endless_night Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 mause ile skill kullanan adam bence assian ile oynayanlara hakaret etmis olur xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ne yanı 0000000 mı en ıyı comboya sahıp? bende vıdeo war adam mause ıle skıll kullanıp 0000000 ı rahatca alıo ve sadece 1 kere kızarıo orc sin istersen yollayayım sana.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 skilleri mouse ile kullanmak, klavyeyi kullanmaktan daha avantajlı olabilioyr bazen. özellikle sadece hp pot kullanıyorsanız. minor kullananlar bunu yaparlarsa anında yatarlar :) bizzat ecrübe ile sabit. bütün skiller karışıyor. izlediğim kısa bir videoda da adam mouse ile skillleri kullanıyordu ve gayette hızlı idi s-w-r leri daha seri kullanabiliyorsunuz kötü tarafı seri kullanırken skiller yerinden oynayabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 zero charinin tek playeri yok bi tanesini ank yaparak kacirabilirken dierinin karsisinda bile duramiorum. annadin isalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 arkadaşlar bir asasin olarak sayısız kombo denemiş olup en sağlamını mouse ile yaptığımı gördüm. arkadaşlar mouse combosunda vurduğunuz skillerin animasyonlarını çok daha süratli kesersiniz ve daha çok skill vurabilirsiniz. arenadaki denemelerimde gördüm ki yalnızca 1-2 sn de information bölümünüzü damage ile doldurabilirim. bu da mouse kombosuyla yapılabiliniyor. minor olayına gelince ewt haklısın mouse kombosunda minor yaparsan yatarsın. skill kayma olayına gelince acemi iken en çok başıma dert olan şeydi ama artık alıştım ve tak tuk tak tuk skillere basmıorum sadece tık tık olayı ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ya marl_on sen hangı serverdasın ve asasınmısın? eger cyperda ısen gel bı deneme yapalım bı ara sonra derdını anlat bana.. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aresdeyim... serverlar arasi savas olursa beklerim sinden korkcak halim yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 muhtemelen oyledır sınler sana hıc bısey yapamaz dımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bende bekleirm serverlar arası savasda xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aman endless eksik kalma sen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 eet tran hic bisi yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 marlo orc parti yapamıyozda ondan savas olursa yaparız xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 beatitpunk o kadar lamer ki mouse la skill tıklayan birine kesilmiş :d:d ya bide siz çekin video yollayın bakalım nasıl oluyo bizde görelim bi benim 256 ram li lap top umu kasmayan fraps nasıl oluyorda sizin pc nizi kasıyor annamış değilim.... kakashi_kun da mouse kullanıyor skiller için odamı hakaret ediyor assaslara ben 530 k np yi mouse la tıklayarak yaptım b..k atmayın siz kesin sizde ekleyin videosunu ben adamla 1v1 e girerken acaba kim oynuyomu diyecem banane kardeşim vermeseymiş charını ben kimseye laf atmadım videoyu ekledim bitti sizde eklersiniz b..k atmayın lamer mişim assasinlere hakaret ediyormuşum oldu mouse la skill tıklıyoz die oyunu bırakalım 0000 a gelince videosunu izledim w r skill r r skill s r skill dien adam neden paso duran adamlara rrr skill yapıyo? son sözüm : kessin beni 1v1 de koysun videosunu artık kim keserse 12 yaşındaki çocuk mu o mu keser bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 akradasar bu oyun kımde neler war nasıl oynuyo bılemezsınız ve bu oyunda kımse ölümsüz deıldır her class bı sekılde dıger classı kesebılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aress de olsun 1 tane bile bu sekilde mage kesemez ki assian en buyuk np kaynagı magelerdir xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bende onu anlatmaya çalışıyorum biz alayını keseriz demiyoruzki adam önüne geleni arenaya çaarıyo ne gidecem elbet kalacaz 1v1 e cz de gitmemişim zamnında _ske_ de çaarıyodu gitmiyodum ben ölümsüzüm herkesi keserim demiyorum çünkü ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kakasi kun aresdeki sin den bahsediosan o lamer in teki. 61 rogue nrckey (ismini tam hatirlayamicam) ona yatti. sonra hmn yanimdaki arkadas 61 lvl uber itemlari yok ayni adami kesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aresın ne ozellıgı var bu bır ıkıncısıde stunerın mage ustunde yaptıgı comboyu ızlemedınız herhalde 2 heal potıon arasına yaklasık 11 12 damage sıgdırabılıyo.. ve bu combo ıle mage kesılmez dıyosun..??? garıp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 pardon ama beni kesemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 vay be kakaski_kun bıle lamer oldu adam 000000 ı 1v1 de kesebılıo ve hala lamer.. yoksa 0000 ındamı oynamayı bılmeyen kardesı war??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 marlon sen bu beat'i reelden tanıosan çağır cypher'da cz'de stuner ile kapışsınlar..madem stuner beatitpunk için lamer dio, kessin bakalm..neden kaçıo ki anlamış deilim..beatitpunk üstelik tek dagger ile kapışçam demiş, madem o kadar lamer bi adam hem de tek daggerla kapışçak, kes o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tran okuma ozurlumusun zeronun 2 player i var diorum beat hazir gelsin arenaya kesiyim diye hediesinide vercem diyo ama stuner bole bi iddam yok diyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arestides Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 stuner sen diosan ki ben konan'ı kıçım kızarmadan teke tekte keserim (ki beat bunu gözümüzün önünde yaptı)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 kakashi hun a noob diyenlerin sanırım hepsi level 70 ve en üst düzey itemlere sahip komboyu yalayıp yutmuş olan adamlar. ayrıca ismini telaffuz edemediğin adan hatred den nckorey di sanırım o ise, gerçekten sen bi ilahsın dostum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben kestim demedim. yanimda oturan arkadasim kesti bilen bilir cypher in eski sinlerinden jessyterry aresde chari vardi o kesti mouse la tik tik deil. doru klavyenin tuslarini kullanarak combo yapio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar