Lethious Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 anketler serime devam ediyorum. bu sefer en iyi tv kanalını paticiksel istatistiklerle belirliyelim :p kurallar: bir kez oy kullanın. sadece kanal adı yazın lütfen. cnbce derim [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 21:15 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cnbce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 estel'e katılmıyorum cnbc-e =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cnbc-e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 trt bi ara az reklamla saglam filmler veriyordu haberleri zaten kaliteli dizi falanda izlemiyorum televizyonda dolayisiyla trt-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cnbc-e show yazana küfrederim şimdiden söyleyeyim :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cnbc-e,ntv,tv8 gibi işlev yönünden farklılaşmış kanalları ayırıp şöyle prime time rating savaşında ki kanalları değerlendirsek.. mesela kanal d'yi atv,show ve star'dan daha kaliteli buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cnbc-e ve ntv diyorum,gerisi boş,bana hitap etmiyor... [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 23:04 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cnbce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cnbc e, ntv ve de trt 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cnbc-e =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 fenerbahce tv ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cnbc-e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hmm sen diyiyorsun ki kaliteli kanalları ayıralım salak kanallara oylama yapalım en az salak olanını şeçelim :) oke kanal d derim bende. star zaten 3. sınıf ve filmler gösteriyor sürekli kanal 7 vs. desen şeriat nirasi atmadıkları kaldı show desen magazin ve buna oranla beyinsiz kanalı olarak görüyorum asla izlemiyorum (iyi bir film olmazsa :) ) atv dizi kanalı herşeyin dizisini yaptı adamlar bıkmıyor hala yapıyor :d atv haberlerini birde aliye'yi seyrediyorum o kadar :d (aliye'yi de iş olsun diye pc'den uzaklaşmak için maeuh :) kanal d genel olarak diğerlerine göre daha az magazin veriyor.haberlerini pek sevmiyorum izlemiyorum da zaten ama genelde kaliteli filmler ve 2-3 iyi dizisi var.hafta sonu öğlen saatlerinde yapılan programlar çok hoş mesela pazar sabahları güneri civaloğlu (böylemiydi) 'nun programı çok hoş.ama çok gereksiz bir kanal olarak görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 spice platinium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cnbc-e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 comedy central Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cnbc-e,art Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ntv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 motors tv vardı eskiden böhühü soora gitti start diye kek bi kanal oldu. şimdi o da yok :( neyseki discoveri imdadıma yetişiyo yine :) oyumu discoveryden yana kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cnbc-e bi de az reklam verseler gidip sahibine verecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cnbc-e; verdiği kaliteli diziler yönünden. national geographic; neyin nasıl olduğunu bir parça kanıtlayabildiği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 digitürk'de reality tv hastasıydım bi ara..robot savaşları neydi öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cnbc-e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar