Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benim kötü özelliklerim var ve ............

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ohooo da yaş 14 ne saçma bi topic olmuş bea sevinmen gerekceği yerde sorun yapıyosun

o sevmediğin yönlerin seni diğer canlılardan(bak sadece insan demiyom:)) farklı kılan özellikler kendi amaclarına ve yapmak istediklerine göre hayatın keyfini çıkar...
Mesaj tarihi:
nedir bu yeni gençliğin hali.

abilerinizin ablalarınızın veya çevrenizdekilerin sorunlarını nasıl alabiliyorsunuz. kimse size öğretmedimi çocuk oyunlarını.

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 23:02 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
o yaşla alakalıdır bende 15 yaşındayım bendede aynı özellikler var.. bu arada kız olduğunu bilmiyodum oyüzden arkadaş olalım falan diye mesaj atmıştım sana sapık falan sandıysan özür dilerim ^^ :o e kendi yaşımızdan arkadaş bulmak zor oluyo patide gerçi napcam çok arkadaşım var :p

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 02:06 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ancalagan pardonda 14 yaşa içki ne alaka? zaten oyaşta içki içmek kendini bi bok sanmanın bi uzantısıdr sen direk baştan yanlışsın.

arenda beni,m yaş ta 14. bende sene başında nispeten boyleydim, ama 5-6 ay sonra düzeldi zamana bırka bi süre
Mesaj tarihi:
said:

bu arada kız olduğunu bilmiyodum oyüzden arkadaş olalım falan diye mesaj atmıştım sana sapık falan sandıysan özür dilerim ^^ :o e kendi yaşımızdan arkadaş bulmak zor oluyo patide gerçi napcam çok arkadaşım var :p

ahaha süperr

gidin mahallenizde arkadaş edinin. top oynayın misket oynayın saklanbaç oynayın 'sanal bebek' ler gibi davranmayın .
  • Yeni Oluştur...