Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçma sapan uygulamalar sonucunda modlardan cevap bekliyorum

shimana

Öne çıkan mesajlar

efendim, nedir yani saçma sapan olan, böyle saçma sapan bir başlık açtıran diyeceksiniz. hemen söyleyeyim. şimdi bazı konular açılıyor altına emekler verilerek birşeyler yazılıyor, sonra ne oluyor efendim, attığınız post siliniyor. hmmm diyorsunuyz niye silinmiş. bakıyorsunuz yok birşey postta (nasıl bakıyorsun derseniz aşşağılarda biryerde alıntı yapmışım sonra o da silinmiş o ayrı). neden diye teker teker soramıyorsunuz çünkü her yazdığınız post u takip etmiyorsunuz ki silindi mi acep diye. bilmiyorum diğer arkadaşlar da böyle bir sorun yaşıyor mu (ya da yaşasa da sallıyor mu) ama ben aşırı derecede sallamaktayım bu olayı. emeğe saygı istemekteyim efendim. eğer silinecekse de mesajla "postunuz silindi" bildirimi istiyorum. hazır pati yenileniyor iken böyle de bir özellik talep ediyorum.

ayrıca çok güldüğüm iki karakedi deyişini aktarayım bbu başlıkta ki aradan çıksın.

başbakana hakaret etmek nedir?
hayıt etik konuları bi kenara bıraktım, siteyi ve yazdıklarımızı evirip cevirip monte ederler, ondan sonra geriye ne site kalır ne başka bişi

konuyu kitliyorum,
bu ve buna benzer konularda mesaj atmadan önce uyulması gereken bazı kuralları, bu sitenin koç ve dogan ortak kurulumu olan ultratv tarafından sponsor edilen bir site olduğunu, vb. diğer dünyanın / ülkenin gerçeklerinin farkında olmanız dileği ile.
Sosyal ağlarda paylaş

geri bildirim olması güzel olur

fakat daha önce buna benzer bir istek gelmişti cevap her mesaja böyle tek tek cevap yazmanın zor olacağı, üyenin sitenin genel kurallarını bilmesi gerektiği gibiydi aklımda kalan

cevaba az da olsa katılıyorum zor olur ama olsa da çok güzel olur.

güldüğün alıntılar için, 2 anahtar kelime; yargı ve kapitalizm

yargı: internet üzerinden işlenen suçlar için dava açılmasını sağlayan düzenleme
ayrıca dikkat edersen ekşisözlük de popolarına girebileceği için hergün onlarca entry siliniyor

kapitalizm: sponsor, beleş.

[ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 14:44 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

by madalya dönemındeyken ben forumda pasiftim okuyordum fazla bişey yazmıyordum bı ara yazmaya başladım falan 800msj mı ne oldu sanırım 1 gun gırmedım ve gırdıgım gun postuma baktıgım zaman şok oldum 580 e düşmüştü hemen forumdan bi arkadasıma sordum neden böle olmuştur dedım oda eskıden yazdıgın konular sılınmıstır ondan gitmiştir diyince pek takmadım
Sosyal ağlarda paylaş

Bir iki kez dışında konumun ya da mesajımın silindiğine rastlamadım. Onlarda da muhakkak haklı bir sebep vardır. Bilmiyorum, demek ki yazılması gerektiği gibi yazılınca silinmiyor konular.

Ama moderatörler de insan arada kafası bozuk olabilir gelip çatar ya da başka şeye sinirlenmiştir buradaki bir mesajdan hırsını çıkartır falan, bazen anlayışla karşılamak lazım. Çok kişi biliyorum bir yönetici o anki siniriyle kilitlemiş konusunu, hatta yörünge dışına yollamış sonra geri gelmiş kişi.

Öte yandan mesajın silindiğine dair bir bildirme mesajı gelse otomatik de olsa "Şu şu tarihli şu şu saatteki şu konudaki mesajınız yetkililerce gösterimden kaldırılmıştır." diye kısa bir şey olsa çok güzel olur bence. Diyorum ya bunu otomatiğe alabilirler, moderatörlerde mesajı gösterimden kaldırırken "mesaj sahibine mesajının gösterimden kaldırıldığına dair uyarı yolla" diye bir tik olur mesela, ona tıklarlar. Hoş olur bayağı

Ancak konunun yeri burası değil paticik.com, tarzı da daha yumuşak olmalı kanımca.

[ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 15:10 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

basbakan ve talıban topıgındekı tartısma patıcıgın sımdıye akda rgordughu en sevıyelı sıyası tartısmalardan bırıydı

ve o konuda basbakana edılen tek hakaret dolayındakı soz

anananı al gıt tayyıp

demıs bırısı o kadar

o yuzden o alıntılar komık aynısını forgıver ısımlı yaratık yapınca sıaysı gorus saygı duymak lazım oluyor bız adam gıbı bır tartısma cevırınce hakaret olmamasına ragmen takır takır kıtlenıyor topıc

yorumsuzum bu konuda tamamen cunkı yorum yapsam postum sılınıcek nıckımın altına bır yorunge dışı atılıcak bıttı gıttı
patıcıgın boyle bır yere donusmesıdnen dolayı uzuluyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ya geyik sorun değil. ama siyasi tartışmalarda siliniyor. sonra da tartıştığımız arkadaşlar diyor ki "shimana hede hödö ye cevap bekliyorum hâlâ" "eee attım ben ona cevap diyorum" bir de bakıyorum ki silinmiş. bilmem anlatabildim mi konunun önemini?..
Sosyal ağlarda paylaş

mesajınız silindiyse kurallara aykırıdır.siyaset tartışmak yasak.niye silindiğini belirtmenin ne gereği var?
senden cevap bekleyen var ise public olan yerde yasak olan bi konu hakkında özel mesajla cevabını ver.yanlışmıyım? bile bile yasak olan şeyi yazmanın ve silindikten sonra neden silindiğinin bildirilmesinin mantığa yatkın bi yeri var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

fistan bir konuya da karşı çıkma kardeşim. mantıklı konuşsan birazcık da. o kadar mesaj atılmış bir topic neden o zaman "siyaset yassah daılın üle" şeklinde en baştan block lanmıyor da, sonunda rte a laf atmayalım kıvrılıp biryerlerimize girer, ya da doğan ve de koç gruplarına laf atmayalım onlar bizim velinimetimiz denerek block lanıyor. bir de ben sana bir mesaj atmıştım başka topic altında tartışmayalım diye. bu konuda da yaptın aynı şeyi, cevabını hâlâ bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

yerse bana değil sana söylenecek birşey ayrıca çok da umurumda değil. neyse konuyu başka yönlere kaydırmayalım. nasıl bir moderasyon işleyişidir ki bu o zaman 6 mart tan 8 mart a kadar online olmuyor. birileri çıksın o zaman 2 koca gün boyunca herkese ana avrat küfretsin, yasalara aykırı davransın. modersayon dediğin, sürekli içinden en az birinin online olduğun sistemdir. yani en azından 2 gün boyunca hiçbir moderatör girmiyor ise sorgulanması gereken budur. zîrâ site rte a edilen birkaç laftan kapanmaz (ki ben de rte a söylenen lafları haksız bulmuştum), ya da herhangi bir siyaset tartışmasından. kapanacaksa bu moderasyonsuz geçen uzun zamanda çıkan bilmemnenin bilmemneresine kafam girsin tarzı postlar ve de başlıklardan kapanır. ayrıca konunun kilitlenmesine ilk postta yazığım olaylar gerekçe gösteriliyor ki komk ve üzücü...
Sosyal ağlarda paylaş

paticiğim serzenişte...

benim zilyon tane msjım silindi.Neden ? Dilimi tutamıyorum çok inat biriyim.Editle derler editleme çok kavga ettim =)
inbox da 100 msj varsa 30 u kediden 40 ı modlardandır.Paso uyarıyorlar ama bilmiyorlarki ben onları çok seviyorum. :P
geçer geçer boşver takmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...