CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 karusion adam zaten dupe yaptim itemimde silindi dior yuzde yuz son seferde de fazlasi ile yapti ve silinmedi demektir. ne desen bagircak cagircak bosver... adam ancak bu isten anliyor....
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aresmajere kendiside kabul ediyomuş zaten synergenx np sinin edit sırasında eklendigini daha fazla birilerini savunmaya ne gerek var?neyse uzatmaya gerek yok sonuçta 2 level +550k np si editlettirdi ve banlandı
HeBeBe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 aresmajere kendiside kabul ediyomuş zaten synergenx np sinin edit sırasında eklendigini daha fazla birilerini savunmaya ne gerek var?neyse uzatmaya gerek yok sonuçta 2 level +550k np si editlettirdi ve banlandı
karusion Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 canım konu uzatmak yada uzatmamak degıl camur atma yarısına gırdıler bır bırlerı ıle en buyuk camuru kım atıcak aramızdan dıye ugrasıyollar ama bılmıyolarkı sunu it ürür kerwan yürür...
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ya burdaki olay sadece camur atma degil sadece bu olaylar synx patriotta human iken patriotta oılan olaylardan bu seyler daha sonra dahada ateslendi ama sadce burdaki ss ler ile alakalı degil bu konular bence 0_o [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 18:03 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ]
karusion Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ıyıde synergenx real syner degılkı :d real syner boyle sacmalıklar la wakıt harcamaz!!! kımın ne oldugu bellıdır!!!
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @ghtyu hala malsın ve mallığa devam ediyosun tebrik ederim seni.. istersen kralına söle kardeşim aresmajere yada başkası duysa kaç yazar.. benim kimseden korkum yok! allah'a şükür üzerimdeki her itemi kendim yaptım veya aldım.. @xromeox 1 günde böle çıktın ortaya 1vs1 de illusion atan ve str giysilere acid pot atansın sana ben kendi forumunda bişey söledim gerzek... kaç tane "0" lvl den "62" char kastın kaç kere kendi itemini kendin yaptın bunları yap ondan sonra gel tartışalım die senin konuşmaların boşa... seni kâle bile almıyorum alınacak adam deilmişsin çünkü sende şu keeper'a nasıl spawn oldunu anlat bakalım eee nede olsa eski sabıkalı sın glitching den ban yedin..bunu da açıkla istersen süzme...
karusion Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ayrıca su konuyada acıklık getıreyım xromeox ve jhoncostantine nasıl oluyorda şunu dusunemıyolar re-spawn dene bı olay war bu 1 ıkıncısı oraya gıdne kadar kac kez oldunumu sayamıyorum dahı 5 erden 15 re-spawn war ken uzerımde kepar a gıdene kadr max 4 mil 3 re-spawn kalıyor orc ve durust olanlar bunu bılır blackjuan a da sorabılırsınız kac kez onun yuznden yattıgımı bır ben bılırım laggat yemekten we o laggat ın yuzunden olmemden acayıpayarım dır kendısıne ayrıca sayın by synergenx akıllı bırazcık adam olsan da basımda bekledıgın yarımm sattlerı saysan sırf kepar yuzunden kalkmıyorum it ürür kerwan yürür...
karusion Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sen ıderken herkes gelıyordu ersın sen gıderken herkes gelıyordu adam ol adam mal mal satasmalar son ver bı anlam bı ıfade etmıyorsun sana cevao yazaken dahı kendımden tıksınıyorum sen su +8 lerı acıkla
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 eger aresmajere np ekletti ve lvl atlattiysa charina clanidnaki digerlerine de ayni seyi yapmadigini bilemeyiski belkide onlarin statlari full255 tir :d insan ibne olmaya gorsun her gelene verirr onun icin kari erkek farketmes :d
karusion Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 len olum adamları gormuyonmu bı gun once elınde kolunda bısı yok bı gun sonra bı bakıyon full shell cekmıs adamın altına gıremıyon sureklı sılah degıstırıyor
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 way bea neler varmış... okudukca şaşırdım şaşırdıkca okudum.. ne scrl lar ne kavgalar ne dupe ciler ne itemler ne rol +2 leri ya kardşeim madem bu kadar gm tanıo ablanıs sölesinde dupe serbest olsun madem adam gibi oynucaksınız verin bizlere item yada bizde dupe yapalım o zaman kapışalım.. oyunun bu gidişi ii deil şimdi hakkı ile 70 olanlar kaç aydır bekliorlar lvl lar açılsın die e bu scrl lar satışa sunulduğu zaman millet 1 ayda 70 olucak neye kime göre hak bu. gm birine event düzenler boss çıkarır biri o clandan çıkar laf atar birinin biri sevgilisidir konuştuklarınıza bakın 12 sayfayı okuyun 1 :( ben anlamyorum bu oyunda milletten çalarak veya millete dupe item satarak veya gm le muhabbet kurarak diğer oyunculara büyük üstünlükler kurduğunuz zaman ne elde ediceksiniz oyunun cılkını çıkarmakdan başka np de 10milyon yazsa ne olur zzzz forumun birinde açık arttırma olarak shell set satılıo +10 olup edit item olup tüm setteki özellikler şöyledir 90 dagger defans 90 spear defans 45 axe 45 club gibi özellikler neyle eklenio ve satılıyor 500$ açık arttırmada. e artık millet gm in peşine düşer hani bana hani bana hani bana die
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 şu anda o resimleri ve açık arttırmayı gördüğüm foruma baktım alan yetkilileri konuyu silmiş.. ve resimde yok ama şunu söyliyeyim shell set ve tamamı dd ds daxe die gidior en az defans 45 idi genelde toplam 90 defans oluodu tüm set +10 idi... hayır özellikle açıklıyorumki gm aganıza yaptırmak isterseniz hem deli ytl eder hemde kasarsan deli np eder. ben genede adresi vereyim güsel şeyler oluo örnek alıp yaptırırsınız :) http://badboyz.10.forumer.com/viewforum.php?f=9 [ mesaj 03 mart 2006, cuma - 18:29 tarihinde, trimovax tarafından güncellenmiştir ] o forumda lovemuffin. nick li kişi satıodu seti :) kimlik bilgilerinden msn ini de aldım o üyenin siz uğraşmayın buyrun burdan yakın msn messenger: [email protected] [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 18:31 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ]
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 trimo olay surda bugunlerde bunlari yapanlar yarin iki gun sonra 70 sınırı acilip (ki su anda 70 levelde atlamak icin 311 m istiyor) bunu nasil kascaklar saniyosun. emin olki ozaman gmler cebin tavan yapcak oyun yapimcilari paraya dogcak ne kadar cok 70 o kadar fazla istek nerdeyse 100 e yaklasti areste 70 sayisi gerisini sen dusun bide bu kisilere yetismek icin caliscak olan +65 leri:s
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 trimovax gm ile falan iliski kurmana gerek yok sadece aresmajere tayfsina yaklakalik ettin mi tamamdir herseyin olur 1 gunde cz ye cikarsin full +8 +9 artik ne halt ise :d bu arada syner bana lvl atlatin plsss np ve itemde istiyorummmmmm
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 xromeox bana sadece şunu açıkla, itemlerin umrumda deil ama şunu açıkla bakalım, biz gate i kırmaya çalışırken nasıl oluorda siz içerde warder ı kesmekte oluosunuz? bana bunun mantıklı bir açıklamasını yap. lvl in 62 ve saydığın itemler ile hp 2.7-2.8k arasındadır tahminimce, 2.8k hp ile o kadar guardın ve novanın altında warder kesiosun bak sen, tekrar ediorum gate kapalıyken bütün bunlar nasıl olabilior, sanırım magenizin gözleri çok sağlam, hani duvardaki geçitleri ii görüodur falan sıkı healerlarınızla partice içeri giriosunuzdur .) selametle.
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 trimovax soledigin kisiyi su anda maximusa soleyim kimdir diye sordum yaptigi isleride illegallik gerekcesi ile forumdan ventrillodan ve her turlu yerden ban yemistir bilginize.
karusion Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sen eger hummansan savasda benım partym de ol oke baska bısı demıcem o kadar cok bılıyorsan yaptıgım seyı gordugunde kımın haklı kımın haksız oldugunu anlarsın ve boyle boş konuşmalarada yer vermessın burda...
TrimoVax Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 @cotigolovely benimde kast ettiğim o insanlar illegal yollarla elde ettikleri şeylerin yakında kendi dötlerinie kaçıcağının farkında deiller bi ülkede bi oyunda ne kadar düzen varsa o kadar tekdüze kazanc vardır.. sen tekere çomak sokan reisicumhur bile olsan düzeni bozdunmu kendi gücünü daha büyük güclere yönelrtirsin... gm in ekmeğine yağ sürüolar işin özü bu @ghtyu ben ne gm tanırım ne jade ne aresmajere hiç 1ide umurmda deil.. ben çıkacağım kadar cz ye çıktım lvl 62 iken baktım olucak gibi deil nerdeyse tek atan rog lar var kastım 65 oldum tek atamayanlar olduğuna sevindim şimdide onları kesmek için 70 e gidiorum scrl da çıkarsalar dupede yapsalar azimle işeselerde ben illegal yolla elimden geleni yapıcam. birilerine yalakalık edicek durumda hiç1 zaman olmadım olmamda.. @cotigolovely tekrar söyliyim kişiler ve kurumlar ve yaptıkları umurumda deil ister ban yesinler ister dupe yapsınlar ama eğer bu oyunu hala oynamak istiolarsa alsınlar şapkalarını önlerini düşünsünler bu ne olucak böle die bu forumdan bi ark şunu söylemişti wipe den önce cz de adım atamazken wipe den sonra oyundaki en zevkli günümü geçirdim demişti bu tüm olayların özüdür... (söyleyende nocom) saygılar
LorDofHmN Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 pff senin heryerin legal olsa nolur romeo ? son savaşın gece invadesinde ben seni hiç görmeden r dmg leriyle ki buna eminim beni kestin ne keserken ne kesildikten sonra görmedim seni .. her yerin legal olsa nolur ?
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 allahin mallari nasil varder keeper kesildigini bilemeyecek kadar mal siniz ve adama halaa camur ationuss pardon sizin uzerinizde camur yok pok vardi :d ogrenin once nasil yapildigini sonra agziniz acik armut pic agzima dus dersiniz allahin mallariii :d
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ceek ; nekadar salakca ve aptalca şeyler konusuyor bazilari biri diyor yeterli degil biri diyor photoshop 1.. diyelimki czde çekildi iyi hoş güzel barkin oraya gidene kadar kimse kimseyi öldürmedimi ? bu bir 2. olarak diyelimki hadi czde çekildi ne adam gidecek czde çekecek e 3dk içinde kimse kimseyi öldürmeyecek daha sorna adam town gelecek (elmorad castle) orada kimse yazmicak yok selling blah blah bişe olmadan jade reali bulacak ss çekecek way way way 3. biri demişki vs vs vs hala aptalca konusmalar yapiyor bazilari inanin anlamiyorum sizi jade real zaten hakli olsa gelir di konusurdu gerçi konusacak hiçbirşey yok neyse size iyi salakca muhabbetler bye pamir arkadaşımıza kullanıcı adını bana verdigi için teşekkür ediyorum bu postumun onun ile ilgisi yoktur ben yani ceek yazdı neyse [ mesaj 03 mart 2006, cuma - 18:47 tarihinde, pamir tarafından güncellenmiştir ] [ mesaj 03 mart 2006, cuma - 18:49 tarihinde, pamir tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 18:50 tarihinde, PaMiR tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar