karusion Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sadece gulucem edit olcan sonra edit diiilliimm diyecen hersey ortada kiin ne mal oldugu belli iken burda kendını savunmaları yokmu hasta oluyorum ulan kalk git evinde oyununa bak edit edit gezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ares majer e m şimdi türklerin en ii oyuncusumus =o ehueheudnacnasolcna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 o arkadaş demekki şu ana kadar 2 chargormuş bi kendi bi de eniyisi die bahsettiği karakter boş işler boş bırakın bu ağızları greekleri oven veya koruyan yok su oyunu adam gibi oynayın o size yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 o arkadaş demekki şu ana kadar 2 char gormuş bi kendi bi de eniyisi die bahsettiği karakter boş işler boş bırakın bu ağızları greekleri oven veya koruyan yok su oyunu adam gibi oynayın o size yeter... [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 11:27 tarihinde, T_J tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 warpaths sen olympiadaki warpath mısın acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warpaths Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 herkes ßi dalgaların peşine düşmüş,özümüz,sözümüz ßir,şeklimiz yerimiz hep aynıdır.derdi olanı dinlerim, derdim varsa derde yol açanı siler geçerim...alemin kralına heryerde,kralın alemine yerinde gider,herkes şeklini,duracağı yeri ßilsin,kalpler kırılmasın.akıllı, uslu adam baştacı,çakal,yavşak adamın yeri musalla taşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 warpats relax :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoR Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 git uyu lem post kasma burda warp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya lvl e bişi denemez cunku ben 61 im trollde1 saatte %3 alıorum adam 68 den 69 a 2 gun boyunca da troll kesmıs bırakın da alsın elalemın xp i sizi mi gerio ama np edit garanti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warpaths Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 tj bak ne dicem sana ante gamisou bu nedemek biliyomusn yunanca ögren bi :d bide min ol ezik senin charini bes kati char var benede senide bi 10 katin npn vardir ve burda asla editmidir omudur diye tartıslmaz kaybol şimdi ben askımla msndeyim :d ugrastirma haa bide bi tane daha var yok söle yok böle sus sen sana offline demiş kalveyarkasını bırak gel börek acalım sana bekliyoruz ama dikkat et 90 skillim fena cakar neye ugradıgını saisrisin yolunu bulmassın simdi nas nas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 oooooo warpthas nasılsın kardeşim.....ne var ne yok neler yapıyosun..uzun süredir yoksun ortalarda nick change felan mı yaptın.. Warp burda ağzı olan atıp tutuyo o yüzden bu forum follofoş olmuş artık afedersin... O yüzden burada sölenenlere "he" deyip geçeceksin... Msn'e uğra arada bi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 warpaths amma konuştun madem sevgilinlesin bak dalgana amerikalıların unlu bi lafı wardır bilinmi? fu u r so noob hmm ayrıca muhattabın ben deilim dilersen muhattabını veririm onla konuşursun neyse kendimi bozmadan kapatalım mevzuyu sen dilediğin gibi takıl dünya sana guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 krosun ve para sende item sende char sende =) pff okuma yok yazma yok anca trip dediğim gibi hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warpaths Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 senide satın almayayım dikkat et arada kaynama gerci cakal yalaka sevdalısı degilim uzaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warpaths Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bide s.d.s.u da okuyorum san diego state uni www.sdsu.com gir bak neler istiyolar ben seninh gibi böle forumalrda sürtmüyorumsadece cok fazla konusan bos vardi agizlarini kapttim hadi uzaa yada söle sölim stfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sdsu da okuyosun ama yazmayı öğrenememişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warpaths Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sanane gerizekalı giren cıkan ne sana beyinsiz ila lafmi yi cen yazmiyorum alın sokun bu forumu bi yerlerinize ben söledim allahın cakalı gelmiş burd ayaziyor kimsin sen kac paralık adamsın sie za muhatabınla ugras hasanıda ezdirmem jadeyide biliyoruz gücü varsa baskasıyla ugrassın on ahsan cvbını 71 e kasarken o hala charlarini baskalrına verirken np kassin diye ozaman alicak yazmak degil önemsemiyorum dikkat etmyorum cunku amac su gerzelalı herifler realde1 liralıkalr burd aahkam kesiyor ona itirazımvardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warpaths Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 sanane gerizekalı giren cıkan ne sana beyinsiz ila lafmi yi cen yazmiyorum alın sokun bu forumu bi yerlerinize ben söledim allahın cakalı gelmiş burd ayaziyor kimsin sen kac paralık adamsın sie za muhatabınla ugras hasanıda ezdirmem jadeyide biliyoruz gücü varsa baskasıyla ugrassın on ahsan cvbını 71 e kasarken o hala charlarini baskalrına verirken np kassin diye ozaman alicak yazmak degil önemsemiyorum dikkat etmyorum cunku amac su gerzelalı herifler realde1 liralıkalr burd aahkam kesiyor ona itirazımvardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bende o saydığın isimleri ezdirmem ama bi kerede kendi yazdıklarını bi okumaya çalış bakalım anlayabilecek misin? artı olarak sdsu üniversitesine dilekçe yazalımda gerekçeler arasına aile terbiyesini eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bende diom bu neden boyle triplerde lol sen dediğim gibi kralı olsan lol den başka bişe olamassın harbi krosun ahahahaha baban sana demedimi hiç once adam ol die demediyse ben diim yanlış anlama ben babanım demedim =) seningibiler benleaynı oksijeni yakıyo ya benona yanarım benim de satın al aga pls oke ahahahaha alemsin hacı u r good gun oke bunlarımı duymak istiyon al rahatla =) kendine gel yine diorum adam ol efendi ol millet senden bahsetsin boyle atıp tutma secilmiş kişi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T_J Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 anarshe teşekkür ederim ama boşuna kasıyoz biz kendimizi o kendi havasında polat abimiz olmuş bırak boyle yaşasın karşındakini bi duvar olarak düşün konuş ne fayda!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 warpatz üslubun çok rahatsız edici..bak ne güzel paticiğe takılmıyomuşsun üzme kendini takılmamaya devam et.ilginç bir şey tartışılıyor,merak ediyoruz konuyu çünkü aresmajere bir zamanlar bizim,-kral olacak dediğimiz char idi(orc olmadan önce) ve onun ilk banını haksızlık diye nitelemiştik..insan gibi takip ediyoruz coşma coşturma milleti dostum.ayrıca burası fallofoş falan olmadı öyle hissedenler kendilerinde arasınlar fallofoşluğu..saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 warpaths sadece bu tiplere lol insan derler amerikada herhangi bir universitede okuöak icin gerekli bir meblag para vermek(ki bi boka yarayan turkiyede bir baltaya sap olamamis cebinde parasi olan zuppe tiplerin kactigi bir yerdir) cok min duzeyde ingilizce bilmek yetiyor. amreikada okuyan adam mi oluyor xd once asarim keserim bicerimi virak adam gibi sorulara cevap ver vermeyeceksende ahkam kesme oyun buglarindan ve tanidiklariniz ile .oklar cevirip agamizsin para pls clan pls diyecek senin yalakaligini yapcak tip yok burda . uslubunu adam gibi korumaycaksanda burada ahkam kesme ne halin varsa onu gor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya adam s.klemio bile herkez bişiler yazıo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar