Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın iş hayatındaki ilk günüm.

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

mmh haklsıın kusura bakma , senin şu önceden açtığın şu kız benden hoşlanıyor çok yakışıklıyım 3 sevgilim var ona da haftasonu takılırız dedim kızın arkadaşı benden hoşlanıyomuş meğersem diğer kızı beğenmedim ama krmak istemiyorum haa unutmadan üç sevgilim var demiş miydim?? topiğinden beri kılım sana.oh.rahatladım be.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arkadaşın bi de doğum günü partysi vardı.bilmem nerenin ünlü bi yerini kapamıştı sanırım, sonra arklarından kazık yemişti fln filan neyse de açılan konunun başlığı son derece masumken içeriği havadan geçilmiyo.sonra da yuh ben üstünlük mü kurmaya çalışıyorm lafları fln filan.siz laflarımı nerden nereye getirdiniz olaylarına dönüyo iş.neyse allah daha fazlasını versin sana da ilerde açarsın babam holdingi bana devrediyo hangi işe girsem acaba topici!!! neyse herkese ii akşamlar beybin sana +134565655544548
Sosyal ağlarda paylaş

röh bu ne nefret be ?
hayatini ne sekilde isterse yasar , o sadece onu ilgilendirir.
onu tanimadan(sadece okudugunuz bir kac topic ile) bu sekilde sert ve önyargi icerikli yorumlari nasil yapiyorsunuz , sasarim..
burda her türden insan var , ille sizin istediginiz türden insanlar olacak degil. o halde birazcik saygi cercevesinde elestirirseniz , hem insanlik adina , hem kendi adiniza hem de topic sahibi adina iyi birseyler yapmis olursunuz. dedigim gibi ne sekilde yasadigi sizi ilgilendirmiyor. gelip burada birsey danismis, siz onun karakterine agir elestrilerde bulunacaksaniz, topigin konusunu saptiracaksaniz ,sadece nefretinizi kusmak icin , laf sokmak icin yazacaksaniz hic yazmayin daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne nefret diyipte böyle bi cevap vererek daha ne kadar kendi dediğinle çelişçeksin bilmiyorm.neyse yazdıklarımda nefret fln da yok ama neyse.arkadaşta dediklerimi samimi bulur inş.1 kişi neyse de 2 kişi söylüyosa bişeyler var demektir sanırım..bence bunların söylenmesi gereken en güzel yer burası.bunun içinde topic açılmaz sanırım!! .
Sosyal ağlarda paylaş

E sinirleniyorum tabii, çünkü her seferinde düzgün bir üslupla düzgün bir şekilde bir şeyler danışmaya kalktığımda insanlar bunu gösterişçilik olarak adlandırıp çamur atıyorlar. Bunların gerçekten de hayatımda olan biten olduğunu kanıtladığımda da susup işi geyiğe vurarak devam ediyorlar. Zaten belli başlı 3-5 kişi devamlı bu şekilde davranıyor, ister istemez de bu insanların doğrudan yaşadığım hayattan rahatsız olduğunu düşünmek zorunda kalıyorum. Paticik ne zamandan beri hayatı sadece sorunlarla dolu olup depresyondayım şeklinde topic açan insanlara ait bir forum? Şirketin başına geçmek bile başından istemediğim bir durum, şu ana kadar açıklamamış olsam da şirketin başına geçmemin tek sebebi teyzemin kanser olması ve işleri yürütemeyecek halde olması. Pazar günümün tamamını saatlerce terleyip sıkıldığım bir takım elbisenin altında ilgimi bile çekmeyen parçaların kaç para edip kaç para etmeyeceğini anlamaya çalışarak geçirmek inanın bana gösteriş yapılacak bir şey değil. Neyse durumun gerçekten ne olduğunu anlayıp bana ciddi bir şekilde tavsiye veren herkese teşekkürler, ufak tefek sataşmalarla da bir yere gelmeyen insanlaraysa diyecek bir şeyim yok.
Sosyal ağlarda paylaş

".1 kişi neyse de 2 kişi söylüyosa bişeyler var demektir sanırım.. "

ahah bu mudur argüman, yau bari destekli sallayın..milyar tane sinek de gübreyle besleniyo, 1 sinek neyse de, 2 sinek yiyosa bişey vardır abi..

elleşmeyin antimodes'a, forum kuralları çerçevesinde güzel güzel fikir danışıyo şurda, demediğinizi bırakmıyosunuz be, rahat olun azcık..
Sosyal ağlarda paylaş

eheh en azından bu 3. sevgilime mektup bu 1. sevgilime mektup çünkü 3 sevgilim var biliyor musunuz çok yakışıklıyım/güzelim bunlar da 12. sevgiliye eski mektuplarım demiyorum.ya benim demek istediğimi anlamamışsınız ki hiçbiriniz?! sadece o 3 sevgilim var diğer kız da benden hoşlanmış ama asıl onun arkadaşından hoşlanıyorum şu demin bahsettiğim kızı kırmak istemiyorum çünkü ben düşünceli bi insanım tamamen bunu anlatan bir topic açmıştı arkadaş ve ben de sinirlendim. hayat tarzı - ya da ünlü bir mekanda doğum günü partisine kaç milyarlar harcadığı ya da kazıklandığı beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor , sadece öyle bir topic açtıktan sonra kızları bu şekilde kullanmasına kızdım ve tepki verdim , pozitif fikirlere saygı duyuyorsanız negatif fikirlere de saygı duymayı öğreneceksiniz ayrıca. neyin kompleksini yapacağım arkadaş ben?parasının mı kompleksini yapacağım??yoksa 3 sevgilisi olmasının mı?yoksa aslında kendisinin de dediği gibi hiç umursamadığı şirketinin başına geçmesini mi ? hah , bu arada geçmiş olsun teyzene , umarım iyileşir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...