Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow'un yeni imba sinifi : priest

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

heheh gordugun gibi herkes adamin application'ina ciddi gozuyle bakmis,"adam bunu yazarken bu kadar zaman harcayip emek verdigine gore guild'e girmek onun icin cok sey ifade ediyordur" gibi bir mantikla dusunuyor bizimkiler,neyse off-topic oldu bu ama,al sen spiritual focus.yeni holy nova ile birlikte ab'nin ustune getirelim diyorum ben.mesela sen o buff'i atsan bana,ben trinket'leri acsam,arcane power acsam 6.5k critleyebilirim,biraz beni de dusun.
Sosyal ağlarda paylaş

sildim zaten application umu ne lan 15yasinda artiz bebelerle mi ugrascam o kadar yalakalip yapip o guilde girip ezik olmaktansa eziklere kral olmayi tercih ederim ama donunun markasini istiorm... offtopic de geyik bu da geyik daha gelmeyen talentleri tartismanin anlami yok gelsin deneye deneye anlariz nasi olsa ((=
Sosyal ağlarda paylaş

dikkatinizi bir yere çekmek istiyorum...
improved power word shield talentine çok ciddi derecede nerf gelmiştir... artık 15 saniyede bir priest kendine veya bir başkasına shield atamicak...(kendine shield atıp mindflay atma gibi vs..)
ayrıca discipline treede focused casting kaldırılmış... (focused castingi aktive edip mind flay atmak gibi vs..)
bana kalırsa yeni talentlar shadowpriestleri azda olsa nerflemiş oluyor ve insanları holy/disc talentlarına yöneltmeye çalıştırıyor... ve bence bunda başarılı olcak yeni talentlar...
artık shadowpriest herkesi o kadar kolay yokedemeyecek özellikle improved power word shieldın nerflenmesinden sonra... (aklıma bikaç şey gelirse daha buraya yazarım ilk bakışta aklıma gelenler bunlar) iyi oyunlar herkese
Sosyal ağlarda paylaş

Pestilance imp power word shield nerflenmedi nerenizle okuyorsunuz bunu?

Artık talentsız hali talentlı hali gibi ustune talnet veririsen absorb ediceği dmg artıyo.

nerf değil buff gledi buff neymiş buff!

aaaa okuyun be once

ŞILDIMIZI ALDILAR ŞILDIMIZI ALDILAR diye cıngar cıkarmayın
Sosyal ağlarda paylaş

dun sordum bizim priest e innerfire ve motw la armorun kac
2500 kusur dedı.
benım 1500 du caster formda =)) bide cloth giyiyo adamlar ya.

sımdı atlıcaklar "l2 play your class nobb go bear"
ya da "bizim guildde bi adam var 5000000000xx k armoru oluyo ayıyken yaaaa" fln diye.
atlamayın arkadaslar luffen =)
sadece bır gercegı belırtıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kıyaslama yapmadım sadece belirttim =))
bu arada ayı kurtarıyor ama gruba zararlı heal atamıyorum cunku,
kedi nin cover ı sadece 1 kişiye ve onu yapmak için minimum 487 mana harcayım 2 sanıye energy dolmasını beklıosun.kısaca high end instance da olusun =))
tabi allah razı olsun bırakmıyor aggroyu bizimkiler.
Sosyal ağlarda paylaş

ne priest ne de druid damage almaya basladımı heal yapamıyor veya ancak bi hot atabilir end game instancelarda. priest fade cdde degilse bir ihtimal yırtabilir druid ise istedigi zaman ayı olup biraz daha zaman kazanabilir. ama priestin inner fire armoru kesinlikle bir işe yaramaz agronun kalması durumunda ama druidin ayı armoru biraz daha dayanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...