geffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kedi derken pet falan değil. evcil hayvan ne saldırır ne ölür. sadece yanında kendi kendini yalar. zıplar falan. işte bu mahlukat nerde satılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sw`den ciktiktan sonra sola donersen oralarda bir yerde crazy cat lady olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 north shire çıkınca sağdaki ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sağolun beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bende tavsan var :) ama pandada istiyorum birinde gordumde :)) acaba nerede aliniyor bu panda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 colelctors edition cdsi alman lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 collectors edition lazım onun için sana kod veriyor yazıyorsun alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 tuh yaa :) cok guzeller ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 minicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben murloc istiyorum. o gizli şifreyi kırmanın bir yolu olması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Aynen bende murloc istiyorum ama şifreyi nerden bulcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 black tabby (kedi) vardı undead karakterimde :) farklı renkleri mevcut bu meretin. thottbot'ta tabby diye aratsan çıkar hangi vendorlardan alabileceğin. horde tarafı AH ile ally'den alıyor ya da benim gibi şanslıysanız drop olarak geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 az mı şifre salladım AB kuyruklarında beklerken murloc için. banamısın demedi adi şifre =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ya bende panda istiyordum, almanın başka bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Lethious gel bız blızze maul atalım panda ıstıyoruz dıye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gathezanda ki ah ye bak . genelde orada rastladim [orange taby] e ye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silent Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Valla çantada o kadar yer nasıl buluyorsunuz merak edıyorum.O gear dı bu gear dı derken suları koymaya zor yer kalıyo bide pet gezdirirsek yanda ohooo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 blizz e maul atarsak ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 birkere en güzeli diablo miniminnacık diablo. ^^ Ama evet yer tutmasıda ayrı mesele. Ayrıca şifre dışında o accounta birde quest yaptırılıyor o collectors petlerini alabilmek için. Cloth Map veriyorlar ayrıca. Ama daha çıktığı gün tükendi meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ya o diablo vuruyo felan dedi bi arkadas dogrumudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yalandir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 vuran versiyonu "mechanical yeti" ydi galiba. kaldıki ne kadar vurabilirki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 vuruo inferno atıo fire nova atıo aoe etkili bole poposu tutusuo milletin kaciolar saga sola hem dmg verio hem fear etkisi oluo super bisi ucan kacan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar