-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 http://img141.imageshack.us/img141/7172/untitled2216mo.jpg tos ne oluyor yaf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=173511 lvl 70 olmuş tebrıkler... lovely gırl ve aresmajere ... edit np yada dııl bısey dıyemeyız cunkı lvl cok yuksek hıc sanmam bunu tehlıkeye atmaz ama bılemem yorumsuz tabı charda onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben np felan demedim banlandıgını ve tos ne oldugunu sordum merakdan yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tos kurallara uymamak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bırakın su 70 olmus o char bunu yapmaz bunu yapmaz tehlikeye atmaz laflarını adamın tehlikeye attıgı bisey yok zaten hatırı sayılır arkadasları sayesinde 3-5 gun banlı kalır sonra yine istedigi gibi at kosturur kimseye guvenmeyin bu oyunda herkes herseyi yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 tos un anlami terms of services yani hizmet kurallari gibi bişi.. tos ban da kural dışı hareketten ßan anlamina gelior.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Arthas sana giren çıkan nedir onu anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cherkes Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 arthas +1 kötüye bişey olmaz demişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 oncelikle terbiyeli konusmayı ogren bana giren cıkan bisey yok ben genel konusmusun orda gorduysen lvl 70 tir diye sunu yapmaz bunu yapmaz demeyin kimse babamın oglu degil yapıp yapmayacagını bilemem yapabilir demisim ki ortadada bi gercek var biseyler yapmıski 2 kere banlanmıs ortada bisey yokken kimse kimseyide banlatamaz milleti baskalarının yalakalıgını yapmakla suclamadan oncede dusun kendin neden bu kisiyi savunma gereksinimi gormusun.bu yaptıgının adı nedir? kimseyle alıp veremedigim yoktur kimse gibi yalakalıkta yapmam ustte genel bi yazı yazmıstım ama sen bunu sahsa yazılmıs bi yazı gibi gorup savunma geregi duydun yetinmeyip ustune kufurde ettin ama gercek(2 ban) apacık ortada duruyo bunuda seviyesiz konusmaları kufurlerinle kapatamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 @kilic yazdın onu yine çok açmaya çalıştım tos u ama çözememiştim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 her topicde farklı bi konuya kayıyosunuz ya ibretle sizi izliyorum. adam ne demiş siz ne diyosunuz. bu arada yaşasın humanlar!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yaşasın humanlar -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeCTioN Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aresmajere ıle 1 kere bıle sohbetım yok zaten tos banned sorun varsada cozulur benı ılgılendıren burdan 2 arkadasım lvl 70 olmus tebrık edıyorum gerısı gm lerın bılecegı ış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 16:50 tarihinde, JadeReal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 wow jade gelmiş :p bune ? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 patriot kolluk yakmis hayirli olsun jade ayrica hosgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 tesekkur ederim... insallah kalici olur kolluk.. hos buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hit jade gelmis jajaajaja :d welcome :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aresmajere 28 gunde 500k np mi kasmıs 0_0 vay bea helal olsun :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JadeReal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 24 gunde 2 lvl ve 550k np kazananlar hit olsun benim boyumu asiyo :)))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yafs bırakın bunları yahuu allaalla boşwerin cezasını bulmuş dicemde olay şşöle char 70 e editlendi bi baktılar herkes bişeler dio 10 gün ban attılar chara 10 gün sora ban açılcak aresmaj. 1-2 gün çıplak dolaşcak we herkes bu olayı unutcak sözde ceza werdiler sizin burda konuşmalarınız hiç bi işe yaramas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya lvl konusunda bisi yokki bence kasilir azimli olan yapar ama np listesine bile girmeden 500k np kasmak legit olmasa gerek ki 500 k np up yapsaydi 1. sirada olurdu np siralamasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 jade hayırlı olsun clan hem düzelmiş hem kollugu yakmışınız + şifren gelmiş hayırlı olsun tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar