Eno Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Herkese merhabalar. Bu yıl Dokuz Eylül / İşletme yi kazandım ben. Bugün kayıt için gittim. Başıma gelenleri anlatayım... Gittim okula, kolay buldum herşey süfer. Kalabalık acayip. Gittim numara almaya. 80. numaraya kadar olanlar girmiş içeri. Adam bana verdi 409... Dedim tamam, aksama kadar buradayım... Neyse. Gittim bi kenara oturdum. Zaman geçmiyo, sıkıldım. Sağımdaki solumdaki adamlarla muhabbet etmeye başladım ki en sevmediğim şeydir. Bu sırada muhabbet ettiğim adamlardan birinin yanına bi adam oturdu. Tanıdığıymış. Neyse.. Benim numaramı sordu adam. 409 dedim. Adam çıkardı 93 numara verdi bitane. Al bunu gir kaydol dedi. Atlamadım tabi dalga geçiyordur diye. Adam ısrar etti. Kaptığım gibi koştum. Girdim içeri. Arkamdan adam geldi. Dedi "şu 409 u bana ver bari" hemen verdim. Teşekkür ettim. Gitti adam. Ama esrarengizlik başladı. İçeriye öğrenciden başka kimse almıyolar. Bu adam nasıl girdi? Neyse ben gittim kaydı yaptırıyorum. Adam yine geldi. Eksik belgen varsa yardımcı olayım dedi. Yok dedim teşekkür ettim. Tamam dedi gitti.. Neyse kayıt bitti benim, çıktım... Dışarda yine karşılaştık adamla. Neyse gittim tokalaştık teşekkür ettim falan. İsmimi sordu söyledim. Özellikle soyismimi sordu söyledim. Sonra dayanamadım bende onun ismini sordum. Adam söylemedi. Daha sonra görüşürüz zaten dedi. Ben ısrar ettim. Söylemedi. Dedim "dekan falan çıkıyormuşsunuz" (bu arada bu dakkaya kadar adamla senli benli konuşuyordum. 30 yaşlarında adam. baktım önemli bir şahsiyet, sizli bizli muhabbete başladım ehehe). Yok yok dedi. Israr ettim yine.. Sonra görüşürüüüzzz dedi. Hadi iyi günler dedi gitti... E şimdi bu adam inmidir cinmidir? Neden kimliğini açıklamamaktadır? Esrarengiz güçler beni destekliyormu? Nedir, ne değildir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Beğenmiş seni :P[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 sivil cop olması olası ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Gay'dir beLki :D[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 baban parayla tutmuş :P (git şu çocuğa bak göz kulak ol diye)[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 10 September 2003 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 adam aşık olmuş olm sana :P[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Aaa ben sana söylemeyi unuttum galiba. O bizim okulun sapığıdır. Genç parlak erkek çocukarına böyle kıyaklar yaparak asılır, sarkar felan. Demek seni beğenmiş bu sene bol bol görüşürsünüz artık. Zaten söylemiş de. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 şu benim üstümdeki mesaj ciddiyse, çekeceğin var. LOL :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 hahah ghaldszar ciddiyse durum vahim :-P :lol:[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 sana iyi bi ogretim yili diliyoruz esrarengiz arkadasinla :))[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 "sonra bi anda çimlerin üzerinde uyandım,410'a kadar içeri almışlar"[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Maceraya hoşgeldin Eno :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 gitti senin böbrek gitti senin retina yandın sen oğlum[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Valeron, 09 September 2003 22:54 tarihinde demiş ki P.S: nedemek 3 ay cinsel iliski OHa ben 2 gn masturbasyon yapmadan duramiom :D frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne [b]Felsefe yapmaya çalışan aptal kızlara hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Alllaaah sen koru yarrappi.[hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 adam forumu actigina pisman oldu hepimize dovucek :P[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Adam iyilik yaptı borçlusun artik (: Elbet birgün karşına çıkacak yine (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Allah korusun piskopat filan çıkmasında sonra korku filmine döner valla Keşeke adını sölemeseymişsin ben tanımadığım adamlara Osman diyorum[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Hızır derler ya insanın zor anlarında gelir diye işte O bence.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 said: PhalanX, 10 September 2003 11:09 tarihinde demiş ki: Eno siyasi dalgadan ben bu herifi kafalarım diye yaklaşmış olmasın?[hline][b]Just gris.. evet hocam buna dikkat et...[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Herif sadece samimi bulup yardım etmiştir bence ..[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 erken gelip numara alıp satanı duydum da bunu duymadım eksik belgen varsa yardım edeyim demiş belge mi basıyor bu adam...[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Abi adam 30 yaşında falan. Siyasi dalga için okulda ne işi olur :) Gay muhabbetine kafam takıldı. Hep gülümsüyodu suratıma eheh Ama samimi görüp yardım etmiş olması büyük olasılık... Öyle bezmiş bir halim vardı ki. Acımış olabilir lol[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Hehe bence adam ya gay'dir yada bi sekilde seni kafalayıp baska muhabbetlere giricektir..Keske sorsaydın ordakilere fln bu herifi tanıyomusunuz die kapıdaki güvenlige fln...[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 vay vanına be kımdır acaba bende merak ettım gelısmelerden haber et yahu[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Ya Enocum bak adam sana büyük iyilik yapmış sen de borçlu kalmışsın. Eee adam ne isterse ver(!) de borcunu öde artık, bu kadar kasma. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar