Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yorumsuz el morad castle da barkkk...

AresMajere

Öne çıkan mesajlar

barkkk atildigina göre bach duke bishop gibi lesath gibi bosslarda cikabilior bu ne demek simdi ..böle bi sacmaligi clan lideri en köklü türk denilen patriot clan lideri yapiosa baskasi napmasin böle biseyi atmaca die biliodum ve ss warmiş artik jade artik bu konuda nasi bi yorum yaparsin su üstüne cikarsin zaman göstercek...
Sosyal ağlarda paylaş

boss atma scrollu die biş yok standart mekanın dısına boss ancak gm tarafından atılırsa cıkabilir yoksa aksi halde yok scroll kullandım yok kıl yok yün yok tüy ole bişi yok bu vatandaş resmen gm le muhabbette aklınızda olsun ayrıca karus olan arkadaslar bu kişinin damage lerine dikkat edin bence +3 rocları felan olabilir :ppp
Sosyal ağlarda paylaş

ha bide söyle bisey var patriot clanindan cok yakin arkadaslarim var realden ve oyundan tanidiklarim .. %50 ep ile lvl kastiklarinida söylemislerdi bana ve bunlari jadeden temin ettiklerinide söylediler simdi belge le melgele diye konusanlar olcak eger isteyen olursa %50 expo scrolunu görmek icin bi ss istemistim onu gönderebilirim...
Sosyal ağlarda paylaş

KimBuPislik bi koyabilirmisin o SS'i merak ettim.. Nychris'le aynı clandayım istedim vermedi :D
Ben sölicemi söledim son 4-5 savaştır keeper'in yanına spawn olan 2 akıllı arkadaşımız da bu clandan yani patriot'tan... Nicklerini de veriym xromeox ve JohnConstantine..... Devam etsinler o programı kullanmaya artık unutmasınlar eski GM yok Biff de işten ayrıldı Jade ablaları deil Kralı gelse onları unban ettiremez.. xromeox adlı arkadaşımız +2 takıları oldunu kendi söledi bunları nerden temin ettinide örendim... Bu arkadaşlar kendilerine dikkat etsinler.. Geçen gece olan bi olayı da anlatıcam sizlere... xrated Herakles ben felan party deyiz.. Barbaross la The Jackalious arkaşlarla combat yaptık orda The Jackalious yattı diğer arkadaşa malice attı bizim priest adam durdu kendini cureledi.. Bu nasıl bi iş oluyo nasıl bi oyun oynuyolar anlamış deilim...

[ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 17:19 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu scrol işi ise bende jadenin alnını garışlarım :d imkansız abi scrol işi olması ha ayrıca aklıma gelmişken sorayım bu deli kız millet charı satarken clandan cıkıcam deince clandan cıkmasın die charı felan satın alıomus olemi?? hakkaten oyle ise acırım hakkaten mukavvadan ev yapsın daha iyi :d
Sosyal ağlarda paylaş

pardon da benim gördüğüm ss'den siz buranın elmorad olduğunu nerden anladınız??o bahsettiğiniz scroll bi ara burda konuşulmuştu onu 1 arkadaş(eskilerden)up'layabilir mi?ben eslantta ash kesmiştim abbys çıkmıştı,bunu da belirteyim gm'i tanımam:=)))
Sosyal ağlarda paylaş

ben burası elmoraddır diyemem çünkü cidden aynı bölge czde de var.bowl dışında ama böyle çiçekli otlu çimenli yer var..seekerlar falan var..ya neyse ne,zaten insan olmamız hazin...boss moss kesemiyoz anında kesen 70'ler var:((((
ya 70 lvl'in mi biz 60+'nın mı uniq iht.fazla?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...