Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ösym sınavına şurda 3 ay falan bişi kaldı ama ben de hala daha bir tık yok. test kitapları aldım açtığım yok. ders çalışmak sınava odaklanmak istiyorum ama tık yok. yahu çok b*k bi durum bu ya. hadi yurt dışına gidicem die konuşuyoruz da ama 185 barajı tutturursam daha iyi üniversiteler kapı açacak. ama ben de hiç tık yok. yapmak istiyorum ama açtığımda kitabı vs yi ıhh.. özel ders hocası haftaya başlicak ama sadece matematikten.. dershane ortamını hiç sevmediğim için gitmiyorum.. nasıl yapıcam nasıl olcak yaf ?! =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bende çalışmadım. bir tane bile test çözüp bir konu bile çalışmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kesinlikle her sınav yaklaştığında böyle konular açılıyordur ama kafayı yicem bide yaklaştıkça sınav iice b*ka sarıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sirf dersane ortamini sevmiyorsun diye gitmiyorsan kendi sucun o zaman, ne diyim. senin gelecegin söz konusu sonucta , ortami sevmedigin icin gitmemen sacmalik. ayrica cok isteyen , gelecek kaygisi olan , iyi bi yerlere varmak isteyen insan yapar. pcye cok takiliyorsan da kaldir pc'yi. iradene sahip olmaya calis. kendi icinden gelip daha büyük adimlar atmadiktan sonra, buraya yazilacak yorumlarin hic bir faydasi yok bence. burdaki insanlar sana yardim edemez . edebilecekleri tavsiyeler de bilindik tavsiyeler olur zaten. yapabilecegin tek sey de oturup calismaktan baska birsey degil. hala ''istiyorum ama yapamiyorum'' diyorsan demek ki pek hirsli degilsin. kisacasi istiyorsan yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @vaniLLe helal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Helal vaniLLe ba$ka söze gerek yok bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Inanma vanillee . Kendi diyor yapmıyor . Ösym sınavı da anlatım bozukluğu mudur değil midir ben orayı kavrayamadım . Öğrenci seçme yerleştirme merkezi sınavı...Olabilir aslında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yahu neden motive etmeye calisiyosunuz ki? bunca insan issizken ortam secen adam universite mezunu olup issizlik oranini yukseltmesin, ya da salla bas memur olmasin. takil sen arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 valla yapcak bişi yok napıp edip o atmosferin içine girmeye çalışcan yoksa olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 geçen sene dershane ortamını sevmiyorum diye son 1 ay gitmedim, eşek kafam:) son 3 ay, ve sınırdayız, gercekten isteyenler ve fedakarlik etmeyi bilenler kazanıcak. saydıkların sebep değil bahane, cunku aynı durumu yasadim biliyorum. "sevmiyorum" der gitmezdim, o gunlerde kendimi hakli goruyordum, şuan aptalliğin büyügünü ettigimi biliyorum. sana soruyorum o denyo sınavdan cıktıktan sonra, sevmedigin tiplerin kaçıyla muhatap olucaksın? 3ay sonra allah hepsinin belasını versin, ama simdilik sadece kendini düşünmen lazım. çaliş boşverme, bahane bulma bi de:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 eywallah.. şimdi dershaneye asılsam kim bilir derslerin neresinden başlicam ztn okulda dersler matrak geçio paso.. bide turizmdeim 22 nisanda kapanıo falan önümde çok boş günler var yani ama başlicam gerçekten olmuo böle bide burdaki yazılarda etkiledi özellikle sen dory! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 :) nerden başlarsan başla, aynı çelişkiyi suan ben yasıyorum "ne çalişicam ya" diye dort donuyorum, aldim elime bi kitap ve açtım cozmeye başladım, hiç yoktan iyidir demi? iyi çalişmalar ben yamuk çözmeye gidiyorum:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bende dershane ortamını sevmiyorum hatta nefret ediyorum ancak son 2 haftadır bir hırs geldi çalışma bakımından sabah 8 akşam 5 e kadar falan dershanede kalıyorum hatta ilginçtirki dershanede etüte kaldıkça yeni arkadaşlarım oldu,çok güzel bir ortamım dahi olmaya başladı hiç muhabbet etme şansı bulmadıgım kişilerle muhabbet etmeye başladım ve bu zamana kadar neden bu kadar olumsuz düşündüm diye merak etmeme sebeb oldu :) bence kendini zorla etütlere falan kal belki sende değişiklikller meydana gelebilir eh tabi birazda hırsın olursa sorun tamamen ortadan kalkıcaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 öss mi?o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 eheh evt ya haklısın harby.. yok abi ben başlıorm =) olmuo böle ayıp ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 eh bencede otur ve çalışmaya başla zaten çalıştıkça insanın çalışası geliyor, ilk başlarda soru falan çözmekte zorlanıyorsun o yüzden baştan pes etme yanına konu anlatımlı kitabını al oradan bakarak çöz ilk önce testleri zaten orda konuyu ögreniceksin ondan sonra normal birşekilde rahatça test çözmeye başlıyacaksın 3 ay falan kendini kas zaten sayılı gün çabuk geçer merak etme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 öss bana kendini versin. veremiyo ama oyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 "yapçam , yapmalıyım" de , yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 universite ortami da cok kotu be. salla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 yurtdisi ya da vakif universitene girecek imkanin varsa oss ile fazla ugrasma derim, hayatinin 1.000.000'da 1'i olmayacak oss ilerde. Nasil da kandirdilar bizi dershanelerde. [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 14:38 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 okusan bi türlü okumasan bi türlü bu eğitim sisteminde.........ilk dönem 5 ders aldım 3 ü kaldı...bu nasıl adalet......bu lineer algebra dersini ben hangi psikolojiy le seçtim de aldım.....salakmıyım yahu?......yani...üni ye girsen de başka sorunlar başlıyo arkadasım....sen yine çalış çabala.....çalışmadan olmaz ama...üni girmek zor bitirmek değil diye düşünenlerdensen otur 1 defa daha düşün........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 okusan bi türlü okumasan bi türlü bu eğitim sisteminde.........ilk dönem 5 ders aldım 3 ü kaldı...bu nasıl adalet......bu lineer algebra dersini ben hangi psikolojiy le seçtim de aldım.....salakmıyım yahu?......yani...üni ye girsen de başka sorunlar başlıyo arkadasım....sen yine çalış çabala.....çalışmadan olmaz ama...üni girmek zor bitirmek değil diye düşünenlerdensen otur 1 defa daha düşün........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Ya arkadaş ii hoş da, nie her postun çifter çifter geliyo? Benim için bi sorunu yok da, uzay yolculuu yaptırır bu durum adama. ÖSYM'ye alışmaya uraşmayın; ÖSS'nin seçtii düzenli ve etkili çalışabilen öğrenciler. Hatta eğitim sisteminin genel işleme mantıı bu; (çok afedersiniz) durmadan, inek gibi çalışabilcek insan seçmek. Çocukluundan beri hayalini kurduu üniversitenin istedii bölümüne giren, istedii meslekte çalışmaya başlayan kaç kişi var ki ülkemizde? Herhangi bi alanda (fizik, psikoloji, sosyoloji, dil...) yetenekli olmak diil de; her türlü şartta, tam performans çalışabilme yeteneğine sahip olmak önemli. Böle gider bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 ösym ye kendini veremiyorsan bırak ösym kendini sana versin :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Bak sana kendi öykümü anlatıyım... Hiç canım istemedikçe kitap açmıyodum (hiç yani),arada bi özel ders işte haftada bi saat bi de dershane de ona da muhabbet için gidyodum...işte böle geçti zaman ben başlıcam başlıcam derken baktım 1 ay kalmış ve benim hayatımda görmediğim konular var.... İşte bi yusuf bi yusuf bak o bi aylık kasış beni nerelere getirdi...Yani önemli olan ne kadar istediğin deil ne kadar yusufladığındır... not:bu taktik işe yaramayabilir,sorumluluk kabul etmem ona göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar