Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dreamtone

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Promo

Türkiye'den çıktığını gördüğüm en iyi albüm şimdiye kadar. Özellikle son şarkı olan enstrümental Transcending Miracle mükemmel. Mountain Of Joy ile Hansi Kürsch'ün şarkısı To Lose The Sun da çok iyi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Vokal'de epey gelişme var, artık hiç rahatsız etmiyor beni. Zaten bir kaç yıldır bir operacıdan dersler alıyordu.
Mesaj tarihi:
Lethious said:
burak kahraman bence türkiyenin en iyi gitaristlerinden biri bence.
Kannecinin metalci ögrencisi,olsun o kdr demek istiorm ama değil tabü sadece o deil olaya etken
  • 8 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Madboy'la konuşuyorduk, aklıma geldi topici uplayayım dedim, Iris Mavraki'yle ortak projeleri Neverland'in albümü çıkmış.

http://www.dreamtone.net/ sitesinden edinilebiliyormuş ayrıca.
Mesaj tarihi:
adamlar neydi ne olmus yahu bi gitaristleri vardi gitari memelerine kadar cekmis bili bili sweep atip duruyodu bg nin alt grubuyken bi orda dinlemistim adamlar bambaska olmus
Mesaj tarihi:
albüm subat-mart gibi felan cikmisti :) gayet güzel bir grup, gecen sene 3 konserlerinde bulundum, 1 inde süper olmak üzere 2 sinde fena degillerdi(ki bu 2 taneden birisinde direk alakasız bi izleyici kitlesi vardı ondan dolayı). Burak Kahraman'da süper bi insandir :)
Mesaj tarihi:
evet burak kahraman süper adamdır , hem bir müzisyen olarak hem de kişilik olarak. Süper çalıyorum lan diye ortalıkta gezen burnu dik lolollardan değil.

ayrıca okulumuzun gururu =)
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bilmiyorum. Power metal bekliyodum en azından. Akıp giden, aklımda kalıcak bi melodi yok doğru dürüst albm boyunca. Bugün sabahtan akşama kadar sadece bu albüm dinledim. Bi şarkının ufak bi bölümü dışında aklımda hiçbişey kalmadı.

Tekrar dinleme isteği uyandırmadı. Baya beğenmedim işte.
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
taze taze
http://www.youtube.com/watch?v=hWWiwBNcIfU

ben daha iyi bişi beklemiştim yalnız klip çok fos.bi de burak bıyık bıraksın pls sdf
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
İlk albüm o kadar da kötü değildi, hatta sevmiştim ben.

Klip cidden fos ama :)

Pandemonium etkisiyle ben de daha iyi birşeyler bekliyordum. Gerçi o mükemmel Pandemonium olmasaydı bunun da çok güzel olduğunu söyleyebilirdim belki. Albümdeki şarkılar daha iyidir diye umuyorum.
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...