DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 gençler yapmış uraşmış,dinledim beendim,takdir ettim. sizde bi deneyin bi bakın lütfen. resmi site liberity gercekten hoş bi şarkı. [edit: sitenin linkini duzelttim /hh] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 vokalin sesini ve gitarın tonlarını çok beğendim, geçişler süper, bu adamlar bu işi bırakmasın baya güzel, bateri ataklar fln ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 liberty'i dinledim şimdi.. beğendim ama birkaç da eleştirim olucak: öncelikle vokalin ses tonunu beğendim bende gerçekten. biraz timo kotipelto' yu andırıyo. ama sanırım söylerken nefes alıp vermede biraz zamanlama sorunları yaşıyo gibi geldi bana heh. onun dışında bass gitarist de heralde yetenekli bi arkadaş ki geri planda kalmasın diye biraz uğraşmışlar. sonracıma gitarları beğenmedim açıkcası riffler pek bi tek düze olmuş(ki bu da biraz progressive'likten uzaklaştırmış şarkıyı). onun dışında gitar solosunuda beğenmedim hani ben sweep atabiliyorum kıvamında bi solo olmuş ki çok daha renkli bi solo atılabilirmiş kanısındayım. klavye solosuna gelince, tonu da soloyuda beğendim bence gayet güzel. son olarak geçişlerde genel olarak güzel ama birtek en son klavye solosundan riffe bağlarken(yavaşlarken) bir metronom sorunu varmış gibi geliyor. onun dışında daha fazla unisionlara yer verip, biraz daha yaratıcı geçişler yapılırsa harika olur bence.. herneyse umarım bu tarz gruplar artarda progressive metal adına birşeyler yapılır bu ülkede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 sarkılar guzel bence ama solistin ses rengi gitmemiş en azından ben sevmedim .the poet fades today deki klavye cok guzel sölemeden gecemicem(algıda secicilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 liberty hoş bir şarkı vokal de iyi durmuş şarkıda tbrk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 şık olmuş demolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 liberty dinledim ben sevmedim tam bir uyum ve bütünlük yok grupta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 vokal girdigi anda progresifligi falan kalmıyor grubun bir anda alternatif rocka donuşuveriyorlar. ha bence boyle daha iyi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 vokalin sesi biraz müziğin gerisinde kalmış sanki. iyi duyulmuyor o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 liberty deki bir riff direk dt afterlife tan alınmış gibime geldi ama olsun ben baya bi dream theater havası aldım ama yanlışta almış olabilirim.genel olarak beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 up... adamlar siteyi yeniledi, yeni şarkılar eklediler =) bir 2 güzel organizasyonda çaldılar, sevildiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ben yeni hallerini beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Neoma güzeldir candır, grubun basscısı erdemi öpüyorum burdan asd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 neomayı paticikten ögrendim ve kısa sürede ısındım gerçekten çok severek dinliorum bi dream theater hayranı olarak (: daha çok demo görmek dileğiyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Valla bir kaç parçalarını dinledim , The Poet Fades Today hoş şarkı bence , Liberty de eh işte denebilir. Bu arada grup üyeleri kısmında çekilen fotolar hoşuma gitti , grup Avrupai duruyor. Gelecek vaat ediyor ediyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 irin said: sarkılar guzel bence ama solistin ses rengi gitmemiş en azından ben sevmedim .the poet fades today deki klavye cok guzel sölemeden gecemicem(algıda secicilik) zaman asımına ugradım,seviorm len neoma iyi guzel.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Çok çok sağlamlar. Bateristlerinden ders almayı umuyorum.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 myspace sitelerinde davulcularının videosunu izledim ve keyfim yerine geldi açıkcası :) benden kat kat daha iyi bi davulcu tabiiki ammavelakin aramızda yaş farkıda var ve davulu ders alarak öğrenen birisi değilim. öğrendikten sonra bir süre ders aldım ama çoğunu kendim çözdüm ve bazen acaba tekniklerimde ileride bana zorluk yaratacak bir yanlış varmıdır? diye sürekli kafamı kurcalayan bi soru vardı. çoğunun doğru olduğunu yada en azından benim gibi yapan başkalarınında olduğunu öğrenmiş oldum buda beni mutlu etti artık yoluma devam edebilirim gönlüm rahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar