muzcu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 abi nedir bu ya? koskoca warcraft tarihinin yanına murlocların tarihini koymuşlar. noluyoruz, acaba bu murloclara verilen önemin sebebi ne? biraz polemik yapalım :d bence ally'e gelmez, başka bi nedeni var bunu yazmalarının. yoksa nedir yani dayısının oğlu mu bu murloclar. ve ben çok mu saçmaladım acaba :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 işte blizzardın 13 yaş için çıkardığı abuk sabuk tarihçeler oyuna adam gibi bişi getirmiyor murlocların tarihçesi yok hallowen yok bilmemne festivali,oyunun müşteri çoğunluğu 13 yaş oyuncuları olduğu için onlara böyle şeyler sunuyorlar o yavrucuklarımda bunları okuyor araştırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 murloclar yeni alliance ırkı oldugunda görücez birde -gruuuugguurguuug!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 tam sirk olur artık ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kesin kötü tarafı seçen ne lerdir. :p [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 23:50 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 oyundaki en çirkin murloc, en güzel gnome dan daha güzeldir ence !!!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 murloclar wow un en iyi ırkı. böyle her an sudan çıkıp öğröğrörğrğrör gelsin ister bünye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 13 yaş demişde biri, blizzcon da murlock fanları hep 18+ ydı. Murlocks rocks çünkü konuşmaları yeni akım yarattı. Hatta çinde murlock gelsin demişler yeni ırk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 murloğunda blizinde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 murloc gelirse imba olur :) suda nefes alma zorunlulugu yok normalden hızlı yuzuo dusunsene kacarken arkandan suda charge atan bi murloc warrior .... sıkıstınmı denize açılan druiytlerin belası =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 aman ağzınızdan yel alsın yav, samimi söylüyorum bırakırım dwarfluğu murloc allyım olursa =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yeni ırk geldigi gun newbie baslama alanları tam komedi olucak hehe. bloodelf açacagımı sanmıyorum ama diger ırkları bi denerim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 org da sifre karsiligi murloc bebegi veren herifler turedi, hayra alamet degil bunlar. kesin bir murloc acarim ama paladin olur. isiltili zirhini giymis balonlu bir murloc lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 aman abi murloc fln koymasınlar alliance'a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 acıcası mage acmak istiyorum ama mage raceelrinden bi tek troll duzgun ve ally oynuyorum olmuyo dolayısıyla... Bu yuzdendirki drenai gelsin "arcane powaaaa" diye gücü tadıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 save the murlocks !!1!!bir [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 12:12 tarihinde, DadashNik0F tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 40man bir murloc instance'ı olduğunu düşünsenize. bosslar % 30 da kaçmaya başlayıp bütün instance'ı başımıza falan toplarlar heralde. unutmayın bir murlocla hiç bir zaman tek başına savaşamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ahaha komedi olurdu.daha gelişmişini düşünüyorum; 40man raid murloc instance son bossdasınız %15e geldi canı bossun, tüm raid grubuna ağ atıp kaçmaya başlıyor, kaçarken etraftaki addleride toplayıp belli bir süre sonra ordu halinde muhrhrrr ugrrrr diye geri geliyorlar sonuç total wipe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yetişkinleri iğrenç ama yavru murlocları görseniz hiç böyle konuşmazsınız :D hayatımda hiçbirşeye bu kadar hasta olmamıştım hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ironforge cave de bir murlock yavrusu var şifreyle veriliyor o cok tatli bisey . az şifre sallamadim ama tutturamadik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 murlock gelirse eq2 deki furbolg gibi olur kaplumbaga ırkı eq2 de :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 murlocklar ally a gelirse ben kapatırım ac.cu hatta bida internete bile girmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar