Dela Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gozden mi vurur kalpten mi vurur? benim gonlum gozden vuranindan yana, wissy- adli cikinti arkadasimizsa gonule oynar diyor. bakalim paticik insanlari ne diyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 adamı vurun ama en az iki kere biri kalbe digeri tercihen baş ölümü kesinleştirmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kalpsizim ben, bana komaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Wazz'ın dediği gibi en az 2 kez vurmak esastır, bir kez kalp(göğüs) birkez kafa hedeflenir genelde. Ama tabii duruma göre değişir. Mesela Kennedy suikastinde 3 el ateş edilmiştir, biri ıska, biri göğsüne biri dizineydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 farketmez ki ya. hayvan gibi yara açınca kan kaybından gider zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bal peteğinde doğmuşsa adam fark etmez 2. dünya savaşı'nda kafasına 2 mermi isabet etmiş ama ölmemiş adam var.üstelik ne felç ne de sorunları var ki adam mermilerden birini gözünün üstünden yemiş. düşünün yani :) ama şu da var ki gözünden vurmak daha doğrusu kafasından vurmak daha kolay.kalpten vurduğun kişi sniper olmaz çünkü sniperlar asla gövdelerini sergilemezler ben buradayim vur diye.zaten onları bulmak ayrı dert :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 vallahi sniper annemin amcasını dürbünden bakarken gözden vurmuş. göz diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sniper, insanın neresine yakışıyosa orasından vurur.kenedy'ye göğüs ve diz yakışıyomuş mesela. senin gözüne yakışır, diğerinin kalbine ya da dötüne... felsefesi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 senin annenin amcası ne işle uğraşıyomuş bide arkadaşlar filimlerde atraksiyon olsun diye gözden vuruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kenediye kafada yakışıyormuş yahu. büyük amcam binbaşı'ydı sanırım yüksek rütbelilerden biriydi. meydan ve caddeler falan vardır adına. küçüktüm öldüğünde. allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 iyi güzelde nerdee vurul muşş onu söylersen daha açıklıyıcı olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gözden olmaaz o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hocam doğuda işte dürbünle safları incelerken gözünden vurmuşlar uzak bir mesafeden. artık snipermı yoksa serseri bir keleş kurşunumu bilemicem o kadar ayrıntılı anlatılmadı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ne kadar ateş edilirse keskin nişancının yeride o kadar koayl blunur o yüzdden ole bi kola bi omza bi hede bi höde olmaz. keskin nişancılığın prensibi vur,yer değiştir,güvenliyse bidaha vurdur. bu aarada,cok az tüfek dürbünü adamın gözünü hedef almanızı sağlayacak kadar hassastır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wazzz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 saol buda yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gozden vurmak bir kere `imkansiz`. yani vurabilirsin de 200-300 metrelik bir atista 1-2 cm capli bir yeri vurman teknik olarak sans faktoru devrede degilse mumkun degil. zaten oyle tufeklerin mermileri gozden buyuk neredeyse... dela arkadasin iddiasi `goguste celik yelek vardir be!` seklinde komik bir seydi. atlamis kendisi orayi =] adami robocopa donusturmediginiz surece de sniper mermisi celik yelegi gecer. asker kasklarini bile deliyor be![enemy at the gates] ps. celik yelek celikten yapilmaz. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kevlar maddesinden yapiliyor arkadasim, ok. sniperlik bir sanattir. koldan bacaktan da vurur amcamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 artic warfare magnum rules. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 çelik lifinden örülmüş çelik yeleği 65gr barut muhtevası içeren sniper mermisi bile delemez.delemiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 beceriksizsen hiç bişeyi vuramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ayrıca sniper mermisi gözdende büyük değildir.en baba sniper(?)'ın mermisi bile gözden büyük değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kalınlık olarak en fazla baş parmak kadar olduğunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 evet öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gozune gore degisir demek ki o. simdiye kadar herhangi bir suikastte gozden vurulma ornegi verir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben suikast örneği bile veremem wissy, bırak gözden vurmayı... ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar