Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çikolata besin değeri veri tabanı (hangi çikolata daha çok kilo aldırır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amacım piyasadaki ürünlerin besin değerlerini toplamak ki hangisindne tüketirsem daha çok kilo alırım bilmek istiyorum :)

ha tek başıma da yaparım ama çok üşendim elinizde şu anda varsa bir şeyler yazarsanız çok sevinirim

her şey veri tabanı için!
Mesaj tarihi:
mesela elimde şu anda crunch max var

crunch max besin değerleri;
100gr için;
enerji, kcal/jul: 509/2129
protein, g : 4,7
yağ, g : 25
karbonhidrat, g : 64

38 gr (yani her bir tek paket) için;

enerji, kcal/jul: 194/809
protein, g : 1,8
yağ, g : 9,9
karbonhidrat, g : 24,3
Mesaj tarihi:
danone puding(100g için)
enerji degeri (kcal) 91
protein, g 2,5
yag, g 1,5
karbonhidrat, g 16,9

piko
------100gr-----25gr(1 paket)
enrj 430kcal---107,5 kcal
pro 7,9g -----1,9 g
KH 66g------16,5g
yag 15g-----3,7g

halley
---------100gr ------30gr(1 paket)
enr 440kcal-----132kcal
pr 4,0----------1,2g
yag 17,0---------5,1g
KH 67,7-------20,3g

cocostar
--------100gr--------28gr(1 paket)
enerji--530kcal-----148kcal
prot----4,2g---------1,2g
yag----32,4---------9,0g
kh------55,4g-------15,5g

şimdilik benim odamdakiler bu kadar, kardesimin stokları da dokerim birazdan:P
Mesaj tarihi:
millet kilo vermeye çalışırken ayıppp ayıp..yakıştıramadım.özenen var özenmeyen var.

evet yiyip yiyip kilo almayan insanlara gıcığım ...hiyyyaaaaa yine tuttu gıcıklığım
Mesaj tarihi:
snickers diyorum =p
edit:unac hislerimi tercüme ettin sağol ya.. nasıl bir bünyedir bizdeki ne yesek kilo yapar böhüü

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 18:56 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bilemicem babacum, almanya'da her yerde var. :p ama nutella'nın yada gold'un fıstık ezmesinin kalorisi de bunun kadar vardır. hatta:

nutella: (100g)

2147kj (514kcal)
7g protein
54g karbonhidrat
30g yag

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 22:51 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
babacum, arkadasim. kestane sekeri ye cikolatali. ama sonra noolur sana bilinmez. bostancidan fenerbahceye kadar kosarsin bi kac tur.
Mesaj tarihi:
bütün verilerden toplandıktan sonra birisi bi zahmet sıraya sokabilirmi? rejimdeki patilere yardım amacıyla=)

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 22:56 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
istediğin kadar yemek ye..yatmadan önce yapacağın bir masturbasyonun kalori değeri baya yüksek..2 posta yaparsan aldıklarının üstüne üstlük biraz daha kilo verirsin :)

şişman arkadaşlara duyurulur ;)
Mesaj tarihi:
0_o?!?!?

bu arada her şey yalan; dengeli beslenene hiçbi şey olmuyo. dengesiz beslenmeye başladın mı şişmanlıyosun

çikolatalı kestane şekeri istiyorum :f

[ Mesaj 05 Mart 2006, Pazar - 23:07 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ne kadar doğrudur bilemicem ama kereviz sindirilirken harcanan kalori, kerevizin kazandırdığı kaloriden daha fazlaymış

tabi böyle bişi var diye kerevizi kim yer, o da ayrı bi tartışma konusu=)
  • Yeni Oluştur...