Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss sınavına ‘wc’ molası geliyor

unac

Öne çıkan mesajlar

sınavda öğrenciler gözetmen denetiminde ihtiyaç giderecekler

sınavda öğrenciler gözetmen denetiminde ihtiyaç giderecekler,üniversite sınavında ihtiyaç için sınav salonunun dışına çıkmak isteyen öğrenciler gözetmen refakatinde tuvalete gidebilecek.
öğrencilere refakat etmesi için sınav denetim görevlisi adı altında 12 bin kişi görevlendirilecek.

ögrenci seçme ve yerleştirme merkezi başkanı ünal yarımağan, sınav süresince salona giriş-çıkışın yasak olduğu sistemde esneklik sağlayacaklarını söyledi.

sınavlarda konulan kuralların arkasında geçmişte yaşanan bir takım olumsuzlukların bulunduğunu, bu kuralın da kopya çekmeyi önlemek amacıyla konulduğunu ifade eden yarımağan, ''birkaç kötü niyetli kişinin eylemlerini yasaklamak için diğer insanlara da sıkıntı veriliyor dedi.

her okulda bir kadın ve bir erkek olmak üzere iki tane sınav denetim görevlisi bulunacağını belirten yarımağan, bu görevlilerin öğrencilerin binalara girişi ve sükunetin sağlanması konularında görevli olacaklarını söyledi.

kaynak:http://www.cnnturk.com/turkiye/haber_detay.asp?pid=318&haberid=160143

üff başlık batmış:d

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 21:12 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben dil okuyorum, sınavda sadece lise 1 ler çıktığı halde sürem herkez ile aynı. yani 2-3 kat sürem var. normalde misal tmler önce lise 1 falan yapıyo, sora kendi bölümünün sorularını yapıyo ya. dilde bu yok işte. sadece 1. bölümü yapıyorum, kendi bölümümün soruları 10-15 gün sora mı ne dil sınavı ile ayrı yapılıyor.

yani össde sınavı bitirim uyurum kalkarım hatırladıklarımı yaparım yapamadıklarımı deneme yanılma eleme yöntemi ile 5 dakka harcıyarak formül geliştirmeye çalışırım gibi geliyor:b.

işalla değişmez tabi bu olay eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...