JadeReal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sahtekarligini ispat edebildigim chari sikayet etme ozgurlugune sahibim. siz ole her duydugunuza inanmayin. kimseyi tehdit ettigim yok. daha oncede acikladim benim adam banlatma yetkim yok. bne sikayet ettigimde kimse incelenmeden banlanmaz. benim sag kolum da yok siz neyseniz ben oyum. bu kadar adamin bundan gocunmasida bir baska tabii. aresmajere inkar edebilirmi yaptigini? hayir inkar ettimi? hayir np si anormalmiydi? evt nasil oldugunu anlattimi? hayr simdi siz bana saldiranlar neyi tartisiyosunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 hadi ordan jade musum :d benide zorla human yaptin simdide clandan çıkarsan charini sildiririm falan diyosun aaaa:d tabi birileri inanır falan neyse paticik eski pati degil herkes basıyo küfürü gogogo more küfür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 herkes bişeyler atıyo patriot hakkında ama bence gerçekten çok iyi insanlar..aynı clandayız,sevenlerde olabilir sevmeyenlerde ama adamları orc charımla kestigim zaman bile geldigimde kızdırıyolar pis orc diye insanları kötülemek okadar kolay degil herkes önce kendisine baksın <3 all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 lol osuruk xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 endless dur linki bulayım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 http://rapidshare.de/files/14335214/endlessvspoli.wmv.html ahaha endless <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 xd olum harbi preimum alıp 65 olup rovansı yapmamız lazım xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ahauhaha kesmiş poli seni xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 seni seviyoruz herkez seviyor poli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 jade pm baksana burdaki xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 jade real sahtekarlıkdan bahsetmişken ilk önce kendini banlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 poli cz golemde senin warrior charini kovalamayi ozledim don artik oyuna:) ***************************** name: lovelygirl&cotilove class: priest&arch mage lvl: 70&63 np: 131xxx &103xxx clan: badcompany server: ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 0_o bu kadar patlamaya hazır olmayın valla oyunun onune artık bu tur seyler geciyo :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ayni sorulari simdi ben sana soruyorum bir baska tabii. jadereal inkar edebilirmi yaptigini? evet okadar karektersiz bir inasn inkar ettimi? hayir bark anormalmiydi? evet nasil oldugunu anlattimi? hayr simdi siz bana saldiranlar neyi tartisiyosunuz ki? aynı şekilde sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ares majere battigin yerden bile camur atiyorsun yawww alalalallaaa anlamiyorum seni hem o pok lari yedim diyorsun hemde millete soru soruyorsun sende hec utanma sikilma ar namus yok mu >>>>>/????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ghtyu kim oldugunu merak ettim valla sakıncası yoksa nick yazarmsın veya ozel msjdan yazsan ? sadece merak 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 ceek ; merak etmeye gerek yok jade realın çakallarından biridir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 oyundaki diger charlari hice sayip serefsizlik yapan .........................................lari ................leri bosluklari siz doldurun gordukce ve banlandiklarini gordukce ne kadar seviniyorum bilemessinizz :d onlari banlasalar nolacakki dupeledikleri itemleri gercek paraya satip kendilerine ya 70 lvl bi char alirlar yada gm lere yalakik yapip bi daha ....................... lik yaparlar ne diemm bizim isimiz elimizden geldigince onlarin bu oyundan defolup gitmelerini saglamak olmali o ..................... lik yapanlari oyundan temislemeliyizzzz bb canlarim paticigi bu hale getiren biz degilizzz... oyunda o ................ ligi yapanlar.......... saygilar canlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2014 fill in the blanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 feeling the blanks olmuş daha cok yazarken hissetmiş adam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 şey yapıyorlardı bu oyunda, mesela lvl 30-40 falan bir oyuncu, bir yamuğunu yakaladılar banlanabileceği, ss alıp saklıyorlardı, hemen şikayet etmiyorlardı, ondan sonra yüksek lvl oluyordu, itemlarını düzmüş, para zaman harcamış oyuna, geceler boyu internetcafelerde arkadaşlarınla lvl kasmış, işte o zaman şikayet ediyorlardı, çat diye banlanıyordu, bütün emeği gidiyordu adamın. tihihihhih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 sen hangi serverdaydın mc goleme ceken mageler gibi konusuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar