Apis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 2005 Gameplay videosu, açıkçası keşke bu haliyle çıksa dedim. Ama ne kadar kolay bir oyun ve oynanış, o kadar çok satış... Ama 2005 yılında bu oyunu bu hale getirip 3 sene sonra basitleştirerek satmak? Saçma yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 çok şeyler vaadediyor oyunun fikri ve dinamiği ama ea herzamanki gibi hiçbirşey verememekte inat ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Millet kazıklanmaya Sims'den alışmış, EA ne yapsın. Söylediler zaten Spore oyun değil platform diye. said: GameStop briefly published a listing detailing something called the Spore Cute & Creepy Parts Pack for the PC version of the game. The price listed by the retail chain was 19.99 dollars per copy and the release date was presented as November 18, which is just a little over a month from now. The listing for the supposed add on is now nowhere to be found on the GameStop site and the company is currently not commenting on why it was pulled down and why it was listed in the first place. 20 dolar 20 dolar oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 e maalesef the sims kadar başarılı değil oyun, sadece gövde parçasından ibaretse eklenti yanlış bir seçim ayrıca. sims eklentileri iyi kötü birşeyler ekliyordu az da olsa, hoş gerçi hiçbirini oynayasım gelmedi o ayrı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 http://www.clipfish.de/video/501484/ 1:09dan itibaren bana bi oyunu anımsattı feci şekilde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2008 razzRaziel said: http://www.clipfish.de/video/501484/ 1:09dan itibaren bana bi oyunu anımsattı feci şekilde ahah harikaymis gercekten ama oyle oyun olsa sporeye 100 ceker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 evet beyler ekpaket duyruldu hemde 2 tane :) trgamer den okudum stage 4-5 de ek parcalar getirilcek ve stage 5 e yeni misionlar eklencek baska hicbi yenilik yokmus simdilik bilgilere gore yani yuhhh biz bekliyoz denizde balik hayati ama adamlar onu anca 20 ci ekpakette getirir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 sıkıcı olcak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=Y1DQTjxgsXo&feature=related ahaha öldüm gülmekten (: link: Y1DQTjxgsXo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2008 klasik EA oyunu olmuş. Önce basitleştirilmiş versyonu yayınladılar 2-3 sene boyunca ek paket yayınlarlar devamlı, sonra Spore 2 diye gelişmişini önümüze koyarlar erir gideriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 aralıksız saatlerce oynadım acaip sardı oyun ve bu kadar zevk alacağımı düşünmüyordum. tribe aşamasına geldim ama birazcık beğenmedim tribe kısmını yeni ırk yapcam şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Ek paket bence çok dandirik olmuş. Topu topu 3 görev yaptım canım çok sıkıldı. Adventure'lar maximum 10 dakika sürüyor kesinlikle tatmin edici değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar