Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

origin of murlocs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi nedir bu ya? koskoca warcraft tarihinin yanına murlocların tarihini koymuşlar. noluyoruz, acaba bu murloclara verilen önemin sebebi ne? biraz polemik yapalım :d bence ally'e gelmez, başka bi nedeni var bunu yazmalarının. yoksa nedir yani dayısının oğlu mu bu murloclar. ve ben çok mu saçmaladım acaba :d
Mesaj tarihi:
işte blizzardın 13 yaş için çıkardığı abuk sabuk tarihçeler oyuna adam gibi bişi getirmiyor murlocların tarihçesi yok hallowen yok bilmemne festivali,oyunun müşteri çoğunluğu 13 yaş oyuncuları olduğu için onlara böyle şeyler sunuyorlar o yavrucuklarımda bunları okuyor araştırıyor
Mesaj tarihi:
murloc gelirse imba olur :)

suda nefes alma zorunlulugu yok normalden hızlı yuzuo
dusunsene kacarken arkandan suda charge atan bi murloc warrior ....

sıkıstınmı denize açılan druiytlerin belası =)
Mesaj tarihi:
acıcası mage acmak istiyorum ama mage raceelrinden bi tek troll duzgun ve ally oynuyorum olmuyo dolayısıyla...

Bu yuzdendirki drenai gelsin "arcane powaaaa" diye gücü tadıyım.
Mesaj tarihi:
40man bir murloc instance'ı olduğunu düşünsenize. bosslar % 30 da kaçmaya başlayıp bütün instance'ı başımıza falan toplarlar heralde. unutmayın bir murlocla hiç bir zaman tek başına savaşamazsınız.
Mesaj tarihi:
ahaha komedi olurdu.daha gelişmişini düşünüyorum;

40man raid murloc instance son bossdasınız

%15e geldi canı bossun, tüm raid grubuna ağ atıp kaçmaya başlıyor, kaçarken etraftaki addleride toplayıp belli bir süre sonra ordu halinde muhrhrrr ugrrrr diye geri geliyorlar sonuç

total wipe :)
  • Yeni Oluştur...