dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 gohus kafesi.. göhüs!?!.. ehahahhaha pembeli süper gay lam.. saldırısı gay sarılışı falan olur, şirince ama iğrenç bir tiple gelip sarılır, çıldırtır herhal.. ehehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Her tür kafa koydursalar bi teletubbie yapıp koyarım :D Full versiyon çıksın da direk alayım 10dolara, değermiş onu fark ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ee hayvanı yaptık. sora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Sonraı yok işte oyun çıkınca savaştıracaksın seviştireceksin o hayvanları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 10 dolar olan şey creature creation tool'un kendisi. oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Bil,iyorum onu iyorum zaten creatorın full versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ya bu tool çok güzel bişey acayip eğlendim dün başında ama sonrasını düşünmeden edemedim yani. şu alttaki aksiyonlar dışında oyuna bişey katmayı planlıyorlar mı acaba. yani ne yapıcam ki ben bu yaratıkla. bir de her şeyi eklememe izin veriyo bu tool. sekiz kollu oniki bacaklı yaratık yaptım ona da tamam dedi. bi garip yani bilemiyorum beklediğim şey tam olarak böyle değildi ama neyse oyun çıksın oyunu görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Evrim bu evrim tabii ki 8 kol bacak yapacaksın :D Ama bi yerden sonra izin vermiyo complexity meter dolunca. Alttaki aksiyonlarda bi kere saldırı bölümü yok. Topuzu sallayıp adama vurması falan olmalı. SOnra gameplay videoda adam kuyruğunda eli olan yaratık yapmıştı kuyruğuyla mızrak tutup kuyruğunu sallayarak saldırıyodu falan işte öyle şeyler yapacaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 onu ben de yaptım. kuyruğa el göz möz ekleniyor. şeyi bulamadım ben nası şişko yaratık yapıcam omurga genişletilmiyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Ben spore help tarzı şeyden okudum oyun içinde. Omurganın istediğin bölümüne gelip mousewheel'ı ileri geri yaparak şişman-zayıf yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 sup nagas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Şunları büyük koyun yahu belli olmuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Karşınızda Ahmet; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Millet baya uğraşmış : http://n-joy.cz/#/video/spore-xxx-character-video/vijubcw5l8vt2nsa/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 ahahahaa napmıs lan adam öyle dogustan birlesik sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Giriş ekranındaki galaksiyi tutup çevirirseniz şöyle bişiler çıkıyor. Bu adam kimdir? Neyin nesidir? Adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 will wright dicem ama gözlüksüz hali buysa tanınmıyo be :) otobüs camı gözlükleriyle will amca o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 meraba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 vücudu şişirmeyi başaramadım ben ya, en baştaki şişkinlikten öteye gitmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Cuce said: nileppezdel said: Peter Molyneux'dür belki.. ?!? Will Wrigh demek istedin sanırım. nıt nıt nıt Peter'ın yanında will'in lafı bile gecmez tabı ondan akarıstırmıssındır. will abimiz sid meier'e civ için ilham veren, molyneux yokken "vurdulu kırdılı olmayan oyun satmaz" denklemini sim city denen efsane ile yıkmış bir kişilik. molyneux da iyidir o ayrı ama will abimize yaklaşamaz başarısı objektif olmak gerekirse. heh son hızla indiriyorum, dom'un mesajı kırdı geçirdi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cherokee Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Drall said: vücudu şişirmeyi başaramadım ben ya, en baştaki şişkinlikten öteye gitmiyo omuriliğin üzerine gelip mouseun tekerleğiyle kemiği güçlendiriyorsun aynı anda da gövdenin şişkinliği artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 hayal gücümü zorluyorum ama insan gibi 2 bacak ya da 4 bacaklı hayvanlar gibi yürüme sisteminin ötesine gidemiyorum kafamda. degisik bisiler yapmak istiyorum yurumeyle ilgili uygulamaya dökemedim daha euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 seken zıplıan sürünen her bişi yapan yaratıklar üretebiliceksinzi diyolardı sadece yürümemi var trialda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 SENİ SEÇTİM, TERMINASAURUS!!! kısıtlı seçenek var tabii ama gerçek oyunda süper olacak eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar