Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1-60 /played time = 4 days 20hours

zaidral

Öne çıkan mesajlar

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-realm-jubeithos&T=2317&P=1

wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf
Sosyal ağlarda paylaş

oha manyak bu

"More info on me, im 25 year old male, and live in USA, I have job, but im currently laid off for the winter, ill be back to work very shortly. This is not the only game i have done speed runs through, i speed run through many console games, and older games such as doom/quake."

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 09:36 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

nerf powerleveling desem. kendi başına yavaşş yapar o hızda lvl60. kesin, para, bilgi, player yardımı vardır. allah bilir questleri ezbere alıp çıkmışlardır yola. rekor kırmak için kasmışlardır bi arkadaş grubu. çinli deyesim gelio :D bu arada kılımdır questlere.
Sosyal ağlarda paylaş

ABD dede çin mahallesinde kaldığına kalıbımı basarım ! zaten blizin böylelerini önlemek için proflara daha çok önem vermesi gerektiğini düşünüyorum, adamda fishing yok first aid yok coocking yok 1 haftada adam keserek quest vererek lvl 60 buna bi çözüm bulunmalı ya... hatta ana profları bile almayanlar varki bu arkadaşta almamıştır muhtemelen...
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir proffession almadan sadece level kastığını belirtmek istemiş arkadaş.Doğal olarak prof. alsaydı played time uzayacaktı.Böyle oyunculara neden takıyorsunuz ben bunu da anlamıyorum, adam zaten powerleveling yapmış sonra oyunlarda hız rekorları kırdığını/kırmaya çalıştığını belirtmiş.Adamın zaten işi-gücü yok, ne diyimki ya tipik loser.

Pro. artı getirilmesi veya başka şeylerin eklenmesi powerleveler ları durdurmaz oktayca.Adamların tek yaptığı en hızlı şekilde level atlamak, prof. du oydu şuydu buydu ilgilenmiyorlar

Dışarıda hayat denen birşey var...

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 10:48 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ya adamın yapmak istediğini biliyorum ama diyorumki adam bu şekilde 60 olduysa prof almadığından canı yanmalı, ben bütün profları yapmıştım hepsi 300 oldu hakkaten getiri yok hunter olduğumdan sadece bi balık vardı adını unuttum onu pişirince +10 agi bonusumu ne veriyodu onu pişirip duruyodum mage içinde +10 intellect veren vardı mesela ama o kadar başka bi enstantenesi yok yan profların getirileri artırılmalı bence sadece lvl kasanlar yok oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya anladım senide, bu oyuncunun seçimi ister 1 ayda 60 olur ister deli-dana gibi hergün sadece quest yaparak 4gün - 1 haftada 60 olur.Ceza tarzı birşey getirilemez bence ağır ve saçma olur...

[ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 11:13 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Bi de arkadaşlar tek yapmamıştır şöledir böledir diosunuz da , adam 4 gun 21 saat boyunca bilgisayar basından kalkmadan kasmamıs ki played time o , yani gunde 3 saat kassa 24 * 4 + 21 / 3 ten 40 gune yakın şekilde de kasmıstır ruhen ve bedenen 3 saat durmadan kasabilcek şekle geliodur adam oturup saat bişi dusunmeden aralık vermeden yemek yemeden su içmeden kasmıstır :) bi sn bile elinin mouse ve klavyeden kalkmadan kasılması hiç charın bos durmaması sizin de played time ınızı yarıya dusurebilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...