DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya neden yani,ne amaçla,neden biri diğer bi insanı vurma gereği duyar hiçmi vicdanı yoktur yani nasıl bir insan bunu yapmak zorudna kalabilr ne gerekir yapmak için. bence onemli olan bu. bende bakkal taksiciyle onla bula kavga ediyom daha tüfeim yok gerek görmüyorum peace bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ilk yarı 1-0 bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 erosta bile menzilli silah var ama. şiddet doğamızda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 şiddet doğamızda var diye onumuze geleni bi kafasından bi kolundan bi göğsünden tüfeng ile vuracakmıyız savaşmayıp sevişelim istosanuız şiddetli bi şkledede hardcore rullaz savaşmaktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 fix türk insanı, bilmediği şey hakkında atıp tutmaya bayılır.yok sniperda kafaya vurduktan sonra dize vurcan yoksa bişey olmazmış 2 3 sniper kurşununda ölmeyen fln.tabi tabi... benim babamada 1 şarjör dolusu a.k 47 ile taradılar deriden geri sekti adamlar öldü hulk misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sniperla kim vurulmuş ki? 50 kişi yazın siteden çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 50 kişi? 1 kişi çıksın ben karakediye 100 ytl vercem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben şiddetin gereksinimi anlamış değilim zaten ya da ben çok farklı bir biçimde şiddeti seviyorum bir kızı zorla öptüğümde bana attıgı tokatı ve sonra beni kendiliğinden öpmesini.. ya da hardcore tarzı bişeyler veya mr.&ms. smith'teki gibi birşeyler iyi giderdi şiddet dedigin böyle birşey olmalı içinde zevk olmalı içinde tatmin olmalı. atalarımız ne demiş tatminsiz şiddet şiddet deildir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 biz vurdukmu böyle vururuz, gaptanlar cok pis vururum abim.gaptanlar vurucudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ben sniper ile bacağımdan vuruldum... karakedi 50 ytl yollarsın artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 lol şakamisin sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 @todesengel: çok fazla kantır oynuyosun :p bu arada amerikanın ıraka demokrasi getirmesi gibi bir ilişkim olsun istiyorum tek idealimdir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 john kennedy yollarsın artık kediye 100 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 keskin nişancılar savaşlarda çok önemli rol üstlenirler. subayları indirmek filan onların işi. maç hala mı 1-0? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 drink together team!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 para için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 valla sniper üzerine yakışanı giyebilmek için vurur.. çünkü para lazım giyinmek için.. şimdi sniper adam da eve ekmek böyle götürüyor işte maç 2-1 bitti fb kazandı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ekmek parası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Emir gereği vurur Vurulmamak için vurur Para için vurur Piskopattır zevk için vurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 o degil de saving private ryan'da garibim sniperi tankla vuruyorlardi. =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=173791 kedı zengın oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Abi safmısın? Benim demek istediğimi anlamıyormusunuz yoksa? sniper la vurulup hala yaşıyan varmı? onu diyorum ben.Ahah adam ölenleride kattı içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 oda avr abı bı 5 dkaıkalık aramayla buldum http://www.rjgeib.com/thoughts/soldiers/george-orwell-shot.html adamı snıper boynunda vuruyor kursun delıp gecıyor dırek ve adam hayatta kalıyor acın okuyun kedı 100ytl kazandı kafadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 su var bıde http://www.kare11.com/news/news_article.aspx?storyid=102632 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 iyimiş bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar