Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Yeni Neverland'ı dinledim şimdi, çok güzel. Albüm bu ayın sonunda çıkıyor, almayı unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 @gerge neverland'i uzun zamandır bekliyorumda, sen gerçek albümü mü dinledin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Promo Türkiye'den çıktığını gördüğüm en iyi albüm şimdiye kadar. Özellikle son şarkı olan enstrümental Transcending Miracle mükemmel. Mountain Of Joy ile Hansi Kürsch'ün şarkısı To Lose The Sun da çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 burak kahraman diorm sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 güzel çalışmaları var ama her şarkıda vokalin aynı olması biraz sıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 burak kahraman bence türkiyenin en iyi gitaristlerinden biri bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Hem de benim lise arkadaşım eheue :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Vokal'de epey gelişme var, artık hiç rahatsız etmiyor beni. Zaten bir kaç yıldır bir operacıdan dersler alıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2008 Lethious said: burak kahraman bence türkiyenin en iyi gitaristlerinden biri bence. Kannecinin metalci ögrencisi,olsun o kdr demek istiorm ama değil tabü sadece o deil olaya etken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Madboy'la konuşuyorduk, aklıma geldi topici uplayayım dedim, Iris Mavraki'yle ortak projeleri Neverland'in albümü çıkmış. http://www.dreamtone.net/ sitesinden edinilebiliyormuş ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Hansi Kürsch ile ortak projeleri vardı galiba bide bu grubun? yanlışmı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hansi neverland'deki bir şarkıyı söyledi. to lose the sun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 adamlar neydi ne olmus yahu bi gitaristleri vardi gitari memelerine kadar cekmis bili bili sweep atip duruyodu bg nin alt grubuyken bi orda dinlemistim adamlar bambaska olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 albüm subat-mart gibi felan cikmisti :) gayet güzel bir grup, gecen sene 3 konserlerinde bulundum, 1 inde süper olmak üzere 2 sinde fena degillerdi(ki bu 2 taneden birisinde direk alakasız bi izleyici kitlesi vardı ondan dolayı). Burak Kahraman'da süper bi insandir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 evet burak kahraman süper adamdır , hem bir müzisyen olarak hem de kişilik olarak. Süper çalıyorum lan diye ortalıkta gezen burnu dik lolollardan değil. ayrıca okulumuzun gururu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Albümü aldım beğenmedim. Bi de 25 ytl verdim. :( İsteyene 20ye satarım hatta, bi daha dinleyeceğimi sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 @aktiftablet neverland güzel yahu? nesini beğenmedin merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Bilmiyorum. Power metal bekliyodum en azından. Akıp giden, aklımda kalıcak bi melodi yok doğru dürüst albm boyunca. Bugün sabahtan akşama kadar sadece bu albüm dinledim. Bi şarkının ufak bi bölümü dışında aklımda hiçbişey kalmadı. Tekrar dinleme isteği uyandırmadı. Baya beğenmedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Yeni albüm Mart'da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Uu yes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 bu da burda bulunsun madem ]Neverland-Ophiia (album teaser) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 taze taze http://www.youtube.com/watch?v=hWWiwBNcIfU ben daha iyi bişi beklemiştim yalnız klip çok fos.bi de burak bıyık bıraksın pls sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2010 ilk alübm çok tırttı, verdiğim paraya acımıştım. edik: yazmışım daha önce :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 İlk albüm o kadar da kötü değildi, hatta sevmiştim ben. Klip cidden fos ama :) Pandemonium etkisiyle ben de daha iyi birşeyler bekliyordum. Gerçi o mükemmel Pandemonium olmasaydı bunun da çok güzel olduğunu söyleyebilirdim belki. Albümdeki şarkılar daha iyidir diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3jAhR_R75Vo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar