Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 simdi arkadaslar tatilden cıktıktan sonra 6,5 gün kadar 3,5 i yarım 3 ü tam devamsızlı kyaptım ailem bunlardan sadece 2 sini bilkior (genelde kızmazlar) ama bu bildikleri 2 seferinden 1 inde kactigimi soyledigimde babam bisey demediysede annem bana bozulmuştu. bugunde posta kutusunda 1 uyarı vb vb görüşelim die bir yazı gördüm. her ne kadar yazıdaki belge getirmesse işlem başlatılacaktır kısmının sadece abartma oldugundan eminsemde tırstım. ilk mektubu yaktım. suan sunu düsünüorum adamlar ciddi deilse bi daha devamsızlı kyapmcıam ve sorun olmicak. 2 ci mektup ankaradaki ablamdanda yardım alarak aileme açıklarım diorum ancak bu açıklama kısmını nasıl yapmalıyım emin deilim cevaplarını bekliorum teşekkürler
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 devamsızlıgın sınırı aşmadıgı sürece uyarıdaki yazıları ciddiye alman gerekmiyor benim devamsızlıgım geçen sene 19.5 gün oldugunda eve kagıt gelmişti anneme göstermemiştim görüşmemiz lazım falan diyordu sonradanda birşey olmadı zaten :) pek dert etmene gerek yok yok et kanıtları devamsızlık yapma istersen ama ben her zaman sınıra kadar zorlamışımdır tabi bana uyman gerekmiyor malum kötü örnek standartlarına giriyorum :)
Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 benim önceden 4 tü simd i6,5 oldu oan ragmen kagıt yolladılar tırstım, üstelik anam babam bendne deil başkasından ögrenirse başıma fena patlıyak :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 6,5 bişi değil. benim de aynen o civarda raporsuz olanlar. korkma yani. ayrıca khalad bold yazsana daha şirin oluyodu harbi :)
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 20 gün devamsızlık hakkı vermişler kullan diye . Verdikleri haktan yola çıkarak seni disipline sevk ederlerse sen de onları bakanlığa falan sevk edebilirsin . Ama 3 gün üst üste gitmeyince rapor götürmen gerekiyordu hatırladığım kadarıyla .
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hmm evi falan aramaları gibi bir sorun varmı? yada annenle baban arada sırada okula kontrole gidiyorlarmı eğer bunlar olmuyorsa karneye kadar öğrenmeleri biraz zor tabi gelen postları falan iyi takip etmen lazım oda ayrı bir mesele ... @nileppezdel: değilmi? bende öyle düşünüyorum aslında eaheuah [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 17:32 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ]
Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 üst üste 3 gün gitmemezlik yapmadım. ama soyle yarım şar yarım şar gitmeyip 1 gün gitmedim onu 3 günden mi saydılar artık ne tırstım önerileri bekliorum
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 O zaman öyle bir hakları yok disipline sevk etmek gibi . Yaparlarsa sonuna kadar hakkını koru . Tamamen göz korkutmak için .
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yok yaw o kadar merak etme ben 1 hafta falan devamsızlık yapmıştım öyle bir sorun olmamıştı yani... sadece korkutmak amaçları biz kojiroh ile güzel devamsızlık anıları yaşadık lisede :)
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 hayır ya istediğin kadar gitme istersen 19,5 gün arka arkaya gitme ama 20. günde olay çıkar :). 3 gün olayı filan yok. benim şu an raporsuz 7,5. mektup geliyor gitmiyoruuz hiçbişi olduğu yok. tırssma
Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 inşallah. mekturpları takip ederimde. telefon sorunuda yok tel nomuzu deiştirdik yeni tel okulda yok :)
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 17 gün oldu...... raporlularda coşmuş... khalad @ bold yazma * sırıtır *
Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 benim 10,5 nasıl boyle bişi gönderdiler şaştım valla
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 madem çok takıyolar kafaya çekip konuşsalar ya adam yerine koymuyolar mı : )
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 okulun düz lise mi? süper lise mi? anadolu lisesi mi? özel mi? okula göre de değişebilir çünkü mektup yollama sınırı
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 valla ben kal'dayım ama hiç mektup yollamıyolar. veli toplantısında söylüyolar ya da 12 civarı olunca telefon ediyolar. ama 6,5te mektup yollamak da aşmış bi olay
Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 nilep 5,6 deil öncek idönemden 4 gün vardı. tabi bu 6,5 gün gelememyi 3 hafta icinde yapmış olmamdanda oalbilir neyse ...
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 harbi naaptın ki? uo mu takıldın cafeye gidip?
Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 uo diilde wow takıldım bide bilgisayar alıcam araştırma yaptım ama kaçma sebebim ondan çok subat tatilinden sonra okula alışamamaktandı [ mesaj 02 mart 2006, perşembe - 18:02 tarihinde, bleda tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 18:04 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
khalad Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bende zamanında uo için kaçardım hey gidi günler hey :) yok ya o kadar takma birşey olmaz yakında toplantı falan yoksada alıştıra alıştıra söylersin o kadar büyük tepki vermezler sanırım :) arenda bir karar verin kardeşim oyuncakmı bu :p :)
Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ahahah :) yok toplantı olacakta eralde gitmezler.
Lyciren Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 6,5 gün :p one ki bundada endişeleniyosan ve okulun bitmesine çok az kalmışken bu kadar az devamsızlık yapmışsan ya ineksin yada son günler kullanırım düşüncesi var sende ki bu düşünce tamamen yanlıştır çünkü son 2-3 hafat okulda ders yapılmaz ve son hafta kesin tatil olur:p bütün lise hayatım boyunca hep sınırda gezdim gecen sene son sınıfta raporda eklendi 40 güne yaklaştım toplamda:d
Bleda Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 lyciren ilk dönemdende 4 gün vardı toplamda 10,5 diorum. neyse :)
Öne çıkan mesajlar