fede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 18 sene az bi zaman belki bişeyleri anlamak için ama bişeyleri anlamaya çabalamamak için karar vermeyi anlıyacak kadar az bi zaman diil. Hani derler ya bazen oluruna bırak her şeyi kendisi olsun derler. Peki bunu bazen diil de hep yaparsak nolur. Vurdumduymazlık diil bu. Hani durum 5- 0 dır. yeniliyosundur. dakika da 88 dir.karşı takımdan bi top gelir olmuş olacağı kadar der bi vurursun topa alakasız bi yere ama senin istemediğin veya istediğin bi yere diil, oraya gider. Gittiği yere şaşırmazsın kesinlikle, çünkü hiç bi anlamı yok gittiği yerin. İşte ben Hayatı gelişine yaşıyorum ve galiba her şeyin farkına varıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 gelisine vurmadan once gogsunle yumusat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kitap: insan bölüm:düşünceler sayfa:256 madde:18 senin ki bu.her sene bi madde atlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 defanstan doner gelisine cakarsan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 örneklemelerine bayıldım vallah çok haklisin geçen halısaha da yeniliyos top geldi önüme ulan dedim vurum zaten yeniliyos vurmamla zart halı saha zili çaldı zman dolmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anodhen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sana tek tavsiye kendinin ve kendine olan sorumlulukların dışında herşeyi sil herkesi bu çemberin içine kendinin yanında ailenide alabilirsin oda sana kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 onemli olan macı 5-0 getirmemek geritdikten sonra o kadar yaşakiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 aynen bende öyle yaşıyorum. en iyisi bu gibi. rahatlık diyor bazıları buna. öyledir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 anlamadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 fedecim cevabı biliosun s..... hayatı sana bişey olmasın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 aqucum peki hayata rövaşata çekebilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 rovasata riskli bi durum, hem belini kirma ihtimalin var hem de gol olmama, cok zorda kaldigin durumda son ihtimal olarak belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 en güzeli vurmak hayatın beline anca tadı o zaman cıkar zaten koymusum dıyıp sonlandırıyım yazımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ben hayatımı kendim yaşamıyorum bile sürekli ebeveynlerim üzerimde karar almaya çalışıyor bende onların yaptıkları baskıya direnmeye çalışıyorum bu sırada dersten koparak eğlenceye ve başka şeylere adıyorum kendimi ilginç tabi ergenlik falan olsa gerek diyordum en başlarda 18 oldum hatta 25 gün sonra 19 olucam ancak değişen birşey yok hatta dahada kötüye gidiyor [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 00:31 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 anne baba evladinin iyiligini ister. sevin onlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 "gelişine bi kodum , gitti hayat çataldan döndü" olayına dönmesin de. :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gelişine vurmak iyidir, hayata kızıp kavga edip kırmızı kart almamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hayatı gelişine göre yaşama dizginleri biraz elinde tut derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Abi bahsi hangi tarafa yatirdin o onemli.. Ev sahibi mi, konuk ekip mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 evet, eğitim hayatı boyunca hayatı gelişine göre yaşamak kolay. hatta şahsen yaşayın derim... ama sonra işler değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 galiba bunu hayattan olan beklentimi asgari düzeye indirip ( galiba 0 oldu bu ) yaşayabileceğim hayal kırıklıklarını azaltmakla alakası var. Kısaca : korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar