Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[anket]en iyi tv kanalı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anketler serime devam ediyorum. bu sefer en iyi tv kanalını paticiksel istatistiklerle belirliyelim :p

kurallar:

bir kez oy kullanın.
sadece kanal adı yazın lütfen.

cnbce derim

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 21:15 tarihinde, Lethious tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
cnbc-e,ntv,tv8 gibi işlev yönünden farklılaşmış kanalları ayırıp şöyle prime time rating savaşında ki kanalları değerlendirsek..
mesela kanal d'yi atv,show ve star'dan daha kaliteli buluyorum
Mesaj tarihi:
hmm sen diyiyorsun ki kaliteli kanalları ayıralım salak kanallara oylama yapalım en az salak olanını şeçelim :) oke kanal d derim bende.

star zaten 3. sınıf ve filmler gösteriyor sürekli

kanal 7 vs. desen şeriat nirasi atmadıkları kaldı

show desen magazin ve buna oranla beyinsiz kanalı olarak görüyorum asla izlemiyorum (iyi bir film olmazsa :) )

atv dizi kanalı herşeyin dizisini yaptı adamlar bıkmıyor hala yapıyor :d atv haberlerini birde aliye'yi seyrediyorum o kadar :d (aliye'yi de iş olsun diye pc'den uzaklaşmak için maeuh :)

kanal d genel olarak diğerlerine göre daha az magazin veriyor.haberlerini pek sevmiyorum izlemiyorum da zaten ama genelde kaliteli filmler ve 2-3 iyi dizisi var.hafta sonu öğlen saatlerinde yapılan programlar çok hoş mesela pazar sabahları güneri civaloğlu (böylemiydi) 'nun programı çok hoş.ama çok gereksiz bir kanal olarak görüyorum.
Mesaj tarihi:
motors tv vardı eskiden böhühü soora gitti start diye kek bi kanal oldu. şimdi o da yok :( neyseki discoveri imdadıma yetişiyo yine :)
oyumu discoveryden yana kullanıyorum.
  • Yeni Oluştur...