Raeras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Geçen gün adamın tekınin gafasından vurdum olmedı siz ne diyonuz bu işe anlamadım gitti gafasından vuruyom ya adamı işe bak bırakıyorum oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 bu çocukla aynı cafeyi paylaştığım için utanıyorum kendimden :( gafa yeni bi organ galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ölür ölür[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 abi ben en çok yeni cs ye başlamış lamerlerin colt ile sallayıp head götürmelerine uyuz oluyom bu oyunun adaleti yok adam sens yazmayı bilmez mp5 ile head atar gelde monitöre kafanı sokma ondan sonra anaaa bak kime vuruldu muhabbeti başlamazmı isyan........[hline]Mixed Website e-m@il TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Uzaklığa bağlı. Uzaktaysa ve güçsüz bir silah kullanıyorsan ölmez. Hele helmet + zırh aldıysa hiç ölmez. Keleş bile öldürmüyor uzaktan helmet'li adamı.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Vuramamışındır. Vursan kesin ölürdü hehe[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raeras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Abi nasıl ölmez nasıl ölmez yaw gafasında vuruyom adamı yaw böle sey olur bırakıyom ben bu oynu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raeras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Kanka dur ölme daha cok gençsin =) newbie taklidi yapmak çok zevkli oluyo [Bu mesaj Raeras tarafından 09 July 2003 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Raeras tarafından 09 July 2003 15:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 oln ne kadar uzakta olursan ol atdam istdiği kadar kkask mask taksın gafaya gelen kurşun adamı mefta-i güm güm eder.[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dent Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 ben yakin mesafeden Ak47 ve Deagle ile hs yiyip ölmemiştim bir kaç kere. mesafeyşe pek alakası yok o yüzden. hep 1 hp ile kurtarmıştım (saving throwlarim cok yuksek eheh) uzaktan da Ak47'nin (beni) tek mermi hs ile oldurmedigi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Tamamen mesafe ve helmet ile alakalı. Eğer adamla 1m mesafede olursan ister ak47 ile, ister deagle ile dene, tek atışta alır heatshot ile. Bunu 1000 kere denesen 1000'inde de alır yani. Daha doğrusu, oyundaki her silahın dmg'ı mesafe ile değişiyor.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 valla keleş öldürür direk kafadan mesafe abartılı uzak diilse mesela dusttaki alt geçidin ordaki kutuların arkasına giriyorum ben.yukarda balkondan çıkan ctleri indiriyorum tek kurşunla (aferin banaa :P)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 helal olsun eağle kim tutar seni[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bu adam oynamayı müthiş biliyor[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 said: EagleEye, 10 July 2003 08:24 tarihinde demiş ki: valla keleş öldürür direk kafadan mesafe abartılı uzak diilse mesela dusttaki alt geçidin ordaki kutuların arkasına giriyorum ben.yukarda balkondan çıkan ctleri indiriyorum tek kurşunla (aferin banaa :P)[hline] eziq soteci hiç sevmem çık delikanlı gibi kapışalım glockla alam seni aşşağı ..[hline]Mixed Website e-m@il TheSilver Bir zamanlar Dediki ; sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ne biçim gonuşuyonuz la counter barış sevgi kardeşlik oyunudur !!![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 sotecilerin hepsi eziq mi oluo sote yapmaında bi felsefesi varıdr bi sote kültürü varıdr yaa! kolay mı sote yapmak bu arada sorarım kerpiç e net kafede adamı gafadan vurup hahahaha yardım lan gabak gafanı dien bi zihniyetin oynadığı oyunn nasıl sevgi kardeşlik dostluk oyunu olabilir?? :D[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raeras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Kralsın senko arkandayım [Bendensin] [Bu mesaj Raeras tarafından 10 July 2003 20:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 said: senko, 10 July 2003 17:10 tarihinde demiş ki: sotecilerin hepsi eziq mi oluo sote yapmaında bi felsefesi varıdr bi sote kültürü varıdr yaa! kolay mı sote yapmak bu arada sorarım kerpiç e net kafede adamı gafadan vurup hahahaha yardım lan gabak gafanı dien bi zihniyetin oynadığı oyunn nasıl sevgi kardeşlik dostluk oyunu olabilir?? :D[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi e sonuçta oynadığın takım arkadaşını seviyon ve onun ölmemesi için her yöntemi deniyon sote felan :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 soteye pek birşey diyemem de, ota bka "pusuya yatma" diyen kişilere sinir oluyorum. Pusuya düşürmek bir savaş stratejisidir. Ben belki sizi o stratejiyle yenmek istiyorum. Ne karışıyorsun. Oyun çok yavaşladı Awp çok hızlandı. Ben senin awp kullanmana karışıyor muyum da sen benim pusuma karışıyorsun?[hline]Swoot: Sen web 'i birak sadece cam al. EagleEye: Yok, ben web cam alıp webe camdan bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAZUKA Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Vuramamışındır.Vursan 100 100 ölür.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Soteye yatmanın nesi kötü anlamıyorum. Sonuçta oyunda amaç karşı tarafı öldürüp hayatta kalmak. Oyun kuralları dahilinde herşey mübehtır. İsteyen açık dövüşür isteyen kaçak dövüşür, sonuçta hayatta kalan devam eder.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raeras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Burda benım anlatmak isteğim sote degıl arkadaşlar adamın gafasından vurdugum ve ölmemesi inalılır gibi değil Bu arada insanların oynayış şekillerine saygı duyalım isteyen sote yapar isteye dalar isteyen gafasından vuru yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spectacular Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 colt susturucu ileyken head gear bazen uçuyor ve adam 1 kalabiliyor günde birkaç kez karşılaşıyorum doğal bir olay... ak47 ile bile olmuştu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Little_Boy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ya bu Reares sallyo ya insan hiç gafasndan vurunca olmes m ya adam gafasndan vuruyor yuh yane!![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar