Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

platonik ve kötü bir durumdayım =(

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

Anti'nin dediği doğru . Kızı 2 yılda 2 kere görmüşsün , birinde selam bile vermemişsin . İçine atıyorsun hislerini . Gidip konuşman sana bir şey kaybettirmez , aksine , reddedilsen bile içinde kalmamış olur , dönüp baktığında ''ah keşke'' demezsin . De onu sat benimle ol diyen bir kızla ciddi bir beraberlik düşünüyorsan bence bir daha düşün . Ciddi ilişkilerde en çok canının yandığı konu sevgilinin arkadaşlarınla geçinememesi olur genelde .
Sosyal ağlarda paylaş

valla dengesiz kızlara harbidende güven olmaz. sen dikkatli ol. fazla kaptırma kendini. kız bana biraz boş değilmiş gibi geldi yani onlar öyle şakkadanak söylenicek sözler değil gibime geldi. ama erkek arkadaş olaylarından boşluğa düşmüş sanada sarışlmış olabilir o nedenle dikkatli ol derim ben... bira gidişata bak bakalım neler oluyor. erkek arkadaş olaylarını öğren sonra açıl ya da bırak zorlama saplantı haline getirme.
Sosyal ağlarda paylaş

erkek arkadaşı yok hadi bu olayı çözdüm. cmts sinema fikrimiz vardı araya bir kız arkadaşı daha girdi kız da demiş buna siz yalnız olmak istersiniz fakat çocuk belki olmak istemez demiş ne demektir bu ?!?! o.O

kız güzel şöyle böyle dedi bişi de demiorm iyi diyip geçiorm.. napiim.. söliemiorm.. ama ctms gününü bekliorm.. hayırlısı artık =S nasıl konuşacağımı bilmiorm + arkadaşı da olucak asıl sorun orda..
Sosyal ağlarda paylaş

o arkadaşını satmamış bence çok fazla umut bağlama bu kıza,git sinemaya takıl bak bakalım davranışları nasıl takip et,kızı sonuçta çok fazla tanımıyorsun 2 yılda 2 kere gördüm diyorsun insanlar bu zamanda ne kadar çok değişirler bilemezsin.
hem zaten sen doğru düzgün muhabbetin olmayan birisine neden bu kadar çok takmışsın anlamış değilim bence önce kızla birşeyler paylaş derim eğer gerçekten elektrik alabiliyorsan peşinden koş eğer dengesiz ve senin tarzın olmayan bir kızsa zaten senin kendini şartlandırmandır o kişiye karşı olan sevgin o yüzden kendini harap etmeden önce bir kere daha düşün ve vaz geçmeyi tercih et...

eğer koşmayı tercih edersende buna ne kadar değer ve senin ona verdigin değerin karşılıgını sana ne kadar verebilir bunu iyice düşün derim! sonradan pişman olan sen olma...
Sosyal ağlarda paylaş

hepiniz çok yardımcı oldunuz çok güzel kafa verdiniz. kız harbi spastik biri çıktı ve çok düzensiz bir yaratık çıktı 3 dakika iyi 15 dakika kötü davranmalar.. uğraşılmicak bir kişi.. gereksiz :) en iisi oldu.. konuyu kapatabilirmişiz.. ama kapanmasın başka arkadaşların böyle sorunu olursa okusun bunlarıda ben gibi vazgeçsinler en iisi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...