Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neoma-türk progressive metal grubu

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

liberty'i dinledim şimdi.. beğendim ama birkaç da eleştirim olucak:
öncelikle vokalin ses tonunu beğendim bende gerçekten. biraz timo kotipelto' yu andırıyo. ama sanırım söylerken nefes alıp vermede biraz zamanlama sorunları yaşıyo gibi geldi bana heh. onun dışında bass gitarist de heralde yetenekli bi arkadaş ki geri planda kalmasın diye biraz uğraşmışlar.
sonracıma gitarları beğenmedim açıkcası riffler pek bi tek düze olmuş(ki bu da biraz progressive'likten uzaklaştırmış şarkıyı). onun dışında gitar solosunuda beğenmedim hani ben sweep atabiliyorum kıvamında bi solo olmuş ki çok daha renkli bi solo atılabilirmiş kanısındayım. klavye solosuna gelince, tonu da soloyuda beğendim bence gayet güzel.
son olarak geçişlerde genel olarak güzel ama birtek en son klavye solosundan riffe bağlarken(yavaşlarken) bir metronom sorunu varmış gibi geliyor. onun dışında daha fazla unisionlara yer verip, biraz daha yaratıcı geçişler yapılırsa harika olur bence..
herneyse umarım bu tarz gruplar artarda progressive metal adına birşeyler yapılır bu ülkede..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • 1 ay sonra ...
myspace sitelerinde davulcularının videosunu izledim ve keyfim yerine geldi açıkcası :) benden kat kat daha iyi bi davulcu tabiiki ammavelakin aramızda yaş farkıda var ve davulu ders alarak öğrenen birisi değilim. öğrendikten sonra bir süre ders aldım ama çoğunu kendim çözdüm ve bazen acaba tekniklerimde ileride bana zorluk yaratacak bir yanlış varmıdır? diye sürekli kafamı kurcalayan bi soru vardı. çoğunun doğru olduğunu yada en azından benim gibi yapan başkalarınında olduğunu öğrenmiş oldum buda beni mutlu etti artık yoluma devam edebilirim gönlüm rahat :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...