PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bugün cd dolabını düzeltirken isimsiz cdlerin arasında heart of darkness'i buldum. valla sevindim ya. aklıma geldi ilk oynadığım günler :p. ne güzel oyundu bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 heart of darkness... bir çocuğun köpeğini gölgeler kaçırıyordu bizde peşine düşüyorduk o oyun muydu bu? oysa aşırı zevkli bişiydi. kaliteli sayılı platform oyunlarındandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 evet o. oynadım demin valla süfer yani. şu anki birçok oyundan daha eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hatta eskiden bi gün arkla oynarken taşların atıldığı sahnede yaratıklar böğürüyodu işte. ama eheuehe diye böğürüyolar. anaa demiştim gülüyo bu fln. ark da olm sen kapa şu oyunu yaratıklar bile tşk geçio demişti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 arama ise yarıyor bazen.peki nerden bulabilirim o oyunu.bi el atın yauu ozledim birden valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Burdan indirmek mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 heart of darkness'i ben sevememiştim. yaratıkları öldürsen de sürekli aynı yaratıklar spawn oluyordu sanırım onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 evet ekrandan çıkıp geri gelince respawn oluyolardı acaip sinir olurdum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 anaaaa bu oyun benim ilk gördüğüm bilgisayar oyunlarından biriydi O_O ah canıım :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bone said: heart of darkness'i ben sevememiştim. yaratıkları öldürsen de sürekli aynı yaratıklar spawn oluyordu sanırım onda. COD4 de de var o olay. Sen ilerlemedikçe adam çıkıp duruyor evlerden. Demek ki mantık hiç değişmemiş o gunden bugune :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Heh o oyunu oynarken kaç yaşındaydm ben acaba... 98 senesi, 10...11 falan heralde, abilerimle beraber ilerliyoduk. En fazla ben oynuyodum ve özellikle bide o yaşta inanılmaz zor geliyodu... Zar zor ilerlemiştim oyunun son 2 bölümü fln o pembe yaratığın masterına gelmştm cahil kafamla Saved Gameleri silmişim... Bir süre aptal aptal ekrana baktım, yaptığımın farkına varınca ağlamaya başlamştm deli gbi.. bütün gece ağlamışmdr heralde =D İnternetten save'ini indremyomuymşz o zmn nemiş ahwuahw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar