Krusty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sana hasan'ın selamı var -hangi hasan? florhasan sana erol'un selamı var -hangi erol? profiterol en bombası; sana büdü'nün selamı var -hangi büdü? iyya kena'büdü asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ayda 500 milyar espirisi böö =p babam yapmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 biraz klasik ama :) kim inanır kadir inanır :p [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 13:47 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuma Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 adamın biri denize dusmus bogulmamaiş neden? -cunku tam denıze duserken kurtulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ıyy cuma harbiden bu iğrençti xd bide ben deneyem -kim çıkar ağaca mehmet ali ağaca o.o bi arkadaşım yapmıştı bu espiriki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben bond james bond aa ii...ben büdü iyya kena büdü:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ApranaX_ForTe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben bond james bond aa ii...ben büdü iyya kena büdü:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 askin acamadigi kapi yoktur .. neden ? cunku ask bir cilingircidir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sabah yemek yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum öylen yemek yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum akşam yemek yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum gece uyuyamıyorum çünkü açımmm biraz duvar yazısına girer ama olsun sonuçta komik demi :d [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 19:14 tarihinde, KaMiKaZe_26 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 -sen büyüyünce ne olcak sercan ? -ishal olcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 adamın biri burda delikanlılıa yer yok demiş,delikanlılık ayakta kalmış.. kim o ? cem hangi cem? s..cem adamın biri varmış,öbürü yokmuş adamın bacağı şişmiş,burnu tığ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 uocular için vardı bi tane.tee eski bir forumda görmüştüm.. -yıldız tilbe sw kasmanın kolay yolunu bulmuuş. +neymiş abi? - aşkı bana bol bol ver aman allahım sevdikçe sw si geliyor insanın.. boyle bişiydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 iyiki italyada doğmamışız çünkü italyanca bilmiyoruz o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 adamın bir varmiş öbürsü gün yok aahahahahahahahahahhahahaha... ha ha aahh hah :/ =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 -ben aydan şener (ünlü biri :p) -ben de dünyadan mehmet ô_ô Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kadının teki misafirliğe gitmiş hamile kalmış neden? kapıya kadar geçirmişler.. kadın yolda yürüomuş hamile kalmış neden yol düzmüş kadının teki film izliomuş neden reklam girmiş kadının teki gökyüzüne bakıomuş hamile kalmış neden yıldız kaymış şimdilik bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 -hakan sukur sakatlanirsa onu saha disina kim tasir ? - hakan tasiyan .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gargi_amca Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 iki domates yolda gidiyormuş, arkadaki demişki aaa kamyon geliyo! "vııııcckkk", diğeride demişki: hani nerde hani nerde! "vıııckkk" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 öf abi ilkokul 1. sınıf esprisi geldi aklıma ya: 1 ma yaptım 2 ma yaptım 3 ma yaptım 4 ma yaptım 5 ma yaptım 6 ma yaptım!!! sorada öppartöapeatptprör altına yapmış aöerğrğğreğöeğ diye bi kusma seansı vardır. of rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Godric Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bi espri patlatıyım mı ? boom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ali sen buyunce ne olacan ? - traş olacam =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 - fak yu. -sensin fak yu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bu adam korna mı çalıyor, limp bizkit'e mi? [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 14:25 tarihinde, Sabrina tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 valla aklımagelmiyo ama hepinizin allah belasını vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 aklından bi sayı tut hah şimdi bırak ffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar