Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kıvırcık, dalgalı, kabarık saçlılar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saçlarımın uysallaşması için min. 20 dakika bere takmaktan başka bir yol yordam arıyorum, zira havalar ısındıkça insanlar bana kafamdaki bere nedeniyle daha garip bakmaya başlıyorlar. var mı bi bildiğiniz?
Mesaj tarihi:
yok ama bere saçlarımın yanlarını, arkasını filan da yatıştırıyodu, o yüzden.

fistan, serbest bırakınca kramer'ın bi alt modeli gibi oluyorum.

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 21:40 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla ben bide saç yağlanmasından nefret eden biri olarak hergün saçımı yıkamaya çalışırım, bide saçımla çok oynadığım için jöle yada krem gibi şeyler kullanmıyorum. eh sonuç itibari ile şapka-bere suretiyle gizlemeye çalışıyorum yada bozulmuş saçlar boş vücutlar takılıyoruz işte
Mesaj tarihi:
elidor 7/24, dove un sac kremi yine elidor gibi,dax yada wax ikilisinden biri ama biraz pahalı geliyo digerlerinin yanında kücücük kutu 15 ytldi ama 1 yıl gidiyo, bide paraya kıyıcam dersen schwarzkopf un bad head ürünlerinden biri, kuaförler satıyo sadece.. bide baska bi taktik var uzatıyosan kuaföre gidip zik zaklı makasla saclarını azalttırabilirsin, kabarmasını önlüyo
Mesaj tarihi:
7/24 daha bi düdük ettiydi benim saçları son denediğimde, belki de ben becerememişimdir, sürmeyi filan.

o zikzaklı bıdık makas olayına girerim belki

ha o wax'ı da bi arkadaşım önermişti, onu da deneyebilirim evet

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 22:23 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
kramer kadar karizma bir insan varmı o abzürt kişiliğiyle uyuşan bir beden uyumlu bir insan modeli o dışında garadianın dediği gibi dax ı tavsiye ediorum saçlar yıkanmadığı sürece 3 gün dayandığı oluyor hangi şekili yaparsan yat kalk yine aynı şekil elidor 7/24 le kabarık saçlar pek bir yatıştırılamıyor bazı saç telleri kalk gidelim derken diğerleri b.k yeme otur vaziyetinde kalıyor o yüsden tasfip etmiyorum
Mesaj tarihi:
dax saç döküyo,bide kesinlikle çıkmıyo,kafayı beton gibi yapabiliyo.

bi keresinde kuaför sürmüştü tatile gitmeden önce,3 günlük kısa bi tatildi.3 gün boyunca denize girdim duşa girdim saç hep aynı şeki ;)
Mesaj tarihi:
barbu okul olmasa uzatıcam zaten

uzunla kısa arasındaki o iğrenç dönemde kalıyor saçlarım, kısa olunca kendimi çıplak gibi hissediyorum, ortası olunca topic açıp yardım istiyorum, uzayınca da kestir diyolar

bu mudur adaletin hayat bu mueaa.
Mesaj tarihi:
@saeros :o zikzaklı bıdık makas olayına girerim belki

ara makas heralde di mi kastedilen:valla siddetle tavsiye etmiyorum kendisini tmm bölee saclar az gorunuo pek bi havalı fln oluo ama sıcıyorda saclara bölee kırık kırık oluo uzamıo sonra bi türlü;ayrıca sac yönunden zenginsek bunu bi faydasını yaslandıgımızda gorecegiz heralde di mi? (ümid ederr)
  • Yeni Oluştur...