arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dory .... neden haklısın sen ya ufff.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 heyecan yapmadan bi büyüsen hepsi yerine oturur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 atla sen ben de geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 go dory go +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sen büyümene bak. service packlerini kur zamanında.gerisi sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pastorize Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bu da onlardan birisi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ohooo da yaş 14 ne saçma bi topic olmuş bea sevinmen gerekceği yerde sorun yapıyosun o sevmediğin yönlerin seni diğer canlılardan(bak sadece insan demiyom:)) farklı kılan özellikler kendi amaclarına ve yapmak istediklerine göre hayatın keyfini çıkar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben bu dünyaya ait deilimmm intiharrr edicemmmm gotiiim ben modundan çıkarsan faydası olur dene bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 denizcim şuanki durumuna tam bişey diyemiyorum ama ilerde bunların birçoğu kalmıcak buna inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 iş güç edin de bunları düşünecek vaktin olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 nedir bu yeni gençliğin hali. abilerinizin ablalarınızın veya çevrenizdekilerin sorunlarını nasıl alabiliyorsunuz. kimse size öğretmedimi çocuk oyunlarını. [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 23:02 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 salla ya olur böle şeyler kasma kendini geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 o yaşla alakalıdır bende 15 yaşındayım bendede aynı özellikler var.. bu arada kız olduğunu bilmiyodum oyüzden arkadaş olalım falan diye mesaj atmıştım sana sapık falan sandıysan özür dilerim ^^ :o e kendi yaşımızdan arkadaş bulmak zor oluyo patide gerçi napcam çok arkadaşım var :p [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 02:06 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ancalagan pardonda 14 yaşa içki ne alaka? zaten oyaşta içki içmek kendini bi bok sanmanın bi uzantısıdr sen direk baştan yanlışsın. arenda beni,m yaş ta 14. bende sene başında nispeten boyleydim, ama 5-6 ay sonra düzeldi zamana bırka bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sorunlarin en iyi cozumu ne oldugunu tespit etmek zaten. tespitini yapmissin gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 whiskey ben gotik değilim ve inthar edenlerden de nefret ediyorum...en azından edicem triplerine girenleri sevmiyorum...nerden çıkardın ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sen sorunlu değilsin ya paranoyak bir büjürsün sen =)) bişi olmaz sana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sende kıl bi herifsin..ne zaman bri beni komplex e sokmaya çalışsa direk orhanı aratmadnız bugün diyorum ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 buyumek icin saglikli beslenmek lazim, fistan o konuya deginmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 said: bu arada kız olduğunu bilmiyodum oyüzden arkadaş olalım falan diye mesaj atmıştım sana sapık falan sandıysan özür dilerim ^^ :o e kendi yaşımızdan arkadaş bulmak zor oluyo patide gerçi napcam çok arkadaşım var :p ahaha süperr gidin mahallenizde arkadaş edinin. top oynayın misket oynayın saklanbaç oynayın 'sanal bebek' ler gibi davranmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 birilerinin bu foruma mesaj atması birilerine batıyor gibi gözüküyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bi zamanlar fake istilasındaydı, şimdi 14 yaş kuşağının istilasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 elbet pati gençleşecek. yaşlanan pılını pırtısını toplayıp giderken yeni kuşak geliyo. size garip gelse de ezmemek lazım. ben de 90'lıyım yani en sevilmeyen kuşak... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 kuşaklar sevilmeyen diye ayrılıyor mu beah? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Bu kuşaklar böyle yattı yattı yattı yattı şeklinde höykürmeye devam ederse olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar