Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 haklısın.. zaten kız arkadaş olup sonra arkadaş olabilme özelliğim var o potansiyele sahibim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 çıkın gitsin yau... baharda geldi bak.. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 valla kız normale yavsak bi tip deilse sana yazıorr sankim yani bne bunu cıkardım konusmalardan.umarım dilediğin gibi olur herseyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Anti'nin dediği doğru . Kızı 2 yılda 2 kere görmüşsün , birinde selam bile vermemişsin . İçine atıyorsun hislerini . Gidip konuşman sana bir şey kaybettirmez , aksine , reddedilsen bile içinde kalmamış olur , dönüp baktığında ''ah keşke'' demezsin . De onu sat benimle ol diyen bir kızla ciddi bir beraberlik düşünüyorsan bence bir daha düşün . Ciddi ilişkilerde en çok canının yandığı konu sevgilinin arkadaşlarınla geçinememesi olur genelde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 saplant;ı konuş kurtul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 valla dengesiz kızlara harbidende güven olmaz. sen dikkatli ol. fazla kaptırma kendini. kız bana biraz boş değilmiş gibi geldi yani onlar öyle şakkadanak söylenicek sözler değil gibime geldi. ama erkek arkadaş olaylarından boşluğa düşmüş sanada sarışlmış olabilir o nedenle dikkatli ol derim ben... bira gidişata bak bakalım neler oluyor. erkek arkadaş olaylarını öğren sonra açıl ya da bırak zorlama saplantı haline getirme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 erkek arkadaşı yok hadi bu olayı çözdüm. cmts sinema fikrimiz vardı araya bir kız arkadaşı daha girdi kız da demiş buna siz yalnız olmak istersiniz fakat çocuk belki olmak istemez demiş ne demektir bu ?!?! o.O kız güzel şöyle böyle dedi bişi de demiorm iyi diyip geçiorm.. napiim.. söliemiorm.. ama ctms gününü bekliorm.. hayırlısı artık =S nasıl konuşacağımı bilmiorm + arkadaşı da olucak asıl sorun orda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 e arkadaşın gelmesin de, niyetini belli et biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dedim abi.. oda dio ya kıza söledim ki olmaz artık dedi.. :S kısa konuşmalar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 tuvalete gider illa biri, digeri giderse ortamda konus, kiz giderse pesinden kalk cikista yakala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 heh, o da satsaymış arkadaşını kolaysa. çok kıl bi insan profili oluştu benim aklımda, kolay gelsin sana =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 oldu oldu olmadı valla bütün patiyi salarım kızın üzerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 o arkadaşını satmamış bence çok fazla umut bağlama bu kıza,git sinemaya takıl bak bakalım davranışları nasıl takip et,kızı sonuçta çok fazla tanımıyorsun 2 yılda 2 kere gördüm diyorsun insanlar bu zamanda ne kadar çok değişirler bilemezsin. hem zaten sen doğru düzgün muhabbetin olmayan birisine neden bu kadar çok takmışsın anlamış değilim bence önce kızla birşeyler paylaş derim eğer gerçekten elektrik alabiliyorsan peşinden koş eğer dengesiz ve senin tarzın olmayan bir kızsa zaten senin kendini şartlandırmandır o kişiye karşı olan sevgin o yüzden kendini harap etmeden önce bir kere daha düşün ve vaz geçmeyi tercih et... eğer koşmayı tercih edersende buna ne kadar değer ve senin ona verdigin değerin karşılıgını sana ne kadar verebilir bunu iyice düşün derim! sonradan pişman olan sen olma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 dela hastanız, yaptığın yorumun artı hastasıyız kuzum iyimisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 @dela : aehauh yarıldım :) liseli manita yapamamanın nedeni şimdi belli oldu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 iyi orta gol getirirdi o gece ama nese. benimle oldan ne mi anlıyorum? diyoki "benim kedim yok seni kedi olarak eve alsam benimle olsan diyor.beslermiş,büyütürmüş." heyhat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 platonik ve aşk kadar kötü bişe yok be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 pek soğuk davranıyormuşsun bu kadar seviyorsan biraz belli et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 artik belli etmeye basladim anliyor hatta bence cakmistir cunku bir anda oyle ilgi gorunce sasirir gibi sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 hepiniz çok yardımcı oldunuz çok güzel kafa verdiniz. kız harbi spastik biri çıktı ve çok düzensiz bir yaratık çıktı 3 dakika iyi 15 dakika kötü davranmalar.. uğraşılmicak bir kişi.. gereksiz :) en iisi oldu.. konuyu kapatabilirmişiz.. ama kapanmasın başka arkadaşların böyle sorunu olursa okusun bunlarıda ben gibi vazgeçsinler en iisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar