ivy Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 nil dikkat et bak cinler güzel kızlara musallat oluyormuş aşık neyim bile oluyormuş falan cidden bakın =) eheh (inanamıyorum kendime) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 korkma dabbe o aker arkadaş oynamadı sanırım ama herkes oynayacak diede bir kaide yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bizim arkadaşa tecavüz etmişti ahah ilginç tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 öeh yok artık.. doğru mu cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Bizim arkadaşla da seviyeli bir beraberlikleri var . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 @ivy: yok be , o zaman kacmalari lazim benden ehu. gittiler zaten , begenmediler heralde =p @krusty: yok artik =/. tvler de , filmlerde görmüstüm de. büyü filminden bile tirsan bi insanim ben pls ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya ciddi diyorum. kız zaten arada titriyodu fln hatta ilaç flnda kullanıyodu. tecavüz etmeye çalışıyomuş buna ama bu izin vermiyomuş o yüzden bırakmıyomuş peşini. sonra izin verdi düzeldi kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oehh kiz izin verdi? auhua korkunc bir film 2nin en baslarindaki bi sahne geldi aklima xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya oooh$ berzerk moda gectim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kızın o yüzden günlerce uyumadığı oluyodu. gerçi ben hala inanmıyorum ama olsun. siz inanıp tırsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 auhauha olur ole arada bizimde catida var bi tane geceleri bisiler surukluo x] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Çatıda bişeyler sürükleyenin cin olduğunu nerden anladın engin bilgilerinle aydınlatır mısın bizi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bart'ın ikizi olabilir mesela. sadfa neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 gecenin bi yarisi kim suruklucek alla alla x] catiya cikis sadece bizim evden butun aile uyuo bi ben uyanik kim suruklucek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bir taneside bana evlenme teklif etmişti =p bişi olmas alt tarafı cin bak petek ablana birşey olmuşmu hiç eaheuah çatıda birşeyler sürükleyen hırsızdır o kadar korkmana gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djibril Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 korkma elektirikler gitmiştir bizdede oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o harekete geçti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 uahau khalad kormadim zati catida kendi halinde bisiler surukleyen bisiden niye korkiyim ister cin olsun ister hirsiz :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 arkadaşın evde de bi hasan yaşıyo valla. adamın evine ev boşken telefon ediyo bi arkadaşı. telefon açılıyo telefonu açan: alo ben hasan.. eden: hasan mı? ekoların evi diil mi orası? hasan: evet. eden: eko orda mı peki? hasan: yok eden: iyi hadi iyi günler o zaman. cidden var böyle bir olay. ama ya üvey babası eve erken gelmişti ve arkadaşını yedi, ya da zaten yanlış numaraydı hasan'ın biri telefon edeni yedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 böeeaa ürkütmeyin be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 korhuyom... x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kedidir kedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 böö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 aman ya ,ben olmu$um cin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar