unac Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yüz ve alin şekilleri aşırı uzun yüz; kibirli, kendini beğenmiş. çökük yüz; kötü ahlaklı. şişman yüz; maddiyatçı, eğlenceyi seven ve rahatına düşkün. uzun ve oval yüz; aptal, kendini beğenmiş. keskin hatlı yüz, alçak hislere yatkın. balon şekilli yüz; iyi kalpli, alçak gönüllü. uzun sivri çene ve sivri kafa; yalancı, yaltaklık etmeye yakın. aşırı büyük alınlı yüz; tembelliğe yatkın. aşırı küçük alınlı yüz; cimri çabuk sinirlenen. kemikli yüz; çalışmayı seven ürkek. düz şekilli yüz; ters başına buyruk ve bazen zalim. zayıf yüz; ihtiyatlı derin düşünceli. çökük alın; zorluklara karşı direnci olmayan ürkek. dörtgen alın; iyi kalpli, alçak gönüllü, asil. normal alın; dengeli, yetenekli. aşırı enli alın; kibirli, övünmeyi seven. gözlerin üzerine çökük alın; cesur, enerji dolu. yuvarlak alın; hınçlı, çabuk sinirlenen. kırışıksız düz alın; kibarlığa yatkın, dış görünüşe önem veren, süslü. kaş ve burun şekilleri düz kaşlar; rahatına düşkün. aşağıya doğru inen kaşlar; ters hoşgörüsüz, kendisinden başka hiçbir fikri kabullenmeyen. kısa kaşlar; sakin karakterli. kalın siyah kaşlar; dürüst, alçak gönüllü. burnun üzerinde birleşen kaşlar; çabuk sinirlenen, cimri. kalın, aşağı doğru kavisli kaşlar; hayal gücü kuvvetli. gözlere yakın hilal şekilli kaşlar; ters, başına buyruk. kavisli yüksek kaşlar; hayat aşkıyla, enerjiyle dolu. normal burun; akıllı, açık sözlü samimi. sivri burun; çabuk sinirlenen, meraklı. uzun aşağı doğru sarkmış burun; akıllı, adil. küçük kısa burun; kibirli, cimri, kötü kalpli. büyük düz burun; dürüst. kambur burun; barışçı, cömert, eli açık. büyük delikli uzun burun; eğlenmeyi seven. büyük delikli burun; neşeli, enerji dolu. uzun, neredeyse ağıza kadar uzanmış burun; cesur, kahraman. ağiz, dudak, çene ve kulaklar ince ensiz dudaklar; şan ve şöhret tutkunu. aşırı büyük alt dudak; tembel. birbirine sıkışmış dudaklar; itici mizaçlı, geçimsiz. büyük ağız; cesur, savaşçı ruhlu. kalın sarkık dudaklar; zevke ve eğlenceye düşkün. ensiz büyük dudaklar; hilekar, yalancı. aşırı enli dörtgen çene; acımasız, enerji dolu, kaba. keskin uçlu çene; çabuk sinirlenen. ikiye ayrılmış çene; kararsız. yukarı doğru eğik çene; zevkine düşkün. küçük çene, kararsız, tereddütlü. aşırı yuvarlak çene; enerji dolu. ileriye doğru çıkık çene; inatçı, hoşgörüsüz. büyük kulaklar, müziğe yetenekli. normal kulaklar; ciddi, sağduyulu. büyük kepçe kulaklar; çok konuşan, aptal. kıllı kulaklar; uzun ömürlü, iyi duyma yeteneğine sahip. dörtgen şekilli kulak: iyi ahlaklı. kaynak:http://www.haber1.com/haber.asp?id=104507 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bence kesinlikle saçmalık. yüz hatlarından karakter tahlili yapılamaz. çünkü bu annemizin karnından doğduğumuz anda kişiliğimizin belli olduğu anlamına geliyor. bu da astroloji gibi bilimle alakası olmayan bilim dallarından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yok ya 2 kişiyi denedim baya yakın tuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 estetik yaptırırsa nasıl anlıcaz ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 öff şu televizyonda reha muhtarın bi programı vardı ya ordada soyunma şeklini söle sana kim olduğunu söyleyeyim tarzı bişey yaptılar yok efendim soyunurken eşyalarını etrafa dağıtanlar dost canlısıymış vsvsvss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kibirliyim, yalancıyım, tembelim, kibarım, süslüyüm, rahatıma düşkünüm, geçimsizim, kararsızım, inatçıyım, hoşgörüsüzüm, ciddiyim, sağduyuluyum. biraz doğru, biraz yanlış, aynı fallar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o kadaar ince ayrıntılara serpiştirince mecburen birazcık doğru çıkar. ayrıca uzun yüzlü diyolar. kime göre uzun yüzlü? neye göre uzun yüzlü? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bilimle alakası olmuyan bilim dalı nasil oluyo ben onu anlıyabilmiş deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 abi göz üzerinden çökük alın nedemek? alın öne doğru yatıp gözleri kapatıcak şekilde çöküyormu aşağı doğru? çökük alın ne bide onu anlamadım. alın nası çöker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 çöker çöker. winnie the pooh gibi olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 @cuma: yani sadece o dalı araştıranloarın bilimden kabul ettiği ama bilimsel olmayan dallar. artık ne dalı dersen. ben şahsen astrolojiyle beraber bunlara şaklabanlık dalı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 okumaya üşendim, ama alnım büyük değil tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hea o zaman , tek kaş: ayi , maganda , kamyon soförü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 @nileppezdel herkesın kabul ettiği zamanında onca araştırma yapılan,cok onemli bılım adamlarının matematık felsefe tıp bilimlerının yanında bu bilimlerle özellıkle de astrolojıyle ilgilendığını bılmeyıp bılımden saymamak da noluyo?? sana mı kaldı o kadar önemli insanların uğrasını hiçe sayarak bilimsel değil hede hodö demek??? [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 21:43 tarihinde, Famy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 yalan bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 @famy: geleceğe yönelik tahminler yapmak hava ekolojik birşey olmadığı sürece veya matematiksel bir denkleme bağlı olmadığı sürece (mesela ekonomiyle ilgili tahminler) bilimle pek de alakalı değildir. yıldızlara bakıp senin günün şöyle olacak demek ne kadar bilimsel? kesin bişey yok, kanıt yok, hiç bişey yok. pek de doğru olmuyor zaten bu tahminler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 evet diyorum. yıldızların, kartların ve kahvenin bir insanın geleceğini söylemesi kesinlikle bilimsel değildir. hatta hiçbirşey ya da hiçkimse insanın geleceğini söyleyemez. gelecek bilinemez çünkü. bilimsel yöntemlere dayalı tahminler olur ancak. kartlara, kahvelere bakmak ne zamandan beri bilimsel bi yöntem oluyo. ya da yıldızlar ne zamandır insanların geleceğini anlatıyo? sadece ısı ve ışık kaynağı onlar. bi de denizciler yollarını buluyor. başka bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 İyi de çocuğum yukarda yazılanlar bilimsel . Kendi kendini çürüttün . pwned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 arkadaşlar astronomi ile astroloji saçmalığını birbirinden ayırın bence. kavga etmeyin boşuna. astronomi bilim dalı, astroloji de o gerizekalı yorumların olduğu şey işte. nesine inanayım o falların hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bilimsel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 benim yazdıklarım mı yoksa o yüz şekli karakter olayı mı? eğer ikincisiyse ben onları kesinlikle bilimsel bulmuyorum. son derece saçma. ben dayıma benziyorum hem de baya. ama karakterimiz son derece farklı. ya da ikizlerin karakterleri aynı olmalı bu hesaba göre. allah aşkına insanın yüz hatlarıyla karakterini ilişkilendirmek bilimsel mi?? insanın karakteri bulunduğu ortama, çevresindeki olaylara, insanlara ve bireysel gözlemlerine göre gelişir. ona göre mi tipimiz değişecek? hayır. genlerle alakalı tip. ama karakter değişkendir ve doğmadan önce belirlenmez görünüşün aksine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 tabi evet astroloji ile astronomiyi karıştırıp bana laf söylemiş de olabilirler. aklı yerinde hiçbir insanın astrolojiyi bilim dalı olarak görebileceğini düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ben geri kafalı bi insan olarak hepsine inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 çok geri kafalısındır ya sen de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar