kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ilk oyuna harika bir eklenti olmuş. grafikleri ve oynanışı beğendim. yeni oyun diye yeni sistem ekleyelim diyerek batırmamışlar. onun dışında dual layer dvd istemedinin haricinde sorun yok (imaj konusuna girmiyorum). birkaç gün içinde piyasada bulursunuz muhakkak. ben de save dosyalarımı yayınlarım bitirince =d birazdan gireyim gene de, keyif çatayım ;) not: "ilk oyuna eklenti" derken, bu tek başına oyun tabi, devam niteliğini öne çıkarıyorum sadece. [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 00:35 tarihinde, kymophobia tarafından güncellenmiştir ]
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 nasıl ya sen nasıl oynuyorsun ki daha çıkmadı :?
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 çıktı, indirdim, oynuyorum diyorum hala "daha çıkmadı" diyorsunuz ama, bu nasıl mantık? http://www.nforce.nl/nfos/shownfoblack.php?nfoid=102943
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 yeniliklerden bahseder misin biraz?
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 açıkçası "yenilikler" diye başlık irdeleyecek kadar ilerlemedim ama bu gece oynamaya devam ediyorum, yarın (ya da bugünün öğleden sonrasında) uyanınca gördüklerimi not düşeyim =)
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya ben demosunu oynadım.bi kere oyun inanılmaz zor olmuş, medium da 1 saatte durumu anca eşitliyip 2. bir fortress e çıkabildim.artık daha age of tarzında alan kısıtlamanız yok.sanırım tam sürümde kendi heronuzu yaratıyorsunuz o da güzel.4 ırk var yine ama dwarves ve goblins i biliyorum demo olduğu için=)ama heroların aşmışlıkları bariz azaltılmış, gimli öyle delilerce ordu alamıyor tek başına, ama tabi yine sağlamlar
Leader Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 5.44gb boyutu var inmez bu netten sabredemem :) gidip alayım en sağlamı
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ya indirdim ama dual layer bir dvd im var disable ettim falan olmadı anlamadım
Apis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ilkinde "kötü" tarafla oynarken oyun biraz şaşırıyordu. şahsen oyun boyunca aragorn'u 4, legolas'ı 3, gimliyide 2 kere öldürdüm. iki görevde bir tekrar karşımızı çıkıyorlardı. umarım bunda gene o olmaz...
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kadıköy'den 1 dvd olarak alabilirsiniz =) ingilizce hariç olan dilleri kırpılmış olarak ;)
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya kym yardımcı olsan olmaz mı crack i yokmu oyunun
zamo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ilk oynun sistemi falan güzeldi ama senaryoyu resmen katletmişti.bu defa yine ea yazarları abuk subuk eklemelerde bulunacaksa ne diyim artık.düzgün bi lotr oynu çıkarana kadar huzur bulamasınlar.
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 özel mesaj attım zaten... not: öm'leri atarken "ne konuda" yardım istediğini belirtmen süper olurdu, dün gece halletmiş olurduk. ama sadece "ya bu oyun nasıl çalışır?é dersen mesela, oyunun ne olduğunu bilemem değil mi? =) üstelik mesajı geç almışım zaten.
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 evet arkadaşlar cikali uzun zaman oldu yorumlarini alayim simdi ona gore yukleyecem bende. birde illa kendi heromuzlami oynicaz ben saruman radagast falan oynatmak istiyorum mesela? ilk oyunu oynadim fena deildi ne gibi yenilikler var acaba?
Fly Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yeni ırklar, istediğin yere bina kurma olayı en belirgin yenilikler. bir de yüzük var, gollumu görünce ölüdürüp alıyorsun yüzüğü, yüzüğü de fortress'e götürünce sauron, galadriel gibi herolar çıkarabiliyorsun. (demo oynadım sadece)
Apis Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Oyun Hardda da, Mediumda da aynı şey. İki taraf içinde ilk 10-15 dakika diren, ekonomini kur. Sonra Düşmanla dalga geç, çeşitli fantaziler uygula. Eğlenceli, kısa bir oyun diyebilirim. Balrog da biraz güçten düşmüş gibi geldi. [spo] Ayrıca Evil tarafta Sauron yüzüğüne kavuşup son bölümde fiziksel olarak aramıza katılıyor. Ama açıkçası kendisini hiçte güçlü bulmadım. Bire birde Galadriel den dayak yedi? Hemde tek yüzük kendisindeyken? [/spo]
aramushaseru Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 elvenstar.de sitesinden bu oyun ıcın gereklı olan elvenstar mod 2 yı ındırıp bu oyun ıcın farklı lezzetler denyebılırsınız
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 oynanış fln güzel grafiklerde idare eder müzikler ve sesler zaten bildiimiz lotr oda güzel ama yüzüğü aldıktan sonra sauronun ölümsüz olması gerekir 15k hp yapmışlar kodumu oturtuo ama çokda kolay ölüyor müthiş yavaş mordorla oyunu bitirdim zevkli geldi ama oyun öyle ahım şahım bir şey değil oynamayanlar varsa söyliyim kendi heronu kendin yap olayı var birde zaman öldürmek için idare eder bir oyun...
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bi de arkadaşla internet kafede oynadık ve dengesizlikler bulduk bi sürü. Elfler inanılmaz derecede güçlü. Ben Goblin ırkı seçmiştim, Drogoth'um 6. seviye, Fire Drake 5. Arkadan destekleyen 5. seviye Goblin King, 1. seviye Shelob ve saçma bi custom hero. Bu kadar adamın yanında 4-5 Mountain Giant, 6 bölük Goblin Archer (her şeyleri yapılı) ve bi miktar Maraduer var (her şeyleri upgli). Bu kadar orduma rağmen, adam bi saldırdı, durduramadım. O kadar uzun sürdü ki anlatamam. Marauderleri adamın atlılarının arasına atıp porcupine dizilimine soktum ama arada bi hero var, bütün bölükleri indirdi aşağı. Arkadan Drogoth'u getirip o heroya fireball atmaya çalıştım, abartının allahı okçuları tek seferde indirdi. Fire Drake ile inferno atiym diye koştum, yine abartı okçular daha yaklaşamadan indirdi. Okçuların ortasına bi Watcher attım, anca dağıldı bölükler. Ölen bölükleri sürekli yeniledim, savaş sırasında Drogoth 2-3 defa öldü, yerden Wyrm çıkarttım, Watcher çıkarttım; adamın bütün bölükleri daaldı. Sonra yukarda yazdıım seviyelerdeki herolarımla adamın 1 Thranduil ve 1 Legolas'ına saldırdım (ikisi de 10. seviyeydi galiba), hiçbi şey yapamadım nerdeyse. Legolasın canı çok az azaldı, Thranduil baya bi yamuldu ama benim herolardan eser kalmadı. Eğer o sırada 25 powerı tamamlayıp da Dragon indirmesem bitiyodu oyun.
Jabba Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 çıkalı çok oldu aldıkdan 2 gün sonra bitirdim 3. günde eville bitirdim.. inanılmaz basit yapılmış bu kadar kısa sürmesine ise anlam veremedim..ama oyun güzel tek kötü yanı basit ve kısa sürüyor hemencicik bitiyo :)
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 war of the ring olayı güzel olmuş fakat Isengard ırkında bişeyi anlamadım Fortress upgradelerinden biri olan mine launching expansion diye bişey var bunu nasıl çalıştırcaz dün akşam uğraştım durdum bi türlü beceremedim.
Öne çıkan mesajlar