robinson Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 bende at hırsızı gibi çıktım zaten. Koymam vallahi :) Ya ben bir kere fotojenik değilim hafif açıyla falan çekilmem lazım geliyor. Ama lök diye karşıdan çekince ticani gibi oldum, iğrenç oldu peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2007 oha aynen lan ben de psikopat gibi çıkmıştım ondan beri de adam gibi resim çektirmedim üniversiteye falan da onu veriyorum psikopat sancaklar beni. Aha hatta okulun kayıt sitesinden, orantısı bozulmuş versiyonunu koyuyorum daha da bi berbat olmuş[ Mesaj 27 Mayıs 2007, Pazar - 22:35 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ben kendi fotoğrafımın sol kenarında kafayı sokup bakmış gibi bir haldeyim. valla üniv. kartımda da bu fotoğraf olcakmış napçam bilmiom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ahah Sina cilgin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 nostalji oldun di mi d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Ben de koyyim bi. İnanılmaz bi fotoğraf, gözleriniz dolabilir. Bu tiple dışarı çıktııma inanamıyorum. İşin kötüsü üniversitede hocalardaki fotoğraf listelerinde de bu var, öğrenci kimliğime falan da bu basıldı ahsfahsfjdfs [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Fotoyu görünce Hacı Yusuf diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 kafam güzel =Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 boach yine iyi çıkmışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 valla gidip çektircem artık fotoğraf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 ahahah cok komik cikmissiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 17sinin sabahı da böyle gitmeliyim.. yoksa almazlar fln maazallah :) ps: yannız saçlar 3 numara ama üst taraflar kalkık?? bu ne lan ilk defa dikkat ediyorum.. bi de montla çekilmişim öeah :) [ Mesaj 28 Mayıs 2007, Pazartesi - 23:31 tarihinde, Desolator tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Usta capslar patlamis bi el ativersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 deso kralsın ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 benimkini göstersem korkarsınız, otobüste şöför pasodaki resmin benim resmim olmadığını iddia etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ben zaten artık bulamam herhalde de, benimki de korkunçtu yahu =) 3 numara kafayla hapishane kaçkını neonazist gibi çıkmıştım =) Şimdiki halimle karşılaştırsak daha da vahim tabi durum, o da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 çektircem valla çektirip yeni resim koycam buraya hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 [spo] [/spo] Çok mutlu çıkmışım :) Saolsun arkadaşlar arkadan güldürmeye çalışıyordu da . Kastık anca bu kadar olmuş ... [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 18:14 tarihinde, Deathblade tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 O ışık sayesinde "parıl parıl günlere doğru yolculuğa çıkıyorum" ifadesi takınmış gibisin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Ne güzel sizin fotolar yaw. Benimkini adam şakadanak çekti oturduğum yerde. Boyunda FB atkısı bağlı, gözler şiş (yaklaşık 30dk evvelden uykuyu alamamış bir şekilde kalkmıştım), bayık bakışlar, dağınık saçlar ve sırtımda palto ile çıkmışım. Ulan şimdi salona almazlarsa diye korkuyom. Resmide koycaktım ama yemedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Deathblade senden iyi elf olur. görünce aklıma ilk legolas geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 said: [ Spoiler ! açmak için tıklayın ] [ Kapat ] Çok mutlu çıkmışım :) Saolsun arkadaşlar arkadan güldürmeye çalışıyordu da . Kastık anca bu kadar olmuş ... frostmourne hungers... [ Mesaj 31 Mayıs 2007, Perşembe - 04:37 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2007 aynen bende deathblade in resmini gorunce oha legolas dedim bi an. varmi bi akrabalik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2007 [spo] [/spo] o kadar kasıyodum saçı kulaamın arkasına falan sığdırmaya okula girebilmek için yine arkadan fırlıyomuş dsfsdf kafamda durmuyoki (>. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar