LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 reha muhtar liderliğinde beyaz, hülya avşar ve demek akbağ'ın haftanın en çok tartışılan magazin haberlerini yorumladığı bir program pişti. ben gayet zevkli buluyorum. izlemekten çok keyif alıyorum. özellikle metin uça'nın yerine beyaz'ın gelmesi harika oldu diye düşünüyorum. beyaz resmen programı tecrübesiyle sırtlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 o eski gıcık elemanın postalandıgı ıı olmus beyaz ftw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 senin o gıcık adam dediğin metin uca türkiye'nin en kültürlü kişilerindendir ve televizyonda gerçekleri hiç çekinmeden söyleyebilme ceseretini gösteren bir kaç kişiden biridir. ayrılması kötü oldu.üstelik atılmadı , ayrıldı.ayrılma sebebini de şuna bağlıyor, 3 kültürden 3 farklı insan getirip türkiye'nin sorunları onların düşünceleriyle tartışmaktu amaç ama anladım ki bu olmayacak ayrıldım. ayrıca ayrılmasındaki sebepte elma kurdu vadisi ile ilgili değil. vallahi beyaz'i seviyorum ,hayranıyım ama o programa layık değil beyaz.demet akbağ'da aynı derece.zaten metin uca döneminde de reha muhtar ve hülya avşar yüzünden bıraktığını biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 starda programi varken cem uzana soylemedigini birakmamisti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu hafta tv makinesi'ndeydi.okan'in sorularina verdigi cevaplar bile ne kadar geyik ve kulturlu biri olduğunu gösteriyordu. bu yazdıklarımı da orada söyledi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 harbi adam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 daha nerden vuracaklarını şaşırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 metin uca nın gitmesine üzüldüm açıkçası. gerçekleri dobra dobra söyleyebilecek, cesur birisine ihtiyaç var o programda. kurtlar vadisi ile ilgili reha muhtar la yaşadığı tartışma yüzünden ayrıldığını düşünüyorum her ne kadar kendisi başka bir program için ayrıldığını söylese de. bir de metin uca en kültürlü insanlardan biri değildir türkiye' deki, ne yaptınız. biraz da gereğinden fazla konuşur bilmediği konularda da. dürüstlüğünden şüphem kesinlikle yok o ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 metin uca'ya bir gıcığım yok ama çok sevdiğimde söylenemez. biraz esprili biri ama bana soğuk bir adam gibi geliyor. ama tabi reha muhtardan bin kat daha iyi olduğu kesin. reha muhtar ise tam bir sapık. hülya avşar'a sarkıyor resmen, üstüne sorduğu sorular falan çok belden aşağı oluyor. ha metin uca mı reha muhtar mı derseniz cevap veremeyeceğim. ikiside farklı bir tat veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaturtles Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben metin uca'yı severim, kendisinin televizyon dışında yaptığı bir takım işleri de önceden beri takdir ettiğimden, bi gün merak edip kısa bi bölümüne baktım programın. hayal kırıklığına uğradım.reha muhtar, demet akbağ, hülya avşar ne düşünür, ne üretir ki ben onları oturup dinleyim? sümüksü sohbetler... metin uca iyi etmiş de programdan ayrılmış. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 11:35 tarihinde, ninjaturtles tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yok demet akbağ'da gene iyiydi ama hülya avşar ve reha muhtar gerçekten yani o düzeyde bir programda olmayı hak etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 valla tas plak dinleyip ona buna saydirmakla olmuyor bu isler beyler. Esprilerine 5 yasindaki cocuk gulmezdi her cumleden espri cikarcam diye kasiyordu. Netekim beyazli program ortada uca li program ortada. Uca daha iyi diyen varsa beri gelsin yani. Bir adam dunyanin en kulturlu adami olabilir ama ben o programi eglenmek icin izliyorum. Beni ilgilendirmiyor yani ne kadar kulturlu oldugu. Ha pasaparola sunarsin o zaman eyw haklisin derim ama bu magazin konularinin tartisildigi bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 walla metin uca'nın cıkamsı bence iyi olmuş kendini harcıycaktı adam o kadar aptal bi programki . zaten reha muhtar oldugu bi programdan ne beklenebilirki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 dün azıcık baktım (sen de 5 dakika ben diyim 6 dakika) anında ıkıntı bastı. dedikodu filan yapıyorlar genelde. ne diyim hayırlı işler [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 16:25 tarihinde, Nariel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 iyide pişti format olarak bir eğlence programı değilki bir tartışma programı temelinde farklı tarzda insanlar farklı düşünceler ve bunların tartışılması üzerine kurulu siyaset meydanını açıp ali sen beni hiç güldüremiyorsun yıkıl karşımdan cem yılmaz gelsin diyomusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 pişti tartışma programı kategorisine konulamaz. daha çok eğlence programı çünkü. amacı gündemdeki konuları çeşitli açılardan eğlenceli bir bakış açısıyla eleştirmek. tabiki fikirler farklı olacak ama tartışma programı yapmaz bu piştiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 beyaz in aksine demet akbag yikiyo beni izlerken , cok basarili bi kadin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bence de baştan beri demet akbag goturuyor o programı.beyaz ın gelmesi de cok iyi oldu.ben sırf o ikisi icin izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bence metin uca türkiye'deki en kaliteli programları yapan insanlardan biri. pişti'den de ayrılması kötü oldu. bence reha muhtar ve hülya avşarın gitmesi gerekiyordu. ata demirer falanda gelebilirdi. ama programda en çok keyif veren bence demet akbağ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hulya avşar sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bırde gununu ve saatını soylesen cok guzel olcakmıs bızde ızlıyelım hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar