Dela Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gozden mi vurur kalpten mi vurur? benim gonlum gozden vuranindan yana, wissy- adli cikinti arkadasimizsa gonule oynar diyor. bakalim paticik insanlari ne diyecek...
Wazzz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 adamı vurun ama en az iki kere biri kalbe digeri tercihen baş ölümü kesinleştirmek için
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Wazz'ın dediği gibi en az 2 kez vurmak esastır, bir kez kalp(göğüs) birkez kafa hedeflenir genelde. Ama tabii duruma göre değişir. Mesela Kennedy suikastinde 3 el ateş edilmiştir, biri ıska, biri göğsüne biri dizineydi sanırım.
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 farketmez ki ya. hayvan gibi yara açınca kan kaybından gider zaten o
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bal peteğinde doğmuşsa adam fark etmez 2. dünya savaşı'nda kafasına 2 mermi isabet etmiş ama ölmemiş adam var.üstelik ne felç ne de sorunları var ki adam mermilerden birini gözünün üstünden yemiş. düşünün yani :) ama şu da var ki gözünden vurmak daha doğrusu kafasından vurmak daha kolay.kalpten vurduğun kişi sniper olmaz çünkü sniperlar asla gövdelerini sergilemezler ben buradayim vur diye.zaten onları bulmak ayrı dert :)
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 vallahi sniper annemin amcasını dürbünden bakarken gözden vurmuş. göz diyorum.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 sniper, insanın neresine yakışıyosa orasından vurur.kenedy'ye göğüs ve diz yakışıyomuş mesela. senin gözüne yakışır, diğerinin kalbine ya da dötüne... felsefesi budur.
Wazzz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 senin annenin amcası ne işle uğraşıyomuş bide arkadaşlar filimlerde atraksiyon olsun diye gözden vuruyorlar
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kenediye kafada yakışıyormuş yahu. büyük amcam binbaşı'ydı sanırım yüksek rütbelilerden biriydi. meydan ve caddeler falan vardır adına. küçüktüm öldüğünde. allah rahmet eylesin.
Wazzz Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 iyi güzelde nerdee vurul muşş onu söylersen daha açıklıyıcı olacak
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 hocam doğuda işte dürbünle safları incelerken gözünden vurmuşlar uzak bir mesafeden. artık snipermı yoksa serseri bir keleş kurşunumu bilemicem o kadar ayrıntılı anlatılmadı bana.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ne kadar ateş edilirse keskin nişancının yeride o kadar koayl blunur o yüzdden ole bi kola bi omza bi hede bi höde olmaz. keskin nişancılığın prensibi vur,yer değiştir,güvenliyse bidaha vurdur. bu aarada,cok az tüfek dürbünü adamın gözünü hedef almanızı sağlayacak kadar hassastır.
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gozden vurmak bir kere `imkansiz`. yani vurabilirsin de 200-300 metrelik bir atista 1-2 cm capli bir yeri vurman teknik olarak sans faktoru devrede degilse mumkun degil. zaten oyle tufeklerin mermileri gozden buyuk neredeyse... dela arkadasin iddiasi `goguste celik yelek vardir be!` seklinde komik bir seydi. atlamis kendisi orayi =] adami robocopa donusturmediginiz surece de sniper mermisi celik yelegi gecer. asker kasklarini bile deliyor be![enemy at the gates] ps. celik yelek celikten yapilmaz. =]
Dela Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kevlar maddesinden yapiliyor arkadasim, ok. sniperlik bir sanattir. koldan bacaktan da vurur amcamda.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 çelik lifinden örülmüş çelik yeleği 65gr barut muhtevası içeren sniper mermisi bile delemez.delemiyo.
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ayrıca sniper mermisi gözdende büyük değildir.en baba sniper(?)'ın mermisi bile gözden büyük değildir.
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 kalınlık olarak en fazla baş parmak kadar olduğunu biliyorum.
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 gozune gore degisir demek ki o. simdiye kadar herhangi bir suikastte gozden vurulma ornegi verir misiniz?
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 ben suikast örneği bile veremem wissy, bırak gözden vurmayı... ehhe
Öne çıkan mesajlar