Lethious Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 anketler serime devam ediyorum. bu sefer en iyi tv kanalını paticiksel istatistiklerle belirliyelim :p kurallar: bir kez oy kullanın. sadece kanal adı yazın lütfen. cnbce derim [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 21:15 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ]
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 trt bi ara az reklamla saglam filmler veriyordu haberleri zaten kaliteli dizi falanda izlemiyorum televizyonda dolayisiyla trt-1
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cnbc-e show yazana küfrederim şimdiden söyleyeyim :)=
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cnbc-e,ntv,tv8 gibi işlev yönünden farklılaşmış kanalları ayırıp şöyle prime time rating savaşında ki kanalları değerlendirsek.. mesela kanal d'yi atv,show ve star'dan daha kaliteli buluyorum
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 cnbc-e ve ntv diyorum,gerisi boş,bana hitap etmiyor... [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 23:04 tarihinde, A-R-E-S tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 Mesaj tarihi: Mart 5, 2006 hmm sen diyiyorsun ki kaliteli kanalları ayıralım salak kanallara oylama yapalım en az salak olanını şeçelim :) oke kanal d derim bende. star zaten 3. sınıf ve filmler gösteriyor sürekli kanal 7 vs. desen şeriat nirasi atmadıkları kaldı show desen magazin ve buna oranla beyinsiz kanalı olarak görüyorum asla izlemiyorum (iyi bir film olmazsa :) ) atv dizi kanalı herşeyin dizisini yaptı adamlar bıkmıyor hala yapıyor :d atv haberlerini birde aliye'yi seyrediyorum o kadar :d (aliye'yi de iş olsun diye pc'den uzaklaşmak için maeuh :) kanal d genel olarak diğerlerine göre daha az magazin veriyor.haberlerini pek sevmiyorum izlemiyorum da zaten ama genelde kaliteli filmler ve 2-3 iyi dizisi var.hafta sonu öğlen saatlerinde yapılan programlar çok hoş mesela pazar sabahları güneri civaloğlu (böylemiydi) 'nun programı çok hoş.ama çok gereksiz bir kanal olarak görüyorum.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 motors tv vardı eskiden böhühü soora gitti start diye kek bi kanal oldu. şimdi o da yok :( neyseki discoveri imdadıma yetişiyo yine :) oyumu discoveryden yana kullanıyorum.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cnbc-e bi de az reklam verseler gidip sahibine verecem
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cnbc-e; verdiği kaliteli diziler yönünden. national geographic; neyin nasıl olduğunu bir parça kanıtlayabildiği için.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 digitürk'de reality tv hastasıydım bi ara..robot savaşları neydi öyle..
Öne çıkan mesajlar