Bleda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ejderha mızragına başlamak istiyorum ancak cok fazla kitabı oldugu için hangi kitaptan başlamam gerektigini bilemiyorum biri serideki tüm kitaplar ve hangisinden başlamam gerrektigini söyleyebilirse cok memnun olurum şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 okuamya destanlar serisenden başlamalı -güz -kış -ilk bahar diye gidiip efsanelere geç, -zaman -savaş -sınav diye bu seriyide bitirdikten sonra raistlin tarihçelerine bakmaını öneririm -ruhdöveni -kardeşler orduda sooora, ikinci kuşak yaz alevi nide okuyuncaaa,em nin bana göre okunmasya değer tüm kitaplarını okumuş olursun hemide doğru sırayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 üstünde weis adı yazmayan hiç bir kitabı alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 seride cok fazla kitap var ama su sekilde yonlendiriyim ruhdöveni silah kardeşliği güz alaca karanlık ejderhaları kış gecesi ejderhaları ilkbahar şafağı ejderhaları ikizlerin zamanı ikizlerin savaşı ikizlerin sınavı ikinci nesil yaz alevi ejderhalari bunlarla basla bir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 benim onerim ilk basda chronicles dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 e güzelim bende aynı şeyi dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 saolun alttaki uyarmış deiştirdim. [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 23:27 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 o dl olupta üzerinde weis yazmayan hiç bir kitabı alma demek istemiş..... [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 23:26 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bence zaman savaş sınavdan once efsaneleri okumalı, yoksa direk raiste kotu gozuyle bakar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hehe ondan o sekilde bi siralama yaptim ben turkiyede kitaplarin ceviri sirasi bi garip ama ilk ruhdovene ve silah kardesligiyle karamanla raistlini tanimak raistlinin hikayesini ogrenmek lazim tarih olarak zaten olaylarin akisinda guz alaca karanlik ejderhalari , kis gecesi ejderhalari ve ilkbahar safagi ejderhalarini takip edersin son of chronicles okursan asil hikaynin gelisimi gorursun ben bu sekile okuyarak acaip baglanmisdik ilk dl okumaya basladigimda, orjinal kitaplarla baslamisdim ondan dolayi cok daha sarmisdi ne kadar ankira guzel is yapsada orjinalindeki tat belli bi yerde alinmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 invulonun dediği gibi soulforge ile brothers in arms ı ilk okuyup sonra chronicles ve legends ı oku. sora 2nd generation isimli gereksiz kitabı ve d. of summer flame i oku. ondan sonra da war of souls 3 lemesi ile bitir. weis adı yazmayan kitap almayın diyenlere de bir çift sözüm var. richard a. knaak ve don perrin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 invulon'un dediği sırada oku kesinlikle , o zaman anakarakter olan (bence oyle) raistlini daha iyi anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ejderan larla ilgili olan serinin bir yazarıda weis zaten sadece don perrin değil, huma efsanesi ise çok baştan savma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 en güzeli önce chronicles(ilkbahar güz alacakaranlık v.s v.s) serisini sonra ruhdöveni sonra brothers in arms sonrasındada 2. nesil ve yaz alevi. en sondada tercihe göre war of souls sonrada tavsiye etmiyorum ama karakterlerle ilgili kitapları oku. ama bu son saydıklarımı okurken yıldırımla ölen mavi ejderhalar ve aslında cüce olması gereken gnomlar görürsen sakın buraya yazma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 bence en zevklisi ve en güzeli olan ejderan serisinden başla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bence soulforge be b.i.a ın daha sonra okunması lazım ki, raistin geçmişinin 6 kitap boyunca merak edilip kudurulması üzerine öğrenilince haz alınmalı (biliorum cümle sux oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 kesinlikle chronicles once oku. sonra raisline hayran kalacak ve zaten soulforge ve brothers in arms ı okuyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar