Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aalahım bu ne sevgidir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet abi Dido ya aşığım hollanda konserinde çiçek verip öpme fırsatım oldu ahh allahım o ne güsel bi ten o ne güsel bi koku oracıkta ölecektim pati halkı benim ne yapıp edip didoyla bi randevu almam gerekiyo elimde bi tek ona olan sevgim var ya ne yapmam gerekio yafs
Mesaj tarihi:
Yanıma geçen Dave mustaine geldi.Gaymiş, dedim hemen ilişkiye girek buba arkadaşlarıma anlatıcak bi anım olur senle.Sonra bi güzel seviştik... gerçi gitarda olduğu kadar iyi değil ama :

NAPIP EDİP MMUSTAINE ILE BULUŞMAM LAZIM PLS :
Mesaj tarihi:
ya zaten ben dedim ona seni seviyorum diye ama ne biliim işte ne yapabilirim msn adresni telefonunu yada işte adresini felan öğrensem nerede yaşadığını mutlaka ulaşırım bi şekilde ama... pff ya ben onu selülitli bacaklarıylada seviyorum yaa mutlaka düşünsenize amsterdamda banklarda oturup bakışsak o maviş maviş gözleriyle bana baksa sonra benim eve gelse beraber televizyonda romantik bi film seyretsek sonra o omuzumda uyusa pff ço şeymi istemiş olurum hı?
Mesaj tarihi:
abi o diilde benimde roberto carlos la bi yakınlaşmam olmuştu..yani bildiğin baya yakındı...ispanyada maça gitmiştim gilette talihlisi olarak sona bunlar foto falan çekilelim die geldiler...elleştik falan ...öle işte...boyu baya kısa..
  • Yeni Oluştur...