunuz
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 şuna bi cevap verilsede ben rahatlasam? bu arada yannış anamayın tr-gamer yetkilisi falanda değilim :) neresi olursa olsun başka bir kaynaktan copy paste yapıp kendisiymiş gibi göstermek zaten oranın seviyesini gösterir.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 abi inan çok açıklayıcı ve harika bir mesaj yazdım ama post ederken hata verdi :) üşeniyorum tekrar yazmaya :) ama diyebileceğim 3 günlük lamer uocular
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yani Trgamer - Tr-Game isimlerde fena halde benzeşiyor. acaba diyorum aralarında bağlantımı var? yoksa tr-game tamamen Trgamer'i copy paste 'mı yapıyor :) neyse ya aynen dediğin gibi 3 günlük mevzusu....
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 madem başlıktaki tepkiler ve uyarılar dikkatinizi çekti, hazır beyninizi kullanmışken kurallara uyup bu tür başlıklar "AÇMAMAYI" da deneseydiniz keşke?
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 afedersin ne tür başlık?? sen oraya mesaj yazma demişsin kurala uyup yeni topic açtık oda uymadı. helal. ne yapalım thelgra yönlendir bizi
Bleda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 1. orad abyadır oyandıgım icin soyliyim tr-game trgamer dan 3 sene kadar daha eski. 2.cisi orada alıtnı yapıldıgı yazıor. 3. bunu patiye tasımanın anlamı ne trgamer veya tr-game forumlarına yazman lazımdı.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hmm Tr-gamer'in 1999 da açıldığını var sayarsak tr-game 1996'da mi açıldı ? Sanmıyorum o zamanlar da ben bile yeni internetle tanışıyordum :)
Bleda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben trgamer i 2003 tarihli bilioru myanlışssa affola.
Brigand Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Tr-Game ultima online sitesi Trgamer oyun tanıtım sitesi merlininkazanı gibi. İkisini nasıl kıyaslayabiliyorsunuz ki? Tr-Game oyun incelemeleri üzerine kurulu değil, dolayısıyla copy/paste de olsa 1-2 taneden birşey olmaz, tabi görmedim kaynak belirtilmiş mi gerçekten copy paste mi tr-game'in neresindedir yazı. Tam bilgi vermemişsin dostum.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Kaynak belirtilmemiş. http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2126 http://www.tr-game.com/index.php?page=detay&id=231 buyrun kendiniz bakın arkadaşlar... bu arada bleda niye bu konuyu buraya açıyorsun diyor. çünkü tr-game'nin reklamı burda yapılmış ben o başlığın altına yazıcaktım fakat thelbgra (ismini bi türlü doğru yazamıyorum kusura bakmasın) bu başlığıa mesaj yazmayın demiş bende buraya açtım yenisini. ayrıca trgamer'ı bende 1999 diye biliyorum. sonuçta trgamer'ın sitesinden bir çalıntı var. alıntı demiyorum. alıntı sadece kaynak belirtilince olur. sizin trgamerden eski olmanız, size ordan birşey çalma hakkını tanımaz. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 22:34 tarihinde, Xenocide tarafından güncellenmiştir ]
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 burada sadece ultima online emulatörleri ve o emulatörlerin scriptleri, uo graphic ve clientları vs, anlayacağın uo developing ile ilgili başlıklar açılıyor. sizin diğer sunuculara yapacağınız suçlamalar veya reklam başlıkları açılmıyor, hani yıllardır ben öyle biliyorum hatalı isem söylesin birileri.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 doğrudur fakat bu başlık altına açılmış tr-game reklamı. bu bir hata. benim yaptığımda hata olabilir ama ben ortadaki bu hırsızlık durumunu başka bi şekilde gösteremezdim. beni rahatsız etti ve tepkimi gösterdim. aslında bu topici tr-game reklamının altına cevap olarak yazcaktım işte ama senin oraya koymuş olduğun kurala uydum dediğim gibi. mecburende yeni topic açmak durumunda kaldım.
abramelin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 eueuhehu yetkisiz mod thelegbra lol adam sil,kilitle,taşı gibi .php eylemlerini , text ile yapabilen tek insan eahueahuea
Emivoz Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 cevap yazmicaktim ama yazmadan edemiyceğim trgamer 1999 yılında açıldı tr game in tam olarak ne zaman açıldığını bilmiorm ama 2000 den sonra olduğuna eminim
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kimin nereden ne amaçla ne halka ve niye alıntı yaptığı tartışması UO szcritp sharing bölümüne neden açılsınki .??. Bu konuda bahsi geçen olaya halen bir çözüm bulunamadığına göre . Yada şu şekilde açıklayayım; paticik yoluyla bu duruma bi çare bulunamacağını düşünmeden buraya neden konu açılsınki ?? . Ben buna bir cevap istiyorum mümkünse ....
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 açıklayayım. Tr-Game'nin reklamını yapan şahıs, script sharing bölümünde yaptı. ben onun reklam yaptığı başlığın altına cevap olarak yazacaktım bunu fakat o başlığa cevap yazmak yasak olduğu için, ve tr-game reklamını yapan kişide bu bölümde yaptığı için bende mecburen bu bölüme açmak durumunda kaldım. açıklayıcı oldummu?
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 neden diğer sunucular hakkındaki tartışmalara izin verilmiyor diye soran arkadaşlar vardı, bu başlığı cevap olarak gösterebiliriz aslında. insanların işlettikleri, belirli bir kural veya standartlara uymayan, çeşitli "özel" sunucuları ne paticik ne de başka bir platformda tartışmak uygun değildir. hem cevap hakkı doğar, hem de kimseyi ilgilendirmez. daha önceden de dediğim gibi, mesela benim sunucum hakkında herhangi bir yerde başlık açılsa ben rahatsız olurum, aynı şekilde daha önce sunucular hakkında açılmış başlıklarda, eğer cevap hakkı elde etmiş yetkililer varsa da memnuniyetsizliklerini dile getirmişlerdir. onun için bölüm türkiyedeki uo free sunucuları adında değildir, onun için sadece developing tartışılıyor diyoruz, teknikleri tartışıyoruz. sonuçta insanları eleştirecek olursak bölüm developing ve uo emulating'den çıkmış olacaktır.
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 şöyle ki bir topic altına mesaj atmak yasak ise bu o konunun, bölümde tartışılmaması içindir. bunu hepimiz biliyoruz sanırım. o zaman o konuyu başka topic'e taşımak da yasaktır. bu gayet basit bir mantıktır. o konu (veya alt konuları) "bölüm"de yasaktır aslında. "topic"te değil ;) bu konuda biraz daha sağ duyulu olmalıyız.
Öne çıkan mesajlar