zaidral Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-realm-jubeithos&T=2317&P=1 wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 fotoşap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Aslında olabilecek bir şey ama tek bir kişinin başarması çok zor.O karakterin hiç kapanmadan sürekli kasması lazım... Bence olabilir ve olmuş sanırım ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 eşyaları mrk ettım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 üstü cıbırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 quest yapmis 90%, herkeste olan quest itemlari kullaniyodur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 oha manyak bu "More info on me, im 25 year old male, and live in USA, I have job, but im currently laid off for the winter, ill be back to work very shortly. This is not the only game i have done speed runs through, i speed run through many console games, and older games such as doom/quake." [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 09:36 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 nerf powerleveling desem. kendi başına yavaşş yapar o hızda lvl60. kesin, para, bilgi, player yardımı vardır. allah bilir questleri ezbere alıp çıkmışlardır yola. rekor kırmak için kasmışlardır bi arkadaş grubu. çinli deyesim gelio :D bu arada kılımdır questlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ABD dede çin mahallesinde kaldığına kalıbımı basarım ! zaten blizin böylelerini önlemek için proflara daha çok önem vermesi gerektiğini düşünüyorum, adamda fishing yok first aid yok coocking yok 1 haftada adam keserek quest vererek lvl 60 buna bi çözüm bulunmalı ya... hatta ana profları bile almayanlar varki bu arkadaşta almamıştır muhtemelen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 fishing ve cooking ile levelin alakasini tam olarak anlayamadim ama öyle olsun hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ya işte her level aralığı için belli bir prof. gerekliliği olmalı diyo. ama şöyle bişey varki bi mage in ne cooking e, ne fishing e ihtiyacı var. olsa iyi olur ayrı ama gereklilik olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 yani adamın zamanını almalı lvl kasmak yada öyle yapacaksada bu profların verdiklerinden mahrum kalmalı profların getirileri çoğaltılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Hiçbir proffession almadan sadece level kastığını belirtmek istemiş arkadaş.Doğal olarak prof. alsaydı played time uzayacaktı.Böyle oyunculara neden takıyorsunuz ben bunu da anlamıyorum, adam zaten powerleveling yapmış sonra oyunlarda hız rekorları kırdığını/kırmaya çalıştığını belirtmiş.Adamın zaten işi-gücü yok, ne diyimki ya tipik loser. Pro. artı getirilmesi veya başka şeylerin eklenmesi powerleveler ları durdurmaz oktayca.Adamların tek yaptığı en hızlı şekilde level atlamak, prof. du oydu şuydu buydu ilgilenmiyorlar Dışarıda hayat denen birşey var... [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 10:48 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 O RLY oO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Aslında burda gereklilikten ziyade o mesleklerle yapılanların iyi olması gerekiyor. 250+ skillden aşşağısında mesleklerde doğru dürüst birşey yok ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ya adamın yapmak istediğini biliyorum ama diyorumki adam bu şekilde 60 olduysa prof almadığından canı yanmalı, ben bütün profları yapmıştım hepsi 300 oldu hakkaten getiri yok hunter olduğumdan sadece bi balık vardı adını unuttum onu pişirince +10 agi bonusumu ne veriyodu onu pişirip duruyodum mage içinde +10 intellect veren vardı mesela ama o kadar başka bi enstantenesi yok yan profların getirileri artırılmalı bence sadece lvl kasanlar yok oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Ya anladım senide, bu oyuncunun seçimi ister 1 ayda 60 olur ister deli-dana gibi hergün sadece quest yaparak 4gün - 1 haftada 60 olur.Ceza tarzı birşey getirilemez bence ağır ve saçma olur... [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 11:13 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 oda doğru zaten olmasın demedim olduysa eksikliğini hissetmeli dedim, çünkü oyunda bu meslekler var ama gel görki alsanda almasanda char açısından bi fark yok sadece eğleniyosun mutlu oluyosun yemek neyin pişirdiğinden o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Evet fishing ve cooking çok cezbedeci değil.Özellikle ilk açtığım warlock karakterime fishing alıp büyük bir zevkle 300 yapmıştım ama sonra gördümki o kadar da gerekli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 ben 1 ayda 30 level kastım :D yuh yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 lion hearth helm in Arcanite lerine para bayilmakla miningle thorium/ arcane crystal toplayip yapmak arasinki fark az bisi deil yada arcanite reaper icin de gecerli =) kaldiki simdi cogu hunter AQ icin sandstalker armor istio skinning 300 olmadan neetcen =D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Bi de arkadaşlar tek yapmamıştır şöledir böledir diosunuz da , adam 4 gun 21 saat boyunca bilgisayar basından kalkmadan kasmamıs ki played time o , yani gunde 3 saat kassa 24 * 4 + 21 / 3 ten 40 gune yakın şekilde de kasmıstır ruhen ve bedenen 3 saat durmadan kasabilcek şekle geliodur adam oturup saat bişi dusunmeden aralık vermeden yemek yemeden su içmeden kasmıstır :) bi sn bile elinin mouse ve klavyeden kalkmadan kasılması hiç charın bos durmaması sizin de played time ınızı yarıya dusurebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 neden tek basina yapamasin? played time diyor orada. isterse 1 ayda yapar ama playedi 4 gun olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 played 2 gun de 30 oldum, fener hesabi yaparsak, 4 gunde 60 olurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 adamin 7 tane mi ne karakteri varmis ve hepsi hunter. tek amaci yeni acilan serverlarda ilk level 60 olan karakter olmak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar