Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

platonik ve kötü bir durumdayım =(

Reaper08

Öne çıkan mesajlar

ilk okuldan beri tanıdığım bir kız. 2 sene önce msnini bir şekilde elime geçti nasıl bilmiyorum muhabbete başladık msn de birbirmizi hatırladık falan.kızı 2 sene içerisinde 1 kere gördüm oda dolmuşa binerken 2 kişinin yan tarafındaydı.. ama hiç selam falan olmadı. ama 2 sene öncesinden beri kıza çok pis platonik takılmaya başladım.duygularımı ona açamadım hislerimi söyleyemedim.msn telefon derken hiçbirşey söyleyemedim kıza. ve gün geldi çattı geçen hafta pazar gününe.msn de bana gelip cumartesi günü doğum günüm var ondan sonra ki cumartesi bana hediye olarak sinemaya götürceksin sözmü dedi söz dedim.hep bir arkadaş olarak yaklaştığım kıza şimdi o bana böyle kendince davet olayına girişti.ama geçen gün yani cumartesi günü doğum günüydü cuma geceside 00.00da mesaj atmıştım d. günü için.

cumartesi günü 12 civarları nete girdim 1-2 dakika sonra oda girdi ve girer girmez bana tıklayarak çok kötüyüm ağlıyorum saat 10dan beri dedi
-niye ağlıyorsun ki bugün senin d. günün..
-d. günüm fakat hiçbirşey yapmak istemiyorum.bunalım tarzı birşey saırım.
-ben şimdi dışarı çıkıyorum istersen seni alayım bara gidicem bira içmeye sen de gel konuşalım.
-yok hayır çıkasım yok ewden ağlıyorum çok.
-peki o zaman kendini iyi hissettiğinde beni ara.
-tamam..

aynen böyle 1 dialog geçti msn de ufak birşey. bara gittim yanımda bir arkadaş vardı. 1 saat geçti aradan tam barın kapısına baktım elimdede telefon ve titredi telefon kızın ismi yazıyordu o andada kız kapıdan içeri girdi. çok şaşırdım 2 sene sonra kızı gördüm kalbim yerinden fırlicak gibiydi.

ben de çaldırdım neden bilmiyorum =s dışarı çıktı. arkasından gittim. bana şaşıran gülümsemeyle baktı.

dedim ki..

- naber ?
- kötü sen ?
- iyi olmaya çalışıyorum.gelsene içeri oturalım.
- kim var yanında ?
- arkadaşım var sen de gel birşey ısmarlayayım.
- yok hayır arkadaşın varsa ben gelmem gerçekten.
- ya gel yakın arkadaşım oturalım birayı içip birşey yaparız kesinlikle.
- onu satsana benle ol!
(o ara düşündüm satmak istedim ama 1 hafta önce çocuğa söz vermiştim ve sözümü her zaman tuttuğum için satamazdım.)
-satamam 1 hafta önce konuştuk söz verdim onla olmak için.
- ben olsana ya!
- hmm sen gel içeri o zaman çaresine bakalım..

içeri geldi masaya oturdu ama 2 - 3 dakika ve arkadaşları vardı arka tarafta kızlardan bir tanesi gelicek misin dedi kıza kız ilk önce arkadaşıma sinirli bir bakış attı.. sonra bana baktı sinirli bir gülümsemeyle sanki bana sinir olmuş gibi baktı. "kalkmak istemiyorum ama neyse... " dedi kalktı masadan..

ama arkadaşlar kıza ne duygularımı ne hislerimi hiçbirşeyimi söylemdim 2 sene boyunca kıza.. şimdi erkek arkadaşı var mı yok mu onları öğrenmeye çalışıyorum ki bulucam.. şimdi ben napıcam bu dialogları okuduğunuz da "benimle olsana ya!" sözlerini okuyunca ne anlıyorsunuz ??

ayrıca akşam msn de :

- problemin yani şu an ki sorunların genel olarak mı erkek arakdaş problemimi ?
- genel olarak..

bunu da erk arkadaşı var mı yok mu die sordum sizce nedir bu yazı bir kişi bana yardım etsin nasıl sölicem nasıl annatıcam kıza herşeyi ya off =(((
Sosyal ağlarda paylaş

eh biraz egoist davranmis o anki ruh halinden midir artik bilinmez..
bana kalirsa aceleci davranma, psikolojisi su an bir gidip bir gelen insan ne istedigini kavrayamayabilir ve bunun sonucunda o olabilitesi yüksek dengesiz hareketlerin sonucunda kalbin kirilabilir.
dedigim gibi biraz zaman tani kendisine ne istedigini anlamasi icin..
erkek arkadasindan yeni ayrildigi icin ya da ayrilmadilarsa bile kafasi su an karisik oldugu icin boslukta olabilir.. e insan boslukta olunca , pek düsüncesiz davranabiliyor ve karsisina ilk cikan , ilgi gösteren , onunla ilgilenen birisinden etkilenebiliyor vs.vs. (ne söyledim ben acaba hm)
Sosyal ağlarda paylaş

bence biraz bekle kız şu kötü durumdan kurtulsun.yani belki şimdi söylesen ona sana aşığım diye bende fln der ama bu sevdiğinden diilde içinde bulunduğu durumdan dolayı olabilir. oyüzden bekle biraz sonra konuşursun.daha sağlıklı olur böylesi!!! ( ya da bunları boşver kızın zayıf durumdan istifade et:p dj-devil ) . sana bol şanslar
Sosyal ağlarda paylaş

oha , yuha ve hatta çüşş

reaper kızın sana fena yazıldıgını yazıdan biz anladık sen kızın karşısında anlayamamışsın. onune gelen fırsatı tekmelemişsin , hayır anlamadıgım acaba kız sana "benimle ol" derken başka bişey nasıl kastedebilir. kız diceni demiş. artık bence yapılacak en iyi şey kızın erkek arkadaş problemini örenmek ve sırdaşı olmak bahanesiyle "kanki ayaaa göt ayaaa" çekmek (anladın sen :) ) anladıgımız kadarıyla kızında gönlü var. daha ne olsun ...
Sosyal ağlarda paylaş

bu olayda iki durum var bence bir bakıma iyi yapmışsın bence arkadaşlarını satmamakla ama şöyle birşeyde varki sen gerçekten o kişiyi seviyorsan zaten orda arkadaşlarını satsaydın seni anlayışla karşılayabilirlerdi...

neyse o önemli değil kızın ordaki hareketini orda fark etmemen çok kötü senin açından buda senin tecrube eksikliğinden kaynaklanıyor olsa gerek,bir dahaki sefere dikkatli ol ama hemende üstüne atlama kızın temkinli ol.

kız dengesiz demişsin aman diyorum! dengesiz kız seninde dengeni bozabilir çünkü sana aniden çıkma teklif etmesi gibi seni hiç beklemedigin anda anında terk edebilir ve geride kalbi kırılmış ve bitmiş bir halde seni bırakır... onun için önemli değildir 2 gün sonra zaten unutur.

birşeyler yapmadan önce uzun uzun düşün,kızı seviyorsan onunla takıl ama birşeyler paylaşma onunda duygularından emin olmasını bekle savaşmak sana acı verebilir ama emin ol aceleci davranırsan işin sonu sana daha çok acı vericektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Git açıl kıza kesinlikle.
Ne kaybedebilirsin ki?
Açılmazsan ne kaybedeceğine gelirsek, 3-5 yıl sonra geriye bakıp bakıp iç çekeceksin ve "ulan ya konuşsaydım ya tutsaydı manyak olurdu" diyeceksin.
Açılırsan olabilecek en kötü şey "biz arkadaşız ya olmaz" demesi, tam olarak 2 yada 3 hafta garip ve soğuk olmanız, sonra yine hebe hübe kanka muhabbeti girer zaten kesinlikle. Ama ya tutarsa? Bir onu düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

Ha tek bir öneri, kıza açılırken sular seller modunda emokid'e dönüşüp SENİ... SENİ SEFFİYORUM FIRK modunda olma, sakin ve duruma hakim ol, duygularını abartmadan anlat, hatta hoşlanıyorum falan de üstüne varma yani doğal bir şekilde söyle. 2 senedir seviyorum falan da deme öyle. Abartma yani.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım dedigim gibi dengesiz bir kişilikse hiç kendine eziyet etme çünkü o daha ne istedigini kendisi bile bilmiyor eğer bunda emin olmayacagına sende inanıyorsan ki cumartesisi ile bugunu birbirini tutmuyor diyorsun... bu durumda kendini hiç üzme yolun başındayken vaz geç diyorum sana,sakın yanlış anlama sadece kendi fikrim...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya güven müven bence pek önemli değil de, güçlü gözükmen lazım. Yani ona muhtaç gibi gözükmemen lazım. Diyeceksin ne bu savaş mı aşk mı ama o kadar basit değil işte, insanlar ister istemez soğuyor karşısındakinin ona muhtaç olduğunu, ona çok değer verdiğini anlayınca. Bunun için karşındaki kişinin fesat yada kötü kalpli olmasına gerek yok, sadece insan doğası yani. Gerek yok demene 2 senedir seviyorum falan, seni zayıf ve muhtaç gösterir ve ihtiyacın olan bir şey değil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

bi şey sölicem bi de, erkek arkadaş problemi dememiş kız, genel demiş, e bu daa ii.
biraz önce hepsini okumamıştım, şimdi okuyunca, gözümde dikkatini çekmeye çalışan, seninle vakit geçirmek isteyen ve en önemlisi "ilgi" isteyen bi kız oluştu...kolay gele:d
Sosyal ağlarda paylaş

pff =s gün geçtikçe nolacak bilmiorm ama sanırım arkadaşın dediğine göre denemektede fayda var gibi ama ya sonrası..

3 tane olacak şey var..

1.arkadaş olarak daha iiz.
2.beraberiz.
3.arkadaş olarak daha iiz dedikten uzun süre sonra geri dönmeler falanlar filanlar :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...