Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] Abi kafasından vurdum ya

Raeras

Öne çıkan mesajlar

abi ben en çok yeni cs ye başlamış lamerlerin colt ile sallayıp head götürmelerine uyuz oluyom bu oyunun adaleti yok adam sens yazmayı bilmez mp5 ile head atar gelde monitöre kafanı sokma ondan sonra anaaa bak kime vuruldu muhabbeti başlamazmı isyan........[hline]Mixed Website
e-m@il
TheSilver Bir zamanlar Dediki ;
sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.

Sosyal ağlarda paylaş

Tamamen mesafe ve helmet ile alakalı.

Eğer adamla 1m mesafede olursan ister ak47 ile, ister deagle ile dene, tek atışta alır heatshot ile. Bunu 1000 kere denesen 1000'inde de alır yani.

Daha doğrusu, oyundaki her silahın dmg'ı mesafe ile değişiyor.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
EagleEye, 10 July 2003 08:24 tarihinde demiş ki:
valla keleş öldürür direk kafadan
mesafe abartılı uzak diilse
mesela dusttaki alt geçidin ordaki kutuların arkasına giriyorum ben.yukarda balkondan çıkan ctleri indiriyorum tek kurşunla
(aferin banaa :P)[hline]

eziq soteci hiç sevmem çık delikanlı gibi kapışalım glockla alam seni aşşağı ..[hline]Mixed Website
e-m@il
TheSilver Bir zamanlar Dediki ;
sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.

Sosyal ağlarda paylaş

sotecilerin hepsi eziq mi oluo sote yapmaında bi felsefesi varıdr bi sote kültürü varıdr yaa! kolay mı sote yapmak

bu arada sorarım kerpiç e net kafede adamı gafadan vurup hahahaha yardım lan gabak gafanı dien bi zihniyetin oynadığı oyunn nasıl sevgi kardeşlik dostluk oyunu olabilir?? :D[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki:
önemli olan boyu değil işlevi

Sosyal ağlarda paylaş

said:
senko, 10 July 2003 17:10 tarihinde demiş ki:
sotecilerin hepsi eziq mi oluo sote yapmaında bi felsefesi varıdr bi sote kültürü varıdr yaa! kolay mı sote yapmak

bu arada sorarım kerpiç e net kafede adamı gafadan vurup hahahaha yardım lan gabak gafanı dien bi zihniyetin oynadığı oyunn nasıl sevgi kardeşlik dostluk oyunu olabilir?? :D[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu

Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki:
önemli olan boyu değil işlevi

e sonuçta oynadığın takım arkadaşını seviyon ve onun ölmemesi için her yöntemi deniyon sote felan :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates
Sosyal ağlarda paylaş

soteye pek birşey diyemem de, ota bka "pusuya yatma" diyen kişilere sinir oluyorum.

Pusuya düşürmek bir savaş stratejisidir. Ben belki sizi o stratejiyle yenmek istiyorum. Ne karışıyorsun.

Oyun çok yavaşladı
Awp çok hızlandı.

Ben senin awp kullanmana karışıyor muyum da sen benim pusuma karışıyorsun?[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al.
EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...