preze Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 serverımız 06-mart-2006 tarihinden itibaren aktiftir... farklı bir harita uzerınden kuruludur... serverımızda irk sistemi ile bir cok yeni sistemler mevcuttur... www.sanaluo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yasak ama, yapmamaliydin:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 güzele benziyor ve bizim açacağımız serverda sistemlerin neredeyse 4/3'unu kullandığınız için orjinalliğimizin içine ettiniz teşekkürler :) başarılar gerçekten güzele benziyor biraz bakinmak isterim. bu arada siteniz çok kötü düzeltmenizde fayda var ve şu kim nerede olayını da kaldırsanız iyi olacak gerçi ilk başlarda iyi böyle olması ama ileride mutlak kaldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sanal uo şart olm bu sernır fogustanda iyiymiş ben girdim denedim sanaluo şart . sanal dünyanın yeni yüzü sanauo şartd! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Reklamları Iyı Yapamadık Herhalde...Sistem Mukemmel Ama Player Sıkıntısı Cekıyoruz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sistemin mukemmel olduguna kendin mi karar verdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 hoş :) (nede olsa kimin eseri :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 abi bişeyin altındanda sen cıkma tcp ayıp yaw . kıskanıyoru mseni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 UO'nun gerçeği nasıl oluyo onu anamadım ben sanal Uo. bide her dakika yeni sunucu geldiği için tabi player sıkıntısı çekersin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 since gibi serverlar kolay adam toplar çünkü kaliteli insanlara değil , ölünce küfreden,realde gel diyen tipleri çeker o serverlar. Kaliteli ve zorlu bir iş yapmışsınız player elbet çekeceksiniz. Bizim düşündüğümüz sistemlerden çoğunu kullanmışsınız :) o zaman rakip olacağız hehe Başarılar tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 fokhus varken size ne yemek düşer siz bilin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 FOGUS UO ŞART OLM.100 pıleyırı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Valla Biz Elimizden Geleni Ardımıza Koymuyoruz.Reklamımızıda Yaparız.Oynumuzuda Oynarız Bu Serverın Bu Kadar,Su Serverın Su Kadar Playerı var Diyorsunuz.Server Acılır Acılmaz 100 playere Cıkıcak Diye Bi Kaide Varmı...Onların Yoları Ve Bahtları Acık Olsun. Bizde SanalUo Adına Elimizden Geleni Yapmaya Calısıcaz... http://www.sanaluo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Vay Be Çok Kralmış Banada Bi Acece Açarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 niye lebgra güzele benziyor :D tabii bizimkini bekliyorsunuz anlıyorum maeuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Owner Immortal & Evildoer Admin Decite scripter İsmini açıklamak istemiyor. said: hoş :) (nede olsa kimin eseri :)) [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 02:40 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Bisi Yazmayı Unuttugumu Farkedıyorum...Scriptler Tcpip Tarafından Yazılmamıs...Gerci Serverın Benle Bi Alakası Yok Arklar Acmıs..Bende Eksik Yazdıgım Bir Seyi Duzeltıyım..Scripter Ismını Vermek Istemıyor...Ama Sitenin Komlesi Tcpip Tarafından Ayarlanmıstır...Herkese İyi Yorumlar Dilerim.. http://www.sanaluo.com/<<<Bitmeyen Macera [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 18:16 tarihinde, preze tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 kanım çekildi, kendimden geçtim [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 18:45 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preze Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Sebep Ne Kardes.Neden Kanın Cekıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 said: yasak ama, yapmamaliydin:( said: Reklamları Iyı Yapamadık Herhalde...Sistem Mukemmel Ama Player Sıkıntısı Cekıyoruz.... said: kanım çekildi, kendimden geçtim sebebi bu sanırım :) bu bölümde reklam yapmak yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ismini açıklamak istemeyen arkadası hoş karşılamak laızm nede olsa sanaluo.com :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 hayır paparazzilerden kacıyor, malum ünlü olmak zor anacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 e tabi sanem çelikle arabada sarılıolardır belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 ı ıh scripterlerı değilim yanılgı olmasın sadece oyun hostunu ve sitesini yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar