Cintonik Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 evet su anki durgun , kötü gidişatımıza gs maçıyla son vermek istiyoruz.iki takımada başarılar gs lilere bol şans diliyorum.ihtiyaçları olacak cunku ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 avantajlı bir skor elde ederiz umarım saraçoğlunda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 alırız maçı,kolay maç olmayacak ama fb bu maçı kaybederse işler iyice boka sarar, o yüzden bitaraflarını yırtıp alırlar diyorum.tabi seyirci baskısıyla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 maç hangi stadda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 galatsaray size 5 tane atmassa bende burda bidaha beşiktaş harici hiç bir takım hakkında yorum yapmayacağım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 migros tribune bilet aldım.eglenceli olcak baya.2pac bu lafını unutma lutfen.ben hatırlatırımda sen unutma genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hadi bakalim 2pac umarim sozunde durursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 maç günü kar varmış o kötü oldu , inş avantajlı bir skor elde ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bizim biletlerden hala haber yok biletix'te. ama aldığım bilgilere göre yarın saat 10 da gs için biletler biletix gişelerinden yapılacakmış. internet ve telefonla satış olmayacakmış ve fiyat da 25 ytl imiş. allah izin verirse lig maçında oldugu gibi yine derbideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Kesinlikle çok heyecanlı ve güzel bir maç olacak burası kesin. Sonucu hiç belli olmaz. GS şu anda FBye göre psikolojik olarak çok daha kötü durumda, oyuncular parasını alamıyor, huzursuz. Kadro da FB'ye göre daha dar. Yine de gelen liderliğin de bonus moral etkisi olacak. Ama öte yandan FB de hem liderliği kaybetmenin, hem yenilmezlik ünvanını yitirmenin hem de son haftalardaki kötü gidişin ardından futbolcular keyifsizdir tahminen. Ha bu moral bozukluğu olarak yansırsa FB için durum kötü ama yok düzelmek için hırs olarak yansırsa da FB iyi coşar. Öte yandan GS'nin en büyük kozlarından biri de Daum olacak.. Ve ilk maçın FB stadında oynanması da avantaj bize. Valla zevkli olacağı kesin, skor tahmini çok zor, ama fazla gol çıkacağını zannetmiyorum bu maçtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 eheh zaten diğer takımlar için konuşmamak için bahane arıyodum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 banko galatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gs tarafına bilet aldım az önce yarın akşam ordayım, kafama ayran atmayın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ayran pahalı su atcam ben ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gs daha şanslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sizin iş olmaz. fener, kadıköyden fark atmadan salmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 fener 2 maçı da alcak gibime geliyo. hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bence fb alacak maçı çünkü en var ne yok saldıracaklar. son zamanlardaki kötü gidişatı af ettirmek için ellerine geçebilecek inanılmaz bir fırsatı kaçırmamaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 türkiye kupasında gs hep daha şanslı oldu, inş bu şansımız devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 galatasaray rahat handikap çeker fnere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 her türlü alıcaz...bir fenerbahçe klasiği..8 martta 8-0.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 allahtan 20'si falan değil o zmn napardık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 berabere abi. uzatma olayı mı var. fener ozman. gsliyim bu arada. lig maçında da berabere kalırız.şampiyonuz işte:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 evet arkasokak,ilk kısma katılıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sole 10 sifir aliriz falan yapmayin bi an hevesleniyorum bende kotu bi sonucla karsilasinca icime oturuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar