dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 heheh gordugun gibi herkes adamin application'ina ciddi gozuyle bakmis,"adam bunu yazarken bu kadar zaman harcayip emek verdigine gore guild'e girmek onun icin cok sey ifade ediyordur" gibi bir mantikla dusunuyor bizimkiler,neyse off-topic oldu bu ama,al sen spiritual focus.yeni holy nova ile birlikte ab'nin ustune getirelim diyorum ben.mesela sen o buff'i atsan bana,ben trinket'leri acsam,arcane power acsam 6.5k critleyebilirim,biraz beni de dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llotheis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sildim zaten application umu ne lan 15yasinda artiz bebelerle mi ugrascam o kadar yalakalip yapip o guilde girip ezik olmaktansa eziklere kral olmayi tercih ederim ama donunun markasini istiorm... offtopic de geyik bu da geyik daha gelmeyen talentleri tartismanin anlami yok gelsin deneye deneye anlariz nasi olsa ((= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 arkadaşlar ztn resin casti 10 snye hiç salise bile kaybetmeden reslemeye başlayabilceginizde iddalımısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/priests2/talents.html?50523013050010023150133200204000000000000000000 böyle bi talent build yaptım ama mana dayanmayacak gibi gözüküyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 priestlar imba olmuş hakikaten ama şimdi anladıgım kadarıyla insanların üzerinde anlaşamadıpı bir konu var o da shadow bufflandımı nerflendimi? biri diyor bu digeri diyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben bufflandi diyip aciklamasini talent incelemesiyle beraber yazmistim. ayni seyi nerflendi diyenler de yaparsa daha ciddiye alinir sonuclar cikar bence ortaya, sadece nerflendi demek haricinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dikkatinizi bir yere çekmek istiyorum... improved power word shield talentine çok ciddi derecede nerf gelmiştir... artık 15 saniyede bir priest kendine veya bir başkasına shield atamicak...(kendine shield atıp mindflay atma gibi vs..) ayrıca discipline treede focused casting kaldırılmış... (focused castingi aktive edip mind flay atmak gibi vs..) bana kalırsa yeni talentlar shadowpriestleri azda olsa nerflemiş oluyor ve insanları holy/disc talentlarına yöneltmeye çalıştırıyor... ve bence bunda başarılı olcak yeni talentlar... artık shadowpriest herkesi o kadar kolay yokedemeyecek özellikle improved power word shieldın nerflenmesinden sonra... (aklıma bikaç şey gelirse daha buraya yazarım ilk bakışta aklıma gelenler bunlar) iyi oyunlar herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Pestilance imp power word shield nerflenmedi nerenizle okuyorsunuz bunu? Artık talentsız hali talentlı hali gibi ustune talnet veririsen absorb ediceği dmg artıyo. nerf değil buff gledi buff neymiş buff! aaaa okuyun be once ŞILDIMIZI ALDILAR ŞILDIMIZI ALDILAR diye cıngar cıkarmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 l2read allaskina 4. defa aciklamicam olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 valla aslında ben blizzden shadow tree ye su talentı beklıyordum greater improved mind blast: blasts the targets mind and kills it. only works on humanoids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 iyi giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bende inner fire icin ressitlere bi bonus bekliyordum açıkcası self buff only olarak ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aib yuh daha ne istiyonnuz yaw :d yetmiyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 valla ben hala karar vermedim bakalım hayırlısı beklemek olayı gormek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dun sordum bizim priest e innerfire ve motw la armorun kac 2500 kusur dedı. benım 1500 du caster formda =)) bide cloth giyiyo adamlar ya. sımdı atlıcaklar "l2 play your class nobb go bear" ya da "bizim guildde bi adam var 5000000000xx k armoru oluyo ayıyken yaaaa" fln diye. atlamayın arkadaslar luffen =) sadece bır gercegı belırtıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 e sen ayi olamiyor msun aggro alinca? hayatini kurtarabiliyorsun o sekilde, bizim öyle bi sansimiz yok. fade var dersen, sizde de crowl mudur nedir o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 kıyaslama yapmadım sadece belirttim =)) bu arada ayı kurtarıyor ama gruba zararlı heal atamıyorum cunku, kedi nin cover ı sadece 1 kişiye ve onu yapmak için minimum 487 mana harcayım 2 sanıye energy dolmasını beklıosun.kısaca high end instance da olusun =)) tabi allah razı olsun bırakmıyor aggroyu bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bizim guildde bi adam var 5000000000xx k armoru oluyo ayıyken yaaaa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bende ciplakken 0 :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 suark energy dolmasini beklemiyorsun. pasa pasa veriyorsun 51 restonu. aliyorsun furoru =] ayrica cover>fade derim her zaman. ayrica boyle sekil de degisiyor falan ya. bir sey yapmissin gibi hissediyorsun. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu arada 1500 armorla instant yedigin yaratik 2500 armorla da oldurmez de surundurur. =] o kadar da fark etmiyor bence. tek kotu sey druidin healer setlerinin armor degerleri dusuk oldugundan o `imba` armor degerlerine ulasamiyorsun ayi da olsan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ne priest ne de druid damage almaya basladımı heal yapamıyor veya ancak bi hot atabilir end game instancelarda. priest fade cdde degilse bir ihtimal yırtabilir druid ise istedigi zaman ayı olup biraz daha zaman kazanabilir. ama priestin inner fire armoru kesinlikle bir işe yaramaz agronun kalması durumunda ama druidin ayı armoru biraz daha dayanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 druid ns sayesinde agro almisken de 1 heal yapabilir. hatta regrowth'u nsli basip rejuv da verebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 mcdeki giantlar vururken bunları yapabiliyor mu normal formdaki bir druid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 giantin agzina girmediysen yaparsin. agroladigin anda hedefine trinketlisinden 1 rejuv+ns-regrowth atabilirsin. boylece en azindan agro ustunden cekilene kadar hedefine yardimci olursun bayagi. ya da kritik bir yerde agrolarsan direk trinket+ns+healing touch da basabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar