ivy Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 nil dikkat et bak cinler güzel kızlara musallat oluyormuş aşık neyim bile oluyormuş falan cidden bakın =) eheh (inanamıyorum kendime)
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 korkma dabbe o aker arkadaş oynamadı sanırım ama herkes oynayacak diede bir kaide yok
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bizim arkadaşa tecavüz etmişti ahah ilginç tabii
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Bizim arkadaşla da seviyeli bir beraberlikleri var .
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 @ivy: yok be , o zaman kacmalari lazim benden ehu. gittiler zaten , begenmediler heralde =p @krusty: yok artik =/. tvler de , filmlerde görmüstüm de. büyü filminden bile tirsan bi insanim ben pls ya.
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya ciddi diyorum. kız zaten arada titriyodu fln hatta ilaç flnda kullanıyodu. tecavüz etmeye çalışıyomuş buna ama bu izin vermiyomuş o yüzden bırakmıyomuş peşini. sonra izin verdi düzeldi kız.
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oehh kiz izin verdi? auhua korkunc bir film 2nin en baslarindaki bi sahne geldi aklima xd
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya oooh$ berzerk moda gectim ben.
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 kızın o yüzden günlerce uyumadığı oluyodu. gerçi ben hala inanmıyorum ama olsun. siz inanıp tırsın :p
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 auhauha olur ole arada bizimde catida var bi tane geceleri bisiler surukluo x]
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Çatıda bişeyler sürükleyenin cin olduğunu nerden anladın engin bilgilerinle aydınlatır mısın bizi ?
Krusty Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bart'ın ikizi olabilir mesela. sadfa neyse
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 gecenin bi yarisi kim suruklucek alla alla x] catiya cikis sadece bizim evden butun aile uyuo bi ben uyanik kim suruklucek ?
khalad Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 bir taneside bana evlenme teklif etmişti =p bişi olmas alt tarafı cin bak petek ablana birşey olmuşmu hiç eaheuah çatıda birşeyler sürükleyen hırsızdır o kadar korkmana gerek yok :)
djibril Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 korkma elektirikler gitmiştir bizdede oluyo
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 uahau khalad kormadim zati catida kendi halinde bisiler surukleyen bisiden niye korkiyim ister cin olsun ister hirsiz :]
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 arkadaşın evde de bi hasan yaşıyo valla. adamın evine ev boşken telefon ediyo bi arkadaşı. telefon açılıyo telefonu açan: alo ben hasan.. eden: hasan mı? ekoların evi diil mi orası? hasan: evet. eden: eko orda mı peki? hasan: yok eden: iyi hadi iyi günler o zaman. cidden var böyle bir olay. ama ya üvey babası eve erken gelmişti ve arkadaşını yedi, ya da zaten yanlış numaraydı hasan'ın biri telefon edeni yedi :)
Öne çıkan mesajlar