Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana benzer hiç insan yok

Kreese

Öne çıkan mesajlar

@xaenin'in mesajı::
kendini farklı sanıyorsun , süper zekayım ben cin gibiyim diyorsun , ama insanların seninle aynı kafa yapısında olmalarının bir zorunluluk olmadığını , öyle olmayanlarla da ilişki kurabileceğini kafana sokamıyorsun . burdan ne sonuç çıkardığımı söyleyeyim :
süper zeka değilsin , depresyonda değilsin ; arkadaş edinemiyorsun , yalnızları oynayıp büyüyünce melankolik takılmak istiyorsun , insanlar seni gotik bilsin istiyorsun .

------------------------------------------------------------------

gotik kelimesi sözlükte her türlü anlamda kullanılıyor .mesajını okuduktan sonra bir arka sordum gotizm nedir? o da sanatçı bir ark1na sormus. gotizm 15. yy'de ortaya çıkan , temelinde kilise ve din olan bir mimari akımıymış.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bir yeğenim var 4 yaşında dedesi ve anneannesine uzak durun benden diyor.dedesi gel bi öp beni deyince herşeyi bana yaptırıyorsunuz yeter bıktım sizden intihar edicem diyor.sen yeğenimden 10yaş büyük bir birey olarak bu durumu nasıl yorumluyorsan senden 10yaş büyük bireyler senin durumunu öyle yorumlayacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

ya zaten pendik araştırma merkezinden üstün zekalı raporum var(dahi grubu) ; çevremdeki insanlar da görüyor zekamı.

diğer insanların seviyesine inemediğimi nereden çıkardınız?iniyorum ama bıktım artık kimsenin beni anlamamasından , davranışlarımı saçma salak yorumlamasından , ''zekanı salak salak şeyler düşünerek heba etme ders çalış'' demesinden(bu aralar herşey üzerine çok düşünüyorum)

sonunda baktım beni anladığın sandığım insanlar dahi hakkımda mantıksız yorumlara girişiyor , benimle garip bir üslupla konuşuyor , isyan ettim yazdım buraya ''ben farklıyım ; ama iyi mi kötü mü bilmiyorum.kimse beni anlamıyor diye.

yine forumda birileri beni saçmasalak değerlendirdi. düşünce biçimini analiz ettiğim 20-25 yaşındaki insanları örnek alarak benim hakkımda hiçbir biçimde doğru bir kanıya varamayacağınızı anladım

uslübüm aşırı derecede rencide edici olabilir ; lakin bıktım insanları alttan almaktan , onlara birşeyleri ince ince anlatmaya çalışmaktan , anlamamalarından. ne diyim ne edeyim bilmiyorum. zaten ''god damn , i'm unique'' , ''go get a life m8'' tadında yorumlar yapılmış , kimisi sinirle hakaret derecesinde değerlendirmeler yapmış(benim bu başlığı açmam ne kadar doğruysa , bu şahısların üslupları da o kadar doğrudur)

sonuçta başlığı bir isyan anımda , birşeyin değişmeyeceğini bilerek açtım.

kibirle ilgili değerlendirmeler içinse şunu diyebilirim;
ben geçmişi bilemem ama şu günkü halimde asla kibir yapmam , bir kere kibir kişisel felsefeme uymaz.

bu yazıyı ''kreese'' takma ismini bu forumda laf yemeden , ya da önyargılı cevaplarla karşılaşmadan kullanabilmek için yazdım , sanıyorum bu yazıyı okuyan kimse de bana daha fazla cevap yazmaz , hakkımda değerlendirmelerde bulunmaz.zaten konu yeterince uzadı , bir yere varacağı da yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yorumların neyle alakası olması lazım?
zaten kendin de belirtmiştin konunun başlarında, bizden bir çözüm gelmeyeceğini bildiğiini, seni kimsenin anlamadığını. o yüzden yapılan yorumları neye göre kıyaslayarak alakalı ya da alakasız diye ayırıyorsun onu anlamadım.

ayrıca zeki biri olabilirsin, fakat bu konuyu açman zekanı kullanamadığını gösteriyor. sana "aptal" demiyorum dikkat et, yalnızca günlük yaşamında zekanı işine yarayacak bir şekilde kullanamadığından ötürü böyle bir konu açmış ve rahatsızlığını dile getirmişsin.

bir saptamada daha bulunayım -hoş, biz seni anlayamayacak kadar kütüğüz ama- bence insanlarla iletişim kuramamanın nedeni zeki olman değil, kendini zeki görmen. kibir, gurur ve beraberinde gelen iletişim bozukluğu, belki sosyopat olma yolunda emin adımlar. sana bol şans dilerim, umarım olabildiğince çabuk olgunlaşır ve insanları anlamanın, insanlara kendini anlatmak kadar önemli olduğunu görürsün.
Sosyal ağlarda paylaş

yaw 5 sayfadır millete sataşmaktan başka bi tane ipe sapa gelir zeka ürünü mesaj yazmamışsın

çok zekiyim anlamıyolar beniii diye ağlıyosun

bi yürü ya.

bide şu pendik araştırma merkezi midir nedir aradım doğru düzgün bişiy çıkmadı yemişler bence seni dahisın diye

[ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 19:31 tarihinde, Whiskey tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ah sen bide bu durumu bana sor.kaç senedir bunları yaşıyorum hele birde 18-19 ol hergün binlerce kez ölüp ölüp diriliyosun.çok zor ve seni senden başkasının anlamasını sakın bekleme ben çok bekledim ve denedim ama hep hayal kırıklığı oldu.kendi yoluna bak zekanı kullanacağın yerleri tercih et mesela bak ben fizik seçicem okuycam ne kadar hiçbirşeyi direk kabul etmeyip üzerine 100 lerce kez yorum yapsamda sorgulasamda şüphe etsemde artık varıcaz bi yerlere bişiler değiştiricez.ama tavsiyem kendini herkese zekiyim diye kanıtlamaya çalışma arada insanların çıkıpta sana çok zekisin demelerini bekleme.zeki misin?sende kalsın bunu sen bil sen kullan.yoksa çoook hayalkırıklığı yaşarsın.senin durumundaki bir abinden tavsiye olsun.ben hala neler çekiyorum günde kaç kez ölümü nasıl olsa yaşamakta anlamsız ölümde diye ölmek istiyorum.ne kadar boşluktayım ne kadar herşey anlamsız gereksiz düşünyorum sen bilsen bi benim durumum daha iyi miş oh be dersin.fazla takma dicem takıcaksın biliyorum ama yapıcak hiçbirşey yok ben bunu anladım. :(:(:(:(
Sosyal ağlarda paylaş

kendini kanıtlamaya kasma.bizde seni tanımaya kasmayalım gereksiz yere.insanları tanımaya çalışma.onlar seni gördüğü gibi tanısın.olmadı aptala yat.zeki olduğunu anlıyacaklardır zaten yeri geldiğinde...
ha gerçekten 14 yaş bunalım ayaklarıysa bunlar.git dışarı gez dolaş.parka git oyna top oynayanlara uzaktan bak falan, nasıl olsa bi kişi eksik çıkar maça başlamadan önce.eksiği doldurmuş olursun...
bide artık yat.uykusuz kalma genç yaşta.sütte iç sora. vsvs.
Sosyal ağlarda paylaş

hem zaten herkes karşısındakini anlayamayabilir ve hatta anlamak zorunda da diil.
bi yorumu yapanları eleştirmişsin ama dikkate alsan, insanların seni anlaması gerekmediini "anliycan" ve böyle kasıntı kasıntı gezmeyi bırakcan. hem belki daha çok arkadaşın olur. çok dahisin diye yaşıtlarınla arkadaşlık edemiyosan, büyüklerinle arkadaşlık edebiliceğini düşünüp sakın ümide kapılma; kapılmıyosan da "go get a life m8!"...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...