heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 evet abi Dido ya aşığım hollanda konserinde çiçek verip öpme fırsatım oldu ahh allahım o ne güsel bi ten o ne güsel bi koku oracıkta ölecektim pati halkı benim ne yapıp edip didoyla bi randevu almam gerekiyo elimde bi tek ona olan sevgim var ya ne yapmam gerekio yafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Git bakkala bir dido al seri numarasını 3614 e sms olarak yolla Dido ile akşam yemeği fırsatını yakalayacak 10 şanslı insandan birisi de sen ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 @Findrod zuhahahaha!!! =o) Bu kadari yeter!!! =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ahahah :) çiçekmi aldın bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 calismaya basla simdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 itiraf.com a yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 benimde adam brody'le randevu ayarlamam gerekiyo banada yardım edin plz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 off ya benim mutlaka onunla görüşmem gerekiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 çiçek verirken deseydin 'Look at the stars you are my star' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 çiçeğin içinden böcük fırlıyormuş dido'ya da görürdün ondan sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 dido'nun bacaklarında selülit varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 abi onlar sırf makyaj make-up cart curt aldırıolar falan. yok koku moku.. pff. sade kız lazım..gerçi koku önemlidir lafımyok ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ya hiç anlamıyorum böyle aşkları :) biraz daha olanaklı kişilere aşık olun etrafınıza bakın ve öyle gelin ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ilk iş bi albüm çıkar , sonra turneye çık onunla aynı şehire , sonra da "aaa dido naber ya ehuhs" de tamamdır , gerisi gelir. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Yanıma geçen Dave mustaine geldi.Gaymiş, dedim hemen ilişkiye girek buba arkadaşlarıma anlatıcak bi anım olur senle.Sonra bi güzel seviştik... gerçi gitarda olduğu kadar iyi değil ama : NAPIP EDİP MMUSTAINE ILE BULUŞMAM LAZIM PLS : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 vays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ya zaten ben dedim ona seni seviyorum diye ama ne biliim işte ne yapabilirim msn adresni telefonunu yada işte adresini felan öğrensem nerede yaşadığını mutlaka ulaşırım bi şekilde ama... pff ya ben onu selülitli bacaklarıylada seviyorum yaa mutlaka düşünsenize amsterdamda banklarda oturup bakışsak o maviş maviş gözleriyle bana baksa sonra benim eve gelse beraber televizyonda romantik bi film seyretsek sonra o omuzumda uyusa pff ço şeymi istemiş olurum hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 benim bi arkadaşta emesen i wardı...işi gücü yokmuş girip emesen de konjuşuyomuş ,arkadaşa ulaşabilirsem veriyim sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 eğer ulaşırsan varya dile benden ne dilersen o kadar diyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 abi o diilde benimde roberto carlos la bi yakınlaşmam olmuştu..yani bildiğin baya yakındı...ispanyada maça gitmiştim gilette talihlisi olarak sona bunlar foto falan çekilelim die geldiler...elleştik falan ...öle işte...boyu baya kısa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 lan geronimo o değilde benim aysun kayacı ile olan ilişkim nasıldı. saçına başına yüzüne.....hastaydım hosgeldin mart ayı, paticik down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 YAWRUM MESSOR be.Sana aysun kayacıyı ayarlicam olm.Ztn boştaymış.. 8 yıllıuk sevgilisinden ayrılmış emre varya futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 bende lerzanla çok mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bi de küçükken babasına aşık olan kızlar var . Onların da kafa ayrı güzel . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 heracles 1986 doğumlu değilsin değilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar