Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hayatı gelişine yaşamak

fede

Öne çıkan mesajlar

18 sene az bi zaman belki bişeyleri anlamak için ama bişeyleri anlamaya çabalamamak için karar vermeyi anlıyacak kadar az bi zaman diil. Hani derler ya bazen oluruna bırak her şeyi kendisi olsun derler. Peki bunu bazen diil de hep yaparsak nolur. Vurdumduymazlık diil bu. Hani durum 5- 0 dır. yeniliyosundur. dakika da 88 dir.karşı takımdan bi top gelir olmuş olacağı kadar der bi vurursun topa alakasız bi yere ama senin istemediğin veya istediğin bi yere diil, oraya gider. Gittiği yere şaşırmazsın kesinlikle, çünkü hiç bi anlamı yok gittiği yerin.

İşte ben Hayatı gelişine yaşıyorum ve galiba her şeyin farkına varıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

ben hayatımı kendim yaşamıyorum bile sürekli ebeveynlerim üzerimde karar almaya çalışıyor bende onların yaptıkları baskıya direnmeye çalışıyorum bu sırada dersten koparak eğlenceye ve başka şeylere adıyorum kendimi ilginç tabi ergenlik falan olsa gerek diyordum en başlarda 18 oldum hatta 25 gün sonra 19 olucam ancak değişen birşey yok hatta dahada kötüye gidiyor

[ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 00:31 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...