bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 pelin mesenesi versene bi tane plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 evet evet ben de nedense nerde pelin görsem beğeniyorum bi acayiplik var =) ortaokulda da bi pelin vardı içimde kalmış hatun hala arada sokakta denk gelirse bi bakıyorum nan acaba diyerekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 oha 1 tane bile pelin tanımadığımı yeni farkettim...bundan sonra aklımda ama pelin gördüğüm anda atlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aşık olduğum pelini sokakta görmüştüm istanbul'a ilk gittiğimde. her yeri güzeldi kızın, yüzünü görmemiştim daha. adı kesin pelin bunun dedim dışımdan. birkaç gün sonra kızı yurtta gördüm. birkaç ay sonra cesaretimi toplayıp tanıştım. adın pelin değil mi dedim. pelindi. şu an platonik arkadaşız. tüm bunlar gerçek. bir erkeğin söylemeye çekineceği her şeyi söyledm kıza ehehe:D hiçbir erkek benim kadar über yazmamıştır kıza. pelinleri seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Okan bayülgen'in tokmakladığı hatunun adı neydi, o hoşuma gidiyo en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 berrak tüzünatac sdfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Evet abi, süper hatun deil mi yaa? off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 evet at gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 "At gibi karı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Tavuk gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 nihan ben demiştim sana tip var diye=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 hehehe:D kadınlar güzel. ne yapalım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ne at gibisi lan? at gibinin tadı ayrı olur tabi ama -yine adnı unuttum- at gib diil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 her eve bi pelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 [spo] said: [/spo] Hem güzel hem Lindon elfi daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 pel'n batu var bi de, geri kalanlari at cope gitsin. Baska donup bakmaya degecek hatun yko bu memlekette (mecburiyetten bakiyoruz o ayri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 1- aysun kayacı 2- şebnem schafer 3- gamze özçelik 4- şebnem dönmez 5- deniz seki'ydi eskiden ama çok şişmanladı petek dinçöz diim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Hem videosu da var gamzenin sfdsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar