SorroW Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 rogue her serverda milyon tane var iyi bir rogue suan cogu classı alabiliyor.bufflarsa artik tank mank kalmaz 20 rogue tanklar artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 her sınıfı alabiliyormu ahhahaah dostum sen nerde savaş yapıyorsun kimi kesıyorsun oyunu bılen bır hunterı kesmek cok zor mage ıskalarsan olursun yazyaz bitmez.en güzelide your target must be behind you.bunlar ıyı bılenler için geçerli.yoksa demo ındırıp pıngı az bıraz ıyı oynıyıp lamer kesen rogueları ızleyıp gaza gelmeyın lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ek olarak neye göre bazı şeylere karar verıyorlar anlamıyorum high end itemlımı düşünüyorlar herkesı yoksa itemı olan öldürsün olmayan ölsün hesabındalarmı anlıyamadım. roguelar kan kaybetti ediceği kadar bence iyice incelemeleri lazım patchde gelenler normalde zaten olamaması gereken buglar baska birşey değil scout sınıfı gibiyiz... [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 16:27 tarihinde, Assam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 backstab backstaaaaaabbbbb i need to get closer yeter laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn krizinden kurtulmak istiyorum bir adım önündeki adamı 10 saniye kovalıyorum vurmuyo delriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 eee bende ok ile karşımda 8 yard ilerde duran adama vuramıyorum sonuçta her sınıfın bi açığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yannız o backtab olayı lagdan oluyor =). sırf bu yuzden druıdlerın kedı versıyonunda %30 hızlı kosma talentı var adamın ıcıne gırde vur dıe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 assam: "her sınıfı alabiliyormu ahhahaah dostum sen nerde savaş yapıyorsun kimi kesıyorsun oyunu bılen bır hunterı kesmek cok zor mage ıskalarsan olursun yazyaz bitmez.en güzelide your target must be behind you.bunlar ıyı bılenler için geçerli.yoksa demo ındırıp pıngı az bıraz ıyı oynıyıp lamer kesen rogueları ızleyıp gaza gelmeyın lutfen. " your target must be behind you ne? rogue un vurması için kucaklanmasımı lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ya 1.10 ne zmn gelıcek bugun dıe beklıoduk ama gelmedı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 daha test serverlari yeni acildi 2-3 haftasi var daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ha iyi o zmn saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 cythraulakhera pati § 08 mart 2006, çarşamba - 12:24 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- ya 1.10 ne zmn gelıcek bugun dıe beklıoduk ama gelmedı.. işi çıkmış yarın gelicekmiş, öpüyormuş seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 tmm bende opuyom onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 suark pati § 07 mart 2006, salı - 19:16 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- yannız o backtab olayı lagdan oluyor =). sırf bu yuzden druıdlerın kedı versıyonunda %30 hızlı kosma talentı var adamın ıcıne gırde vur dıe bide wariorları düşün bizde oda yok, adama yaklaştıktan sonra hamstrign basmazsan (ki genelde basamıyosun lag yuzunden) bidaha yakalıyamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 rage yoksa berserker stance , intercept harmsting yani eger bu dövüştügün hunter fln sa ki ilk seni goruo dalıo direk berskerla dibine giriom kaçamadan yatıo valla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 teste giren varmı bu ne yaw alyylerde hunter horde larda priest cok ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 bence bu nerfler tum classlara uygulancak. cunku bılmem farkettınızmı ama dps ler sureklı bı artıs ıcındeydı su 1.10 patchıne kdr. 4k 5k koyan sb ler, 5 6k koyan execute fln. bence bu dps lerı yukseltmenın yanlıs oldugunu anlayıp hatalarını duzeltmek ıcın sıradan classlara hafıften nerflemeye basladılar. ilk once warrıorla basladılar, daha sora yenı patchlerde shamylere buff vermeyıp dıer classlara buff vererek onlarıda bı nevi nerflediler + loladinler ve roguelar daha fazla aglamasınlar diye purge ve cure poison buyulerı ıcın gereken mana artık mana pool'a gore ayarlandı.ve nerf sırası sımdı hunterda...bakalım bu ısın sonu nereye varcak. [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 22:09 tarihinde, Souffless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 execute oyun ilk cktığından beri aynı vuruyo =) hatta nerflendi enraeglere beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 execute 999,999 vursa ne olur 1k vursa ne olur (pvpde tabii)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Bende tam onu dicektim millet takmış execute olayına abi kimsenin 100k canı yokki 6k yı çok göresin.Pvp de 500k critlese ne olurki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 6-7k critlersen print screene basarsın =) fark o eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar