DoubleW Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ben 13-14 yaşlarındayken müziği açınca kapıya geliyolardı yaşlı olanlar, şimdi yaş 20yi geçti gelenimiz kalmadı artık.valla alışmıştım yaw şimdi içimde boşluk hissettim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sen üzülme buluruz bi yaşlı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yanlız nasıl bir hayalgücü varsa sabah sabah konu başlığını "tanışıyormuşuz" diye okudum, hatta neymiş bu diye bakana kadar da kafamda "bu kız şimdi kesin msn den birini buldu tanıştı hoşlandı felan böle günlerce konuştular ama soradan önceden tanıdığı biri çıktı" diye bir senaryo oluştu. Alala sabah sabah uykumu alamamışken çok mu yaratıcı oluyorum yoksa deliriyo muyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Her saçma şeyde laf sokmak zounda değilsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yahu baktın olaylar ters gidiyor, kap bi epix dagger ordan, şöyle dps'si yüksek olsun. git backstab, sap falan derken temizlersin bütün apartmanı. arada da aptallarla tartışma seni çekerler hede hödö kombosunu yaparsın kimse sağ çıkamaz zaten. hadi bakalım. fistan haklı. son 2 haftadır çok eğlenıyorum kişisel bölümünde. duel'den çıktı artık group pvp'ye döndü olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 gider bitane kulaklık alırsın istedigin rahatlıkta dinlersin.kablosuzda var kulaklıklar bulabilirsin.yani böle tarz yaratıcam diye apartmanı rahatsız etmenin alemi yok.sonra bigun gelirler kapına benim 2 alt komşuya yaptıgım gibi kapıyı açar açmaz girerler agzına yüzüne sonra birsürü adrenalin dolu dakikalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bu kızın açtıgı her topic sacma arkadaşım durup durup düşünüyorum bot mu var aramızda diye. bot bile daha bi mantıksal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 her insanın saçmalık kriteri farklı,niye gereksiz gerginlik çıkmış bu topicte bu kadar anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hayır dinlenemiyor. çünkü apartman duvarlarında kullanılan bir malzeme ses dalgalarını bozar. genelde sesler 83,7 oktav yukardan çıkar. bizde zevk almayız. malesef apartman : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 2 haftada bir komsulara kek börek çörek dağıtabilirsin sus payı niyetine,rahatsız etmezler boylece.bide dunya tarihinin en saçma topikleri arasında ust sıralarda yer alıyor açtığın bazı topikler valla soylemeden edemiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bangır bangır müzik dinlenmez tabi apartmanda. gece geç saatte de dinlenmez. komşunun kapıya gelmesini geçtim, karşı saldırıya geçerlerse kötü olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 sitede oturuos biz mesela. millet uyuduğu zaman açamıyorum 5+1den müzik. birisinin bişi dieceinden diil de. ne biliim, aynı şeyin bana yapıldıını düşünüyorum işte =) ama gündüz vakti güzel oluo ehe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 vanille 1. bende 15 yaşındayı mbenide sevmesende önemli olan akıl yaşı ve davranışlar. bunu vaktidne sen kendinde cok soyledin. 2. arenda ii güzelsinde vanil haklı. hem boku çıkti bıçak olayının hemde kendinden 8+ yaş olan insanları uraştırmanın bi anlamı yok. 3. yüksek sesle müzikten ya feragat edicen yada eger kiraya deil direk evi satın aldınız veya var olan bir eve cıkacaksan duvarlarına ses yalıtımı yaptıracaksan tavan ve taban a da. olmadı kulaklık die bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 antimodes'e bok atanlar şimdi gelip burda, 2 katlı evim mi var demeye çalışıyosun sen bıdık!! diye çıkışsa ya.. teeey tey.. senin sorununa gelince arenda'ydı sanırım neyse işte; izole hayat seni toplumla yaşamaktan uzaklaştırmış sanırım. sen yüksek sesle müzik dinlemeyi ne kadar seviyosan alt kattaki adam da yaşlı biri veya genç biri olarak senin o saçma kaprisine dayanamayıp seni polise şikayet edebilir çünkü sen onun hürriyetine tecavüz etmiş oluyosun. ve üstüne devam edersen ve alt komşuyla bu sebepten dolayı kavga edersen, ki bu şımarıklıktır, umarım ailen seni şımarttığı gibi uysal ve topluma saygılı birisi yapmasını da bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ay aman ben ne bulasiyorum ki.. [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 05:50 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hmm, konu açarken biraz daha seçici olursak bu tür eleştirilere maruz kalmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yükses sesle müzik dinleyip komşuları çıldırtan asi kız modeli. vol.01. converse'lerinin fotosunu da çekip yonjaya koyuyormusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 arenda_duwcal said: ya ben şimdi iki katlı evden (alt katta teyzem vardı bu kat bizimdi) apartmana geçicem... apartmanda yaşayanlar söyleyebilirmi bana rahat müzik dinlenebiliyo mu ya? bu konuda benim çok kafam bozuldu... zaten 11 yıllık evimi bıraktığım için sinirim bozuk :( [ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 21:11 tarihinde, arenda_duwcal tarafından güncellenmiştir ] hadi iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 kasıtlımı yapıyorsunuz ya bu nedir. ikidir bak bu tarz 3-4 yıllık topikleri bulup bulup çıkarıyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 bize bir şey anlatmaya çalışıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 adam iyi geceler demek için 3 yıl önceki topiği uplamış ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 ya rahatsız, ya troll, ya da ban peşinde koşuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 taşlar yavaş yavaş yerine oturuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 hastır ben uplamış gibi oldum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar