Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

taşınıomuşuz :(

arenda_duwcal

Öne çıkan mesajlar

yanlız nasıl bir hayalgücü varsa sabah sabah konu başlığını "tanışıyormuşuz" diye okudum, hatta neymiş bu diye bakana kadar da kafamda "bu kız şimdi kesin msn den birini buldu tanıştı hoşlandı felan böle günlerce konuştular ama soradan önceden tanıdığı biri çıktı" diye bir senaryo oluştu.

Alala sabah sabah uykumu alamamışken çok mu yaratıcı oluyorum yoksa deliriyo muyum :)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu baktın olaylar ters gidiyor, kap bi epix dagger ordan, şöyle dps'si yüksek olsun. git backstab, sap falan derken temizlersin bütün apartmanı. arada da aptallarla tartışma seni çekerler hede hödö kombosunu yaparsın kimse sağ çıkamaz zaten. hadi bakalım.

fistan haklı.

son 2 haftadır çok eğlenıyorum kişisel bölümünde. duel'den çıktı artık group pvp'ye döndü olaylar.
Sosyal ağlarda paylaş

gider bitane kulaklık alırsın istedigin rahatlıkta dinlersin.kablosuzda var kulaklıklar bulabilirsin.yani böle tarz yaratıcam diye apartmanı rahatsız etmenin alemi yok.sonra bigun gelirler kapına benim 2 alt komşuya yaptıgım gibi kapıyı açar açmaz girerler agzına yüzüne sonra birsürü adrenalin dolu dakikalar
Sosyal ağlarda paylaş

vanille 1. bende 15 yaşındayı mbenide sevmesende önemli olan akıl yaşı ve davranışlar. bunu vaktidne sen kendinde cok soyledin.

2. arenda ii güzelsinde vanil haklı. hem boku çıkti bıçak olayının hemde kendinden 8+ yaş olan insanları uraştırmanın bi anlamı yok.

3. yüksek sesle müzikten ya feragat edicen yada eger kiraya deil direk evi satın aldınız veya var olan bir eve cıkacaksan duvarlarına ses yalıtımı yaptıracaksan tavan ve taban a da. olmadı kulaklık die bişi var.
Sosyal ağlarda paylaş

antimodes'e bok atanlar şimdi gelip burda, 2 katlı evim mi var demeye çalışıyosun sen bıdık!! diye çıkışsa ya.. teeey tey..

senin sorununa gelince arenda'ydı sanırım neyse işte;

izole hayat seni toplumla yaşamaktan uzaklaştırmış sanırım. sen yüksek sesle müzik dinlemeyi ne kadar seviyosan alt kattaki adam da yaşlı biri veya genç biri olarak senin o saçma kaprisine dayanamayıp seni polise şikayet edebilir çünkü sen onun hürriyetine tecavüz etmiş oluyosun. ve üstüne devam edersen ve alt komşuyla bu sebepten dolayı kavga edersen, ki bu şımarıklıktır, umarım ailen seni şımarttığı gibi uysal ve topluma saygılı birisi yapmasını da bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
arenda_duwcal said:

ya ben şimdi iki katlı evden (alt katta teyzem vardı bu kat bizimdi) apartmana geçicem... apartmanda yaşayanlar söyleyebilirmi bana rahat müzik dinlenebiliyo mu ya? bu konuda benim çok kafam bozuldu...

zaten 11 yıllık evimi bıraktığım için sinirim bozuk :(

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 21:11 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir ]

hadi iyi geceler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...