10ur Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 * ne oldum degil oha falan oldum demeli * haci haciyi mekkede, tikky tikkyi caddede bulur. * ortama akacak tikky caddede durmaz * geçti mango indirimi sür porsheyi converse'e * tikkyyi kesseniz kani lacivert,kirmizi,beyaz akar * cadde'nin düskünü, barbour giyer kis günü. * solaryum girmeyen eve doktor girer. * ameleyi solaryuma sokmuslar yine de amele yanigi demis. * pantolonum dieselden, clubberim ezelden * acele giden oha falan olur yane. * ne insan gördüm üstünde tommysi yoktu,ne tommy gördüm içinde insan yoktu * her basarili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bir baba vardir * puma balçikla sivanmaz. * tikkyi rockistanbul'a koymuslar yine de club'im demis * kal geliyorum demez * gucci'den babam çiksa giyerim. * tikky dötünü görmüs "bir döte diesel bu kadar yakisir!" demis * bir armani'nin nesi var, iki armani'nin cok strong bi presence'i var * caddeliyim ezelden,dötüm geçmez dieselden tikkyim bronzum piyasayim ilkem; diesellerimi korumak lacoste u saymak dknymi, i pod umu özümden çok falan sevmektir.. eeeyy büyük tommy hilfiger; yeni sezonun ilk günü gösterdigin dükkana ferrarimle gitçeime and falan içerim.. herkese benden vodka-redbul ne mutlu tikkyim diyeneeeeeeeeee bugün yonjada gördüm ilkdefa görüom bilmiom göreniniz warmı kptum ya bakın bakın eelenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ööy bık geldi artik bunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sadece güldürüyo bukadar gerizekalının birleşip bişy yapmaya çalışması :d çk gülüyorm ben bu salaklara ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tikky tikky saat kaç(ıyy dediğinizi duyar gibyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Eyhtere be bunları ezberledik . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bence bazıları çok yaratıcıydı.gerçek dışı bi olay olarak bakınca oldukça komik ama bu kadar olmasa da bu lafların anlattığı şekilde yaşayanların olduğunu bilmek düşündürücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hovarey şok güzel dimi :) ben bunların bir bölümünü senelerdir duyuyorum lisede suadiye dershanede ugur olunca eh duymamak ne mümkün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 barbour komikmiş löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 barbour nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 barbır omfg! güccük tikilerin en gözde giyecegi barbır mont + dizel pant+bir aralar bot vardı her tikinin gözdesi adını unuttum şimdi ama herkes aynısından giyiyodu :p bunlarsız tiki gelmesin karşıma hah unutmadan birde solaryum var kışın güneşlendim edası ile gezicekler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 mont yani. ok sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ey buyuk tomi hilfiger C: yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 allam ya....cins insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yeter artık sıktı bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tikky mauw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 öyle demeyin ama çok komik oluyolar yaa... videoya çek, evde git izle yani o derece=)) küçükken evde maymun filan beslemek isterdim, lisede tikky spawnına düştüm gerek kalmadı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 tikkylerden bir ricam war rica ediyorum converse dokunmayın :( [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 22:20 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bunun sarkisi vardi bi de ayaginda timbir botu uzerinde barbour montu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ahuahah tikky spawn :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 e bıktık ama? görmekten bıktık ama? saçma yorumlardan bıktık ama? barbour giyiyolar yahuuu diesel pant giyiyolar yahuu bi de timber'ları var yaa hahaha! tikky camiası işte bu laflarından bıktık ama? büyüyün ama? ilerleyin ama? lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ama ama? eğleniyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 modası geçmiş, önceden yapılmış biyere varmayan anlamsız şeyler mi sizin eğlenceleriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 adamlarda para var marka giyiniyolar yani ne var ki bunda. gerizekalı adam heryerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 pantolonum dieselden, clubberim ezelden lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 oha falan olunmaz, oha falan doğulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar