Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pişti (show tv)

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

reha muhtar liderliğinde beyaz, hülya avşar ve demek akbağ'ın haftanın en çok tartışılan magazin haberlerini yorumladığı bir program pişti.

ben gayet zevkli buluyorum. izlemekten çok keyif alıyorum. özellikle metin uça'nın yerine beyaz'ın gelmesi harika oldu diye düşünüyorum. beyaz resmen programı tecrübesiyle sırtlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

senin o gıcık adam dediğin metin uca türkiye'nin en kültürlü kişilerindendir ve televizyonda gerçekleri hiç çekinmeden söyleyebilme ceseretini gösteren bir kaç kişiden biridir.

ayrılması kötü oldu.üstelik atılmadı , ayrıldı.ayrılma sebebini de şuna bağlıyor,

3 kültürden 3 farklı insan getirip türkiye'nin sorunları onların düşünceleriyle tartışmaktu amaç ama anladım ki bu olmayacak ayrıldım.

ayrıca ayrılmasındaki sebepte elma kurdu vadisi ile ilgili değil.

vallahi beyaz'i seviyorum ,hayranıyım ama o programa layık değil beyaz.demet akbağ'da aynı derece.zaten metin uca döneminde de reha muhtar ve hülya avşar yüzünden bıraktığını biliyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

metin uca nın gitmesine üzüldüm açıkçası. gerçekleri dobra dobra söyleyebilecek, cesur birisine ihtiyaç var o programda. kurtlar vadisi ile ilgili reha muhtar la yaşadığı tartışma yüzünden ayrıldığını düşünüyorum her ne kadar kendisi başka bir program için ayrıldığını söylese de. bir de metin uca en kültürlü insanlardan biri değildir türkiye' deki, ne yaptınız. biraz da gereğinden fazla konuşur bilmediği konularda da. dürüstlüğünden şüphem kesinlikle yok o ayrı...
Sosyal ağlarda paylaş

metin uca'ya bir gıcığım yok ama çok sevdiğimde söylenemez. biraz esprili biri ama bana soğuk bir adam gibi geliyor. ama tabi reha muhtardan bin kat daha iyi olduğu kesin.

reha muhtar ise tam bir sapık. hülya avşar'a sarkıyor resmen, üstüne sorduğu sorular falan çok belden aşağı oluyor.

ha metin uca mı reha muhtar mı derseniz cevap veremeyeceğim. ikiside farklı bir tat veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben metin uca'yı severim, kendisinin televizyon dışında yaptığı bir takım işleri de önceden beri takdir ettiğimden, bi gün merak edip kısa bi bölümüne baktım programın.

hayal kırıklığına uğradım.reha muhtar, demet akbağ, hülya avşar ne düşünür, ne üretir ki ben onları oturup dinleyim? sümüksü sohbetler...

metin uca iyi etmiş de programdan ayrılmış.

[ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 11:35 tarihinde, ninjaturtles tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla tas plak dinleyip ona buna saydirmakla olmuyor bu isler beyler.

Esprilerine 5 yasindaki cocuk gulmezdi her cumleden espri cikarcam diye kasiyordu. Netekim beyazli program ortada uca li program ortada. Uca daha iyi diyen varsa beri gelsin yani.

Bir adam dunyanin en kulturlu adami olabilir ama ben o programi eglenmek icin izliyorum. Beni ilgilendirmiyor yani ne kadar kulturlu oldugu. Ha pasaparola sunarsin o zaman eyw haklisin derim ama bu magazin konularinin tartisildigi bir program.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...