Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aresmajere banned ?

-Cursed-

Öne çıkan mesajlar

warpaths : 28 subat 2006 sali 06:22 !!!!

artık charimda yok onuda sölim bana sormayın ya charin nedir ismleri sadece beni söle tanırlar tek basına 6 milyon np haaaaaa yazılma falan yok hepsi bnm charimdi artık işim yok cünkü ben adamlarla oynarim adamciklarla degil herkese sölüyorum su oyunda toplasan 20 30 adam cıkar bırakn oyun oynasinlar

selametle kocum carcafın bl olsun....
Sosyal ağlarda paylaş

warpast misin virpastmisin universitelerini falan anlatmissin cv de yollasaydin :))

universitye ile oyunun bi alakasi yok ben de 3 universite bitirdim
1 yuksek okul 2 master yaptim 1 de ustune psikoloji okudum, yuksek elektronik muhendisiyim isletme masterim var ayrica bilgisayar bilimlerinden de masterim var :)) okullarda derecelerim var bunlarimi carpistiracaz?_ ahahahhaah bide bu arada evlat edindik 3 dil biliyo anlatayimmi daha? coook para kazaniyorum yarismacilara basarilar dilerim :))))))

iyi okuyomussun ama konusmayida durustlugu de ogrenememissin.

sana ne charimi kime verdigimden oglum arada girer pk yapar en azindan edit charlarla koltuk kabartmiyoruz.

bu oyunda sahtekar olan gidecek..

ben dibine kadar ugrasacam varin yoluma cikin hadi size iyi gunleeeeeeer :)

[ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 03:45 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

warpath
seninle muhattab olmuyacagim
cuz iq diffrence git sen sevgilinle usa da tatilini yap ama bu oyundan uzak dur cunku yeterince mal var bide senle ugrasmayalim nickini de merak ettim ama neyse sana soylenicek bisey kalmadi artik hastaligin son safhasindasin
(not : istersen istedigin dildende konusurum embesil)
Sosyal ağlarda paylaş

hos bise bravo..yanliz verdigin 1 söz vardi jade kim olursa olsun haksizliga tahammül edemicegini söledin.simdi senden israrla fastfingaz i da sikayet etmeni beklioruz..eşşiz baglantilarini kullan onada biseler olsun....yada surda aresmejere yi sunun bunu cekemedigim icim yaptim de de sorun ortadan kalksin..yok herkez icin ayni seyi yaparim diyorsan sana link verdim buyur onuda sikayet et..
Sosyal ağlarda paylaş

jadereal yuksekokuldan muhendıs cıkmaz teknıker cıkar bu 1. ben elektronık muhendısıyım ilk defa işletme masterı yapanı gordum buda 2. :) gıda muhendısı falan olsan anlıycam da elektronıkten mezun olup işletme masterı yapan insana loooool denır. hade bırbırınızı yemeye dewam edın .)
Sosyal ağlarda paylaş

jadereal : universitye ile oyunun bi alakasi yok ben de 3 universite bitirdim

sen 13 üniversite de bitirsen gene aynısın kim ne oldunu biliyo bu yeter :=)
murtaza : hmm bugün bi kaç yerden duydum, jade real sağı solu tehdit etmeye başlamış, onu banlatırım bunu banlatırım diye.

"yapabilirse yapsın" diyolar...

deme yaf ümit bak çok korktum şimdi ama jade'nin sağ kolu işten ayrılmış nasıl olcak şimdi tüh tekeri patladı jade'nin kötü oldu şimdi üzüldüm bak :p
sadkfjsadjkfhsjakd xd

@offline
relax kanka salla it havlar havlar susar "hee" de geç sen :=)

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 17:58 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ersin yine bos bos konusmus :)
ersin senin ilkokul diploman varmi? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sen konusunca herkez bir hakli gozukuyo gozume biliyomusun? ahaha senin gibisini gorunce herkez cevher geliyo bana valla.. burada ana avrat kufretseler alinlarindan opcem :) yani sen bir baskasin da ondan ersin :)))

bneim sag kolummda var sol kolumda ersin eheheheheh ay tepindim burda kimmis sag kolum benim ahahahahahahahahaha

heey allam heyy neler yaratiyorsun yarabbim :)

[ Mesaj 03 Mart 2006, Cuma - 18:20 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

jadereal asdasdas walla o biçim. öncelike şunu soylemem lazım ki kendini savunma mekanizman millete karışmakla oluyor sanırım. ben senın yazdıkların uzerıne yorum yaptım ama sen kalkmıs benım hakkımda yazı yazıosun ? sen benı ne kadar tanıyorsunda bunları yazabılme fikrine kapılıyorsun ?

yaw bunuda salla. senin kişiliksizliğine weriyorum. çarından once bı kendini geliştir insanlarla nasıl konusulur nasıl kendımı savunabılırım falan gibi konularda master yap xd

oyunda ne oldugun guneş gibi ortada. ısıttıgın gibide yakıyorsun. merak etme artık içindeki kloromenster tohumlarını alabılecegın bır gm kalmadı sanırım. bakalım bundan sonra napacaksın.

her seferınde senın hakkında iddalar atılıyor. sen bunlara cevap werecegıne kalkmıs ersine bana catıyorsun.

istersen topicigi oku ona gore cevaplar wer eğer verebılecek yuzun warsa.

pc monıtorunu kapatınca eziq dunyana dönmen ne kötü demi jade xd (bak bende senın gıbı yorum yaptım ama sanırım dogru bısıler yazdım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...